Blogs & Editorial

Plog / Photo diary van 9 januari 2015

Langzaam maar zeker verandert de naam van mijn plog in photo diaries, ik vind het nl. nog steeds een beetje een vreemd woord! Maar goed, geef het beestje maar een naam, het komt er gewoon op neer dat ik jullie een beetje meeneem in mijn dag door middel van foto's. Vandaag neem ik jullie mee naar gisteren, 9 januari, al heb ik stiekem ook nog wat foto's van 8 januari er tussen gedaan, puur omdat ze beauty gerelateerd zijn. Kijk je mee?

Je hebt weleens van die dagen dat je gezicht niet helemaal uitstraalt hoe je je voelt....op die dagen gebruik ik dit wonderlijke Shiseido Pure retinol express smoothing eye mask

Dunne pads die zijn doordrenkt met een vloeistof die de huid verzacht, gladder maakt en zorgt dat wallen wegtrekken, het enige wat je moet doen is de pad een kwartiertje op een schone huid laten zitten.

Tja, het staat niet heel charmant maar welk masker doet dat wel? Het gaat om het resultaat en dat is echt goed, ik zie er echt weer een stukje frisser uit. Wist je dat Sylvie Meis deze pads ook gebruikt?

Ik liep gisteren een behoorlijke tijd in mijn relaxte kloffie, maar wel met een Allthesegamez trui, een nieuwe Frame denim jeans en mijn favoriete Nike's.

Wat was het een sombere dag gisteren (vandaag ook) niet alleen was het donker buiten, het wereld nieuws bracht ook niet veel goeds....dan maar even een kaarsje aansteken. Deze nieuwe home candle van Jo Malone is heerlijk, het is een nieuwe uit de limited Wanderlust by Charlotte Stockdale collectie : Cardamon & Morcoccan Rose

Kijk eens aan, geen wallen meer, een wondermiddel! En wat ben blij met mijn nieuwe gezichtspalette van Charlotte Tilbury! Zie je de mooie glow? Ik had trouwens maar een beanie opgezet, het regende en waaide zo hard, niet goed voor mijn haar hoor!

Kijk, zo'n start/stop knop in de auto is heel handig, maar om je auto open en dicht te doen heb je toch de sleutel nodig, die kan ik vervolgens nooit vinden in mijn tas, zo onhandig! Ik kan er maar niet aan wennen!

Ik besloot dat ik zwarte enkellaarsjes nodig had, die ik nu heb van Zara zijn echt niet zo leuk, ze hebben een te ronde neus en ze sluiten niet fijn, deze zijn van Guiseppe Zanotti en komen hopelijk vandaag (zaterdag) binnen.....

Morning! Nu is het dan echt vrijdag, tijd voor smoothies!

Ik vind de nieuwe trui van Sem zo leuk, komt van River Island.

De smoothies zijn wat donker uitgevallen, komt door de bosbessen, die zijn heel lekker maar geven niet zo'n mooie kleur i.c.m. het groen van de spinazie.

Even werken, er komt weer veel moois aan!

Vandaag gebruik ik The Vamp van Marc Jacobs, wat een intens gepigmenteerde kleuren, niet normaal! Ik heb nu alleen de lichtbruine kleur gebruikt en die gecombineerd met 2 oogschaduws van MAC. De lichtbruine kleur valt echt veel donkerder uit dan ik dacht!

Het wordt weer eens tijd om mijn kwasten te wachten, eerst spoelen in warm water, daarna even over "Le Chat" zeep alen en lekker laten schuimen, daarna goed afspoelen en klaar!

Ik kreeg pas de tip om witte kwasten weer spierwit te laten worden door scheerschuim te gebruiken, dat moest ik even testen. Helaas had ik geen "echt" scheerschuim, wel scheergel...zou dat ook werken?

Hmm....ze zijn goed schoon, maar helemaal spierwit zijn ze nog steeds niet, zou het langer moeten inwerken? Anyway...lekker belangrijk, sommige kwasten heb ik al een jaar of vier en gebruik ik al net zolang, dan mogen ze best iets van kleur veranderen.

Daarna leg ik de kwasten te drogen op de verwarming, die hoeft niet eens aan te staan trouwens, na een paar uur zijn ze droog, ik knijp ze wel altijd een beetje droog  met een handdoek.

En na het make-uppen ligt er altijd rommel in mijn badkamer, ik blijf opruimen.....

#Selfie

Oh ja, deze zwarte enkellaarsjes had ik ook nog.....die was ik eigenlijk een beetje vergeten, ik moet vaker mijn schoenendozen open maken, erg eigenlijk!

Bij Net-a-porter kocht ik een jeans en een zwarte jersy jurk van Helmut Lang (rechts) en toen kwam ik de zwarte kaftan/jurk aan van Altuzarre for Target, ik geloof dat deze maar 30 euro was, misschien wel leuk voor een avondje uit op Aruba? Het is een superluchtige jurk met een hoge split, dus wie weet!

Nou wat fijn, ons energielabel is ook binnen, weer een nieuwe manier om ons geld uit de zak te kloppen als je je huis wilt verkopen, niet dat we dat gaan doen, maar toch!

Schattig kaartje dat ik ooit in Parijs kocht, best toepasselijk toch?

Hier kreeg ik vandaag behoorlijk de kriebels van en het werd ook nog erger door de gijzeling in de supermartk in Parijs, wat erg toch dat er weer onschuldige mensen slachtoffer zijn geworden. Zo erg!

Voor lunch hebben we salade, zelfgemaakt met baby spinazie, couscous, kikkererwten en falafelballetje met koriander en munt, lekker!

Ach gossie, Dropje ziet er zo onnozel uit met haar tongetje naar buiten, cutie!

Voor Bo een bagel met avocado en ei met de smoothie, lekker gezond ook!

Daarna even naar oma om Bo's nieuwe iphone op te halen, een Iphone 6 en Bo is weer helemaal happy!

Dat meisje met die hoed, dat ben ik, zo'n jaartje of 35 geleden denk ik, een vriendin van mijn moeder maakte die foto, leuk om te zien!

Weer thuis weer druk aan het werk, telefoontjes en mailtjes doen en wat foto's bewerken, tussendoor even een cracker met avocado en harissa.

De post is binnen met de beauty S.O.S voor de huid rond de ogen van Etat Pur, ziet er interessant uit. heb jij weleens iets van het merk geprobeerd?

MAC Red Red Red is binnen samen met een palette van de Toledo collectie (komt pas in maart) maar het meest nieuwsgierig ben ik naar de nieuwe 24 hour extend eye base, die ga ik morgen direct testen!

Lekker klein om mee te nemen deze Gilette Snap scheermesjes, niet dat ik nu vaak de behoefte voel om mijn benen onderweg te scheren, maar je weet maar nooit....

En Head & Shoulders krijgt limited Feminine editions van hun shampoo's....

Dit is dan weer leuker, een doosje van Clinique met de introducties van de komende maanden, zien jullie de highlight/contour chubby sticks? En de anti-blemish set voor de Sonic cleansing brush? Er komt dus toch een nieuwe borstel bij, fijn!

Ook aan de mannen in huis is gedacht, Kis for men heeft een shampoo met keratine uitgebracht speciaal voor mannen, eens kijken of mijn mannen het wat vinden.

Vanavond houden we het makkelijk, ik maak tomatensoep en we eten er een pizza bij! Verse tomatensoep is binnen een kwartiertje klaar en is heerlijk.

Maar dan moet wel het mesje heel blijven.....

Even de tomatenpuree bakken in olijfolie

...dan de gesneden wortel, ui en knoflook erbij met zout en peper.

Tijmblaadjes moeten van de takjes....

Dan water erbij met wat bouillonblokjes en een stuk of 6 tomaten en een kwartiertje laten koken met de tijm erbij.

Dan alleen nog even pureren met de staafmixer en het is klaar, lekker!

Je kunt er natuurlijk nog meer doorheen doen van gehaktballetjes tot een scheutje room, maar ik vind he juist puur zo lekker! Oh ja, niet vergeten er wat suiker bij te doen, anders kan het een tikje zuur zijn, niet teveel overigens.

 

Heb je toevallig ook nog een recept voor een lekkere soep voor mij? Ik hou ervan om soep te maken die snel en simpel klaar te maken is, altijd lekker tussendoor!  Oh ja, hebben jullie nog leuke tips voor mij als ik op Aruba ben? Ik weet mijn programma nog niet exact, maar er zal best wat vrije tijd zijn, hoe kan ik die het beste besteden? :-) Let me know!

Deel dit artikel
Back to top