Blogs & Editorial

Editorial - #jesuischarlie

Nee, ik ben Charlie niet en ik ben als helemaal niet zo dapper al veel van de mensen die afgelopen week zijn omgekomen bij de vreselijke terroristische aanslagen in Parijs. Nee, ik ben gewoon Debbie en ben één van de vele mensen die geschokt en verdrietig zijn. En ik was niet de enige, te zien aan de grote en druk bezochte manifestaties in Frankrijk en andere landen. Tja, even lijken we allemaal weer op één lijn te staan….maar hoe zit het morgen?

briljante cartoons van de 87-jarige tekenaar van Asterix & Obelix : Uderzo

Een beautyblog is natuurlijk geen plaats voor een politieke statement en zelfs met het plaatsen van mijn eigen mening wil ik voorzichtig zijn, tenslotte komen jullie lezers hier niet naartoe om te lezen wat mijn levensovertuiging is. Toch moet ik er iets over kwijt, gewoon omdat het mij hoog zit, het frustreert en maakt boos, vooral omdat ik wil dat het over is...ik wil deze ellende niet en volgens mij wil niemand dit.

Het zou zo simpel moeten zijn, samenleven met anderen, je geeft een beetje en je neemt wat, het zal niet altijd vlekkeloos gaan maar met onze intelligentie zouden we problemen moeten kunnen oplossen. En los je een probleem niet op, dan kun je er altijd nog je schouders over ophalen, soms moet je iets meer geven dan nemen.....of misschien moeten we het doen zoals John Lennon ooit zong:

illustratie Pablo Stanley

 

Was het maar zo simpel....

 

XXX

Debbie

Deel dit artikel
Back to top