Blogs & Editorial

Plog / photo diary van 6 januari 2015

Ik ben al een beetje aan het opruimen geslagen en ik had beloofd jullie op de hoogte te houden, vandaar dat jullie weer een plog zien! Vandaag met minder selfies en meer beautyproducten, dat vinden jullie toch wel goed? Ik wen trouwens wel aan het ploggen, ik maak voldoende foto's en probeer het wel een beetje af te wisselen, maar gelukkig gebeurt er iedere dag ook wel iets anders, net zoals bij jullie waarschijnlijk. En dan heb ik echt niet de hele dag mijn iPhone in mijn hand...ik doe tussendoor ook nog wel iets...kijk je weer even mee naar mijn plog van 6 januari 2015.

Goedemorgen!!! Ja, de kerstboom gaat eruit vandaag, stap 1 van opruimen is gezet, nu de volgende nog!

We hebben sinds een paar jaar geen echte boom meer, was altijd zo'n drama met naalden overal en een kale boom rond kerstmis, hadden we op een gegeven moment geen zin meer in. Nu hebben we een boom die ook al lichtjes heeft, 600 stuks en de boom staat binnen 3 minuten, zo handig!

Wat een leuk bericht kreeg ik vanochtend, Lisa Eldridge gaat voor Lancome werken, tof! Even snel een artikel maken....

Er was nog fanmail voor Allthesegamez binnengekomen, die ging ik bij Bo op haar bureau leggen en kijk eens wie er op haar stoel ligt....lieve Asraël.

Eindelijk even tijd om de producten te testen die ik gisteren binnenkreeg van Selfridges! Het Face sculpt & highlight duo van Charlotte Tilbury is alvast heel mooi, straks nog een foto! Oh, ik heb ook al foto's gemaakt van het Urban Decay Naked on the run palette, swatches en een review volgen vanmiddag, zeker de moeite waard!

Yoshi (moeder) plaagt Asraël (zoon) door hem op zijn hoofd te slaan, fijne moeder hoor!

Nagellakjes swatches, deze zijn van de OPI 50 shades of grey collectie, dit is één laagje Embrace the gray, natuurlijk komen er nog swatches van alle lakjes aan, nog even in een artikel zetten.

Nieuw binnen, een serum van Novexpert dat volgens het persbericht en de verpakking heel veel hyaluronzuur bevat, van natuurlijke oorsprong. Klinkt interessant, maar wat ik dan niet zo goed snap is waarom er geen ingrediëntenlijst op de verpakking staat? Dat komt bij mij al niet zo goed over, het serum voelt prima op mijn hand, maar ik ben er niet direct ondersteboven van.

Ook fijn, mijn Perfectlybasics.nl bestelling is binnen, dat vind ik altijd een fijne winkel om te bestellen!

Ik kocht er nog een vest van By Malene Birger in de sale en een lekker jersey harembroekje van Ilse Jacobsen voor straks in Aruba, ik moet toch een beetje zomerse outfits bij elkaar gaan zoeken....over iets meer dan 2 weken lig ik op het strand, ingesmeerd met Lancaster Sun!

Leuk vest toch? Ik hou van zelke vesten en deze met panterprint kan ook goed op een iets nettere outfit met zwarte kokerrok of jurkje, of gewoon op een stoere jeans.

Vandaag had ik geen zin in oogmake-up, dus heb ik alleen Le Volume de Chanel op, ik heb de foundation van Tom Ford direct maar getest en natuurlijk het duo van Charlotte Tilbury, mooie glow toch? Ik vond mijn wenkbrauwen een tikje rommelig, die heb ik nog even bijgewerkt...haha

Ik moest nog wat prijswinnaars kiezen voor de 12 days of christmas winactie, ze hebben vandaag allemaal een mailtje van mij gekregen, de anderen hebben hun prijsjes al opgestuurd gekregen. Altijd een hoop gedoe zo'n winactie, maar wel leuk natuurlijk!

Weten jullie eigenlijk dat Love, Chloé verdwijnt uit de winkels? Helemaal niet leuk, ik vind het nl. een fijne geur, gelukkig heb ik nog wel wat backups, dus kan ik wel vooruit. Maar als het jouw favoriet is, dan moet je op zoek naar een ander of misschien nog wat flesjes scoren.

Even wat dingen halen bij de Hema, om precies te zijn lakens en kussenslopen, die hadden we nodig in een bepaalde kleur. Ik was er al een tijdje niet meer geweest, maar wat een transformatie heeft de beauty afdeling doorgemaakt, amazing! En dat in de dorps Hema ;-)

Ik geloof dat ik ging voor brood en wc papier, maar ik kwam natuurlijk thuis met van alles, behalve het wc papier....brood had ik dan weer wel! En veel fruit, dat vliegt er hier doorheen met alle smoothies en bakjes fruit.

Oh hallo Albatross & Lovejoy van NARS, goed dat ik jullie weer gevonden heb! Prachtige kleurencombinatie dit, snel maar weer eens gebruiken, zo zie je maar weer...als je wat bewaart! Opruimen is helemaal niet nodig....

Zo schattig, deze papieren kunstwerkjes kreeg ik bij een persbericht van Chanel, ik heb er nog veel meer en ze zijn zo mooi. Dit soort persberichten bewaar ik trouwens altijd, lijkt me heel leuk om later ooit nog eens terug te zien, later....als ik met pensioen ben ofzo! Ik heb me dan ook voorgenomen om bijzonder make-up producten en parfums ook echt te bewaren, wie weet open ik ooit wel een museum?

River Island bestelling is ook al binnen, wat snel en goed! Sem ook weer blij met zijn coole truien en broek!

Shiseido bracht de nieuwe lanceringen van deze lente langs, een nieuw Bio performance serum en Multi solution gel van Ibuki, allebei nog niet getest, ik ben benieuwd!

Altijd leuk om te krijgen, fijne lipbalms van Carmex die steeds populairder worden in Nederland, dank je wel Makeup-enzo.nl!

Vandaag eten we iets met een surinaams tintje, even de kippendijtjes marineren in wat currypoeder en olie....

Daarna bakken en er wat beetgaar gekookte boontjes en aardappeltjes bij doen met een potje Roti Masala saus, eitjes erbij en veel kruiden en sambal, lekker!

Marco bracht weer nieuwe Illy cups mee, handig als je zaak naast het hoofdkantoor van Illy zit....heb je altijd goede koffie!

Na het eten even wat foto's bewerken.....

En daarna de bedden opmaken, al wilde ik de lakens toch nog even extra strijken, slapen onder een gekreukt dekbed gaat mij niet lukken....

Zo'n bed zonder dekens nodigt altijd uit om te springen of koprollen te maken, toch Sem?

Ook Bo's bed is weer fris en fruitig, wat hangen er toch veel tekeningen van hun fans aan de muur, er zitten echt hele mooie en creatieve bij, knap hoor!

Tijdens het maken van de plog heb ik een lekkere kamillethee met een schijfje citroen en honing gemaakt, rustgevend zo voor het slapen gaan!

Als het goed is gaan volgende week mijn Beauty by Roos extensions eruit....en nu ben ik een beetje aan het bedenken wat ik dan ga doen, gelukkig denkt Colinda mee! 

 

Goed, van opruimen is nog niet zoveel gekomen, maar het jaar is pas begonnen natuurlijk. Morgen moet ik een aantal opdrachten afmaken (horen jullie meer over binnenkort), moet ik nog een aantal reviews schrijven, mag ik gezellig een beetje make-uppen en hoop ik op mooi weer zodat de foto's een beetje mooi worden. Wanneer de volgende plog komt? Weet ik nog niet, maar er komt er zeker nog één deze week.....dank je wel dat je er weer naar gekeken hebt

Deel dit artikel
Back to top