Nieuws

MAC BollyDoll & Kinky Boots collectie - NL release 5 januari 2015 (online exclusive)

Hebben jullie de MAC BollyDoll & Kinky Boots collecties al gespot in hun online shop? Ik was wel een beetje verbaasd om te zien dat deze collecties toch nog naar Nederland zijn gekomen, maar weet je...hoe meer MAC collecties hoe beter het is voor de fans. Kijk je daarom even snel mee naar de informatie, de producten zijn namelijk al te bestellen!
 
 
BollyDoll is de kleurrijke wereld gecreëerd door beeldend kunstenaar en zanger Amrita Sen. Haar illustraties vertellen het verhaal van een magisch land vol van muziek en kunst, geïnspireerd op de Indische prenten uit het Moghul tijdperk. Ze start haar samenwerking met M∙A∙C met een aantal accessoires. Sen's schattige, gedetailleerde schetsen en schilderijen komen echt tot leven in deze limited-edition Brush Kit en make-uptasjes.
 
Makeup bag by Bollydoll/Pink EUR 28,00
 
Makeup bag by Bollydoll/Blue EUR 28,00
 
Brush Kit by Bollydoll EUR 55,00 met daarin de 168SE Larged Angled Contour,  217 SE Blending, 219 SE Pencil,  239 SE Eye Shader en 204 SE Lash Brushes
 
 
De MAC BollyDoll collectie is vanaf 5 januari 2015 exclusief online te koop via www.maccosmetics.nl zolang de voorraad strekt, de producten worden niet bij andere MAC verkooppunten verkocht.
 
Ook nieuw is de Kinky Boots collectie die bestaat uit een prachtige rode lipstick en lipglass, een mini collectie die geïnspireerd is door de musical Kinky Boots, die ook nu nog te zien is op Broadway. Het is een bijzondere musical over een Brit die worstelt met een slecht lopende schoenenfabriek totdat hij hulp krijgt van een dragqueen, een aparte combinatie misschien maar gaandeweg ontdekken ze eigenlijk dat ze enorm veel gemeen hebben. Daar hoort natuurlijk een knallende lipstick bij met de naam Kinky!
 
lipstick Kinky EUR 19,00 (vivid neutral red/matte) & lipglass Kinky EUR 18,00 (sheer red with multidimensional glitter/frost)
 
 
De MAC Kinky Boots collectie is vanaf 5 januari 2015 exclusief online te koop via www.maccosmetics.nl zolang de voorraad strekt, de producten worden niet bij andere MAC verkooppunten verkocht.
 
 
Ik heb helaas geen samples binnengekregen en kan je ook geen swatches laten zien (bestellen duurt te lang, dan zijn ze misschien allang uitverkocht), maar als je even naar Temptalia gaat, dan zie je dat vooral Kinky heel mooi is! Als je nog een mooie matte rode lipstick zoekt, dan is Kinky een kleur die je zeker kunt overwegen!
 
 
Wat vind jij van deze MAC collecties?
 
Deel dit artikel
Back to top