Algemeen

REVIEW: Sleek Blush By 3 - Pink Lemonade

Sleek is wat mij betreft een heel mooi budgetmerk. Mijn eerste Sleek producten kocht ik in Engeland, bij de Superdrug. Wie geen tripje naar Engeland op de planning heeft staan kan zich gelukkig uitleven in diverse webshops! 

Sleek verkoopt naast de gewone blushes ook Blush palettes met drie verschillende blushes. Als groot  fan van de blushes kon ik het niet laten er eentje te bestellen! Deze review gaat over het Sleek Blush by 3 palette - Pink Lemonade palette.

Het palette bevat  twee poeder blushes  en  een cream blush. Van links naar rechts zijn de kleuren: pink mint, macaroon en icing sugar. Het doosje is matzwart en bevat een spiegeltje. Het palette voelt stevig aan en ziet er mooi  uit. De blushes hebben een uitstekende pigmentatie en zijn goed op te bouwen. Dit geldt ook voor de cream blush. Door de pigmentatie moet je wel uitkijken dat je niet teveel van het product op je vinger of kwast neemt. Persoonlijk vind ik cream blush lastiger om mooi aan te brengen, maar vlekkerig wordt de blush niet. 

De kleuren zijn mooi en goed gepigmenteerd, een groot pluspunt. De verpakking vind ik mooi en het palette is goed gesprijsd. Het enige nadeel van dit specifieke palette is dat er zowel poeder blush, als cream blush inzit. Na een tijdje gaat de cream blush onder het poeder zitten. Naast het feit dat het een rommeltje wordt, zit er ook shimmer in de blush.

Sleek blushes zijn over het algemeen een aanrader wat mij betreft, maar door de cream blush vind ik dit palette toch wat minder. Ik raad de andere blushes en Sleek Blush by 3 palettes zeker aan, alleen niet wanneer poeder en cream wordt gecombineerd.

Deel dit artikel
Back to top