Reviews

Lush Valentijnscollectie 2015 met een eenhoorn bubble bar

Weten jullie eigenlijk dat Beautyscene in 2009 is begonnen als dagelijkse beautyblog onder een andere naam? Beautyscene was eerst Lushious Beauty, een naam die mijn liefde voor het Engelse merk Lush in zich had. Oh wat was ik toch een grote Lush fan! Inmiddels is de liefde een beetje minder geworden, maar van de nieuwe Valentijnsdag collectie van Lush laat mijn hart toch zeker even harder kloppen. Kijk je even naar de producten die vanaf 9 januari 2015 in de winkels liggen?

Zo'n pakje van Lush ruik je al van veraf! De postbode vindt het zeker geen straf om zo'n pakketje in haar bus te hebben, volgens mij ruiken alle pakjes die zij die dag meebracht nu naar Lush! Wist je trouwens dat het verpakkingsmateriaal van Lush biologisch afbreekbaar is? Als je het in water gooit, lost het helemaal op, het is gemaakt van een soort zetmeel volgens mij.

Unicorn Horn Bubble Bar (EUR 5,25)

Creëer magische, betoverende bubbels met de geuren van etherische oliën van neroli en lavendel. Dat wordt duiken in een droomachtig bad met prachtige roze bubbels, compleet met fonkelende glanspoeder en kleurrijke snoepsterretjes!

Wow....wat een prachtige bubble bar is dit geworden, een musthave voor iedereen die houdt van sprookjes, eenhoorns en graag als een prinsesje in een bubbelbad ligt! Ik was op het eerste gezicht even "bang" dat deze enorm zoet zou ruiken, maar dat is zeker niet zo, hij ruikt naar Neroli en lavendel, twee ingrediënten waar ik graag mee in bad lig. De Bubble Bar is behoorlijk groot, ik kan zeker drie keer in bad met deze Unicorn, je kunt hem dan ook vrij simpel in stukken breken en onder de warme kraan verkruimelen.

Floating Flow Bath Bomb (EUR 5,50)

Hallo, sensueel jasmijnbad vol prachtige kleuren! Een bloemetje voor Valentijn is nog leuker als je ‘m mee kunt nemen in bad. De verschillende lagen in deze bath bomb brengen je een regenboog aan kleur. De bloemblaadjes laten je bad blozen en verspreiden de rustgevende geur van jasmijn en ylang ylang.

Hoe je niet zo van schuim? Dan is een Lush Bath Bomb fijner om te gebruiken, die lossen nl. in water op en laten een heerlijke geur en verzorgende olie achter. En deze Bath Bomb is ook nog een plaatje om te bekijken als hij in bad drijft, altijd een hit bij de kids.

Prince Charming Shower Gel (vanaf EUR 7,95 100 gram)

Marshmallowkruid en Fair Trade vanillestokjes vormen de basis van deze koninklijke showergel. Toe aan een decadent rustmomentje? Je knapt vast op van voedende amandelolie en verse granaatappelsap. Prince Charming is dit jaar nog charmanter dankzij de toevoeging van stoer sandelhout en de essentiële oliën van geranium en grapefruit. Pas wel op, want naast een zijdezachte huid maak je bij deze heerlijke prins ook kans op knikkende knieën.

Grappig, ik wist niet dat deze Shower Gel geïnspireerd was op het nummer Prince Charming van Adam and the Ants (kent iemand die nog uit de jaren tachtig?). Deze ruikt wel een tikje zoet, maar gelukkig ook fris en fruitig door de granaatappel en grapefruit. Ik vind zelf dat de showergel wel een tikje de huid uitdroogt, gebruik dus niet teveel want zelfs dan ruik je al heerlijk als je de douche uitstapt.

ingrediëntenlijst Lush Prince Charming Shower Gel

The Kiss Lip scrub (EUR 9,95)

Lipjes getuit, borstjes vooruit! Om je lippen kissproof te maken voor Valentijn, scrubben echte bubblegumlovers en suikerelfjes ze eerst met The Kiss lipscrub. Zelfs een pruillip wordt gelukkig van deze heerlijke zoete scrub, die de perfecte set vormt met The Kiss lipgloss. Zal het komen door de suiker, het zeezout of de vele eetbare rode hartjes? 

Een lipscrub kun je vrij simpel zelf maken door suiker, zout en olie met elkaar te mengen, een beetje honing erbij en je bent klaar. Maar dan heb je natuurlijk nog niet zo'n schattige, rode lipscrub als deze! De scrub kun je aanbrengen op droge lippen, scrub voorzichtig en haal het teveel van je lippen of lik het er eventueel af, maar bedenk wel dat het vrij calorierijk is...haha!

ingrediëntenlijst Lush The Kiss Lip Scrub

Heart Throb Bubbleroon (EUR 5,95)

De romantiek van een Frans gebakje vind je terug in deze bubbleroon vol sheaboter. Natuurlijk in helderrood, de kleur van passie en hartstocht! Geef je huid een tripje naar het paradijs met de heerlijke etherische oliën en zachte biologische sheaboter in Heart Throb. Tover je water om tot helderrood liefdeswater en geniet. En niet onbelangrijk – de fantastische geur kun je herkennen van onze body conditioner African Paradise.

De Bubbleroons zijn ook heel fijn in bad, ze geven wat minder schuim dan de Bubble Bars maar zijn juist wat verzorgender en natuurlijk ruik je heel lekker als je daarna uit bad stapt. Ook deze kun je eventueel breken om er langer van te genieten, je hoeft hem niet in één keer op te maken.

Op de foto zie je ook nog de Cupid's Love Soap, een schattige hartvormige zeep die ruikt naar verse vijgen en passievrucht. Zelf ben ik helemaal geen fan van de zepen van Lush, ze drogen mij huid echt enorm uit en dat vind ik toch minder fijn. Ik ben dan ook altijd verbaasd als ik hoor dat mensen iedere dag douchen met een Lush zeep, mijn huid zou daar echt niet blij van worden. Maar goed, we zijn niet allemaal hetzelfde, gelukkig heeft Lush zo'n groot assortiment dat je er altijd wel iets lekkers vindt.

In het Lush Valentijsdag assortiment vind je ook nog wat andere producten, zoals de Love Locket Bath Bomb (EUR 10,75) die bestaat uit twee delen (mits je de sleutel vindt natuurlijk) en de Lonely Heart Bubble Bar (EUR 5,50). Natuurlijk kun je er ook terecht voor mooie giftsets, zoals deze geweldige Toucan Love (EUR 17,95).

De Lush Valentijnsdag collectie 2015 zal vanaf 9 januari 2015 tijdelijk te koop zijn bij alle winkels van Lush en in hun online shop, meer informatie vind je binnenkort op www.lush.nl.

 

Ik kan je de Unicorn Horn Bubble Bar echt enorm aanraden, wat een heerlijke bubble bar is dat! Ik heb nog een stukje bewaard en misschien laat ik nog wel een paar korte filmpjes of foto's zien in één van mijn plogs van de komende tijd! Houden jullie ook van de bath & douche producten van Lush? Of hebben jullie andere Lush favorieten?

Deel dit artikel
Back to top