Inspiratie & Tutorials

10 oogschaduwpalettes die je nu moet hebben!

Ik hou van oogschaduwpalettes en kan ze ook maar moeilijk weerstaan, ook al heb ik de komende jaren nog genoeg losse oogschaduws om iedereen in de buurt op te maken iedere dag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik maar heel zelden losse oogschaduws gebruik, ik pak eigenlijk altijd een palette, ook al zitten er "maar" vier kleuren in, dat is al heel fijn. Tijdens mijn speurtocht naar mooie nieuwe (en bestaande) oogschaduwpalettes kwam ik weer hele mooie tegen, kijk je even mee naar de 10 oogschaduwpalette die je nu "moet" hebben?

Too Face Semi Sweet Chocolate Bar EUR 44,14 (plus taxes) hier heb ik al zoveel reviews van gezien, het moet geweldig zijn, maar ik twijfel toch nog....

Marc Jacobs Style Eye-con no. 7 The Lolita EUR 53,50 verliefd op alles van Marc Jacobs en de oogschaduws zijn ook super, dit nude palette ziet er heel mooi uit!

NARS And God created the woman palette EUR 45,00 hou je van donkere tinten, dan is dit setje van NARS echt heel mooi, mooie prijs ook!

Tom Ford eye color quad Sahara Haze GBP 63,00  eigenlijk wil ik alle oogschaduwquads van Tom Ford wel, maar vooruit, laat ik het bij deze mooie houden, kwaliteit is goed, maar verwacht wel behoorlijk wat glans.

Chantecaille Save the bees palette GBP 74,00 Chantecaille heeft echt de meest prachtige make-up producten die ook nog eens gekoppeld zijn aan een goed doel, zoals dit keer de bijen die het behoorlijk zwaar hebben in onze huidige natuur, het is eigenlijk wel een oog/gezichtspalette, maar dat is niet zo heel erg toch?

NYX Wicked Dreams palette EUR 17,99 wil je het wat betaalbaarder? Bekijk dan de palettes van NYX eens, zeker de moeite waard!

Dolce & Gabbana Smooth eye colour quad Golds EUR 36,74 heerlijk toch dat D &G nu ook makkelijk in Nederland te koop is, dit glanzende palette is wel weer heel mooi

Viseart 12 eyeshadow palette Neutral Basic EUR 75,95 dit palette is, as we speak, naar mij onderweg, het is volgens de visagisten die ik ken echt een musthave, en als ik hun resultaten zie, dan geloof ik dat ook wel. Natuurlijk ben ik geen visagist, maar toch....

MAC Neutral Cool palette EUR 138,00 veel te duur, maar je krijgt absoluut waar voor je geld, ik gebruik deze zo enorm vaak, vaker dan het Warm neutral palette trouwens, ook al is die ook heel fijn.

Hourglass Modernist eyeshadow palette Obscura $ 58,00 (plus taxes) helaas nog niet te bestellen.....hopelijk snel! Hier ben ik zo nieuwsgierig naar! Ben je VIB Rouge bij Sephora, dan kun je het wel bestellen

 

Het Viseart en Hourglass palette staan zeker op mijn lijstje, sterker nog, het Viseart palette is al onderweg en het Hourglass palette gaat zeker besteld worden. Ik ben sinds kort ook een tikje geobsedeerd door de make-up van Marc Jacobs, die is zo goed dat ik die oogschaduwpalettes zeker ook vaker wil gaan gebruiken. Ik heb er zelf één (nl. The Vamp al heel lang) en heb die pas sinds deze week in gebruik....ik ben meteen verliefd geworden, wat zijn die oogschaduws mooi en fijn.

 

En dan staat er ook nog een nieuw palette van NARS aan te komen, die ik al heb laten zien in mijn beauty wishlist van december....kortom, er is weer zoveel moois! Welke oogschaduwpalette staat er op jouw wishlist? Of kies je toch liever losse oogschaduws?

Deel dit artikel
Back to top