Blogs & Editorial

Plog / photo diary van 5 januari 2015

Gisteren was een leuke, volle dag waarin ik lekker thuis bezig was en ook nog fotomodel speelde in De Hallen in Amsterdam. Jaja, ik ben een echte Doutzen......nou ja, mijn haar leek er hooguit iets op, met dank aan kapster Colinda! De eerste echte werkdag van 2015 heb ik weer geplogd, kijk je mee naar wat ik heb gezien en gedaan? Oh ja, alvast mijn excuses voor de overload aan selfies.....

Zondag reden we terug van familiebezoek toen we toch maar even Van der Valk instapte voor een late lunch, daar hebben ze zo'n waanzinnige toiletruimte!

En lekkere broodjes, zoals deze Pulled Pork met salsa en rucolasalade, lekker hoor! Van der Valk is echt veranderd, ook de kaart is helemaal hip met Waygu hamburger. Goed om in de buurt te hebben!

Maar ze hebben er ook lekkere kroketten met brood, altijd een goed idee vind Sem.

Maandag....de dag dat alles weer een beetje normaal is, lekker vroeg op natuurlijk en Emo is het er niet helemaal mee eens geloof ik, hij kijkt nog een beetje slaperig.

Sem naar school, ik een beetje opruimen en gelijk maar even stofzuigen omdat iemand havermout heeft geknoeid, rommelmakers!

Daarna even uit gaan zoeken welke outfit ik aan ga doen voor een fotoshoot vanmiddag, ik moet het klassieke type zijn voor een campagne van Pandora. Maar ja....wat moet je dan aan? Yoshi helpt ook al niet....

Ik denk toch maar het Selma jurkje van LaDress, maar dan wel met andere schoenen, deze trok ik even aan voor het gevoel, de zwarte pumps die ik aantrok stonden ergens anders.

Hmm...of toch dit blousje met een zwarte broek?

Inmiddels is het 10 uur en ga ik het eten voor vanavond klaarmaken, draadjesvlees met aardappelen en sperzieboontjes. Ik heb vanavond nog een borrel na de fotoshoot en dan heeft iedereen toch wat te eten.....zelf iets klaarmaken kan alleen als het echt moet!

Oh ja, ontbijten, dat moet ook nog, met een latte.....

En een speltboterham met kipfilet, mosterd en augurken, snel opeten en weer verder!

Even een uurtje werken, maar ook bellen met de reisverzekering om te vragen of Bo ook verzekerd is als ze alleen op reis is. Dat was het geval, dat is niet gek, scheelt toch weer een aparte verzekering.

Mooie rode nagellak past toch wel het beste bij een "klassieke" uitstraling, dit is OPI Romantically Involved van de 50 shades of grey collectie.

Tussendoor komt ook nog even mijn Selfridges bestelling binnen, lekker snel zeg, even kijken of alles er bij zit, je weet maar nooit.

Yes, alles is in orde, mijn bestelling is compleet, inclusief het Urban Decay Naked on the run palette, ik zal je zeker swatches laten zien.

Ik wilde mijn haren even geföhnt hebben, vriendin en kapster Colinda is om 12 uur bij mij, ik heb dus snel even mijn haren gewassen en mijn make-up gedaan. En ik heb toch het jurkje van LaDress aan zoals je ziet, vind ik toch wel het leukste.

Wat gebruik je toch altijd veel verschillende kwasten voor een simpel make-upje, gelukkig heb ik er genoeg!

Heerlijk overbelicht, maar aan mijn haar wordt druk gewerkt door Colinda, wat is het toch fijn als je haar professioneel wordt geföhnt, dat kan ik zelf echt niet. Sem zit ook nog op de achtergrond zijn bagel op te eten, die was ook thuis.

Volgens Colinda is het Doutzen haar....nu nog haar skills en looks, laat dan de fotoshoot maar komen.

Op weg naar Amsterdam, het was lekker rustig op de weg, binnen een uur en een kwartier stond ik in de parkeergarage van De Hallen.

En daar is het nog steeds heel leuk, wat een toplocatie is het toch, moet je echt eens langsgaan als je in Amsterdam bent, er is bijvoorbeeld ook een bioscoop en heel veel lekkere eettentjes.

Pandora heeft mooie sieraden, ik werd er echt wel even mee behangen, heel anders dan ik zelf zou doen, maar wel te gek. De klassieke sieraden waren allemaal zilver met parels

Ik had enkellaarsjes aan omdat ik daarmee fijner kan autorijden en wandelen, maar daarna heb ik toch mijn pumps maar aangetrokken voor de shoot, ook al komen ze waarschijnlijk helemaal niet op de foto, het gaat om het idee.

Appje van Sem! Het huis stond inderdaad nog en het cijfer van de boekbespreking over The Hunger Games is natuurlijk super, goed gedaan! 

Interessant boek! Maar echt....het gaat over een keizerin van China en ik heb het direct maar meegenomen, eens even gaan lezen. De fotograaf was trouwens ook tof, hij liet goed weten wat hij voor foto's wilde hebben en alles stond er snel op. Daarna heb ik nog even wat meetings gehad bij mijn media bureau tot het tijd was om naar de borrel te gaan.

Maar helaas...dat ging niet helemaal zoals gepland, ik moest echt naar huis en besloot toen maar even snel wat te eten te halen in de Foodhallen, het was toen al half zes namelijk. Maar wat moet je nu kiezen, er is zoveel lekkers!

Kaas? Nope...hou ik niet van! Maar toch ziet het er lekker uit!

Ik ben voor Friska gegaan, sushi op basis van quinoa, dat was heel erg lekker, al at het een beetje onhandig in de auto.

Kijk zo....niet handig, maar wel lekker! 

Gelukkig was het niet zo heel erg druk onderweg, ik heb maar even een beetje file gehad en dat is weleens anders. Ik was dus weer op tijd thuis, allemaal paniek om niets!

Sem heeft een nieuw spelletje op de ipad, Simcity Build it, leuk om te doen al moet je wel even geduld hebben, het bouwen van de stad duurt best lang.

En ik had nog een Mezze plate meegenomen om thuis op te smikkelen, ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje teleurgesteld was, gefrituurde falafel? Dat vind ik echt niet lekker, sorry! De humus viel ook tegen, ze smaakten allemaal hetzelfde....nou ja, weten we dat ook weer.

Deze foto kreeg ik van Bo, die is dan op Amsterdam CS, we wisselen elkaar af!

Ik wilde even laten zien hoe mooi mijn haar er uit zag, maar op de foto komt het niet echt over. Ik had ondertussen wel weer even mijn comfortabele outfit aan met mijn Bat trui van Zoe Karssen, mijn lievelingstrui!

Om half negen zaten Sem en ik klaar voor de eerste aflevering van seizoen 2 van The Black List! Die serie hebben we vorig seizoen samen gevolgd en nu gaan we dat zeker weer doen. Ik had het al op internet kunnen zien, maar dat werd mij verboden door Sem...we moesten het samen kijken! Haha, vooruit dan maar!

 

Na The Blacklist is Sem naar bed gegaan, heb ik nog even gewerkt en is het inmiddels alweer 23 uur en liggen de mannen op bed. Bo is dus niet thuis, die is bij haar vriendje en dat is best een beetje wennen, meestal drinken we 's avonds nog een lekker kopje thee, vandaag dus even niet. Morgen weer ploggen? Hmm....misschien wel, als ik tenminste ga opruimen, want dat heb ik beloofd!

Deel dit artikel
Back to top