Reviews

10 best beoordeelde reviews tot januari 2015 + win een beauty pakket

Sinds vorige maand hebben we een nieuw onderdeel op Beautyscene, hebben jullie dat al gezien? Waarschijnlijk wel, maar ik wilde er toch nog wat extra aandacht aan geven, het is namelijk zo mooi geworden! Naast de bekende blogposts/artikelen die je iedere dag ziet verschijnen, is er ook een nieuw deel : de reviews. Hier vind je al mijn reviews, maar je kunt er zelf ook reviews plaatsen, iets wat sommige lezers al hebben gedaan. Kijk je even mee naar de 10 best beoordeelde producten op Beautyscene (tot nu toe) en plaats er vooral zelf ook één om kans te maken op een beautypakket.

 

Je vindt alle reviews in dit deel van Beautyscene, handig want je kunt daar ook op soort product of op merk zoeken of juist op best beoordeeld product. Maar je ziet onder verschillende artikelen ook de samenvattingen staan (zie helemaal onder dit artikel), als je daarop klikt ga je naa de productreview van dat product. Je komt dan terecht op een pagina waar je (eventueel) meerdere artikelen ziet staan waarin ik dat product heb gebruikt of genoemd, zo krijg je een goed idee van een product.

Ik ben nog druk bezig alle reviews die we ooit hebben geschreven toe te voegen, dus er zullen telkens nieuwe product reviews bijkomen, soms dus ook uit oude artikelen, neem er dus vooral regelmatig een kijkje. Er staan momenteel al 160 producten in en hopelijk voor het einde van de week 200....ik heb nog genoeg te doen!

 

Dit zijn momenteel de best beoordeelde producten op Beautyscene, echte toppers dus:

MAC Fluidline een van de fijnste eyeliners die er is, in gelvorm en verpakt in een potje, je hebt nog wel een kwastje nodig om het aan te brengen

Narsissist eye palette geweldig oogschaduwpalette dat ik een jaar na aankoop nog steeds heel regelmatig gebruik, geweldige oogschaduws en kleurencombinaties

Le Volume de Chanel mascara toch wel de beste mascara sinds jaren, al liggen er wat concurrenten op de loer

Philosophy Purity made simple hier heb ik al zoveel over geschreven, ik hou van deze 3-in-1 cleanser en gebruik hem eigenlijk iedere dag (tenzij ik iets anders aan het testen ben)

Olaz Regenerist nacht vernieuwend elixer een exfoliant moet eigenlijk deel uitmaken van iedere beauty regime en als je dan een betaalbare en goede kunt vinden in de drogisterij, dan verdient die gewoon 5 sterren!

Armani Eye & brow Maestro ik hou van dit product voor mijn wenkbrauwen, blijft de hele dag netjes zitten en is makkelijk aan te brengen, ook te gebruiken als oogschaduw of liner (afhankelijk van de kleur)

Armani Maestro compact foundation deze foundation gaat overal mee naartoe, hij ligt thuis in mijn badkamer en zit standaard in mijn toilettasje in mijn tas, een redder in nood als ik opeens op de foto moet bijvoorbeeld....

Chanel Les 4 ombres wat is het toch fijn dat Chanel zijn oogschaduwpalettes heeft vernieuwd, ze zijn zoveel beter geworden, nu zijn ze zo goed als perfect! Niet goedkoop, maar zeker niet te duur voor wat je krijgt!

Lancome L'Absolu velours zalige zachte, perfect dekkende vloeibare lipsticks met een matte finish, die ook nog eens prachtig van kleur zijn, daar werd ik direct fan van

Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster ik gebruik niet vaak een BB cream, maar als ik dat wel doe, dan is deze eigenlijk mijn eerste keuze, ik heb altijd een tube in huis

Review jij ook mee?

Ik deel mijn mening graag en zo veel mogelijk, maar ik kan het eigenlijk niet in mijn eentje, er zijn ook zoveel verschillende beautyproducten! Daarom heb ik een verzoekje aan jullie, willen jullie ook een of meer reviews toevoegen deze maand? Door deze reviews worden de beoordelingen van de producten nog completer en hebben we er allemaal iets aan, hoe meer meningen des te beter het is. Het maakt niet uit over welk product je een review schrijft, het mag een product zijn dat ik al eerder gereviewd heb, maar ook een ander product, als het maar wel een beautyproduct is, maar dat spreekt voor zich.

 

Iedere week kies ik een member review uit die een week lang op de voorpagina van Beautyscene zal staan, leuk als je jezelf een beetje in de picture wilt zetten! Maar uit alle ingediende reviews ga ik aan het einde van deze maand ook iemand kiezen die een mooi beautypakket zal ontvangen, wellicht leuk om de maand erna weer te gaan reviewen? De exacte samenstelling van het pakket weet ik nog niet, maar hou zeker mijn Instagram de komende weken in de gaten voor een sneak peek. Om mee te dingen naar dat pakket hoef je alleen maar 1 of meer reviews te plaatsen en dit voor 31 januari 2015 aan mij laten weten door het onderstaande formulier in te vullen (op Facebook delen mag, maar hoeft niet). Ik ben heel benieuwd naar jullie reviews!!!

Plaats een review en maak kans op een mooi beautypakket t.w.v. meer dan EUR 200,00

Deel dit artikel
Back to top