Inspiratie & Tutorials

Hairextensions eruit....maar wat nu?

Morgen is het zover, mijn hairextensions van Beauty by Roos gaan eruit! Het is nu half januari 2015 en ik heb al extensions sinds half juli 2014, een half jaar dus om precies te zijn, inmiddels horen ze helemaal bij me. Toch vind ik het tijd voor iets anders, ook al heb ik er echt enorm veel plezier van gehad, soms moet je gewoon iets anders doen, beetje afwisseling. Morgenochtend ga ik richting Den Haag om in de salon van Roos mijn extensions veilig te laten verwijderen en daarna gaat mijn kapster aan de slag....maar wat moet het gaan worden? Kijk en denk even met mij mee.....

de extensions half juli 2014, na de eerste keer inzetten

 

Hoe mijn haar er morgen precies uitziet nadat de extensions verwijderd zijn, dat weet ik nu nog niet, maar ik weet wel hoe het vorige keer was (zie dit artikel) dat zag er gewoon nog prima uit en dus kan ik even gaan nadenken wat ik precies wil met mijn haren.

De laatste weken heb ik mij vooral een beetje verdiept in de lob, ofwel de lange bob, een haarstijl die ik al eens eerder heb gehad (in 2012) en dat beviel wel, ik wissel altijd wel een beetje af in lengte, model en kleur, al zijn de veranderingen nooit al te drastisch. Nu is dat wel het geval, want van heel lang ga ik nu toch wel naar een stukje korter, maar ik heb er helemaal zin in! Nu heb ik een paar fotootjes gevonden die ik wel mooi vind, misschien willen jullie even met mij meedenken?

 

Welke lob lijkt jullie het leukste/beste bij mij staan? Qua kleur doe ik morgen niets anders, ik ga volgende week nog een paar dagen naar de zon en pas daarna ga ik, samen met Colinda, eens kijken naar de kleur. Het gaat dus puur even om het model, welke vind jij het mooiste?

Chrissy Teigen - een lob tot net op haar schouders, in warme blondtinten met een scheiding uit het midden en een soort van lok over haar voorhoofd

Kate Mara - een stuk korter met middenscheiding en wat golven

Charlize Theron - een steile lange lob met middenscheding

Gwyneth Paltrow - langer dan een lob volgens mij, met vrij koele tinten en wat lagen

Ik weet even haar naam niet, maar een ombre lob is ook wel leuk!

of voor een meer "choppy" versie gaan die wat ruiger en stoerder oogt?

Ciara - behoorlijk glamourous, door de waves en de kleurencombinatie, de lichte kleuren in haar gezicht vind ik leuk!

Jessica Alba - of ga ik voor een donkere lob?

een klassieke lob met steil haar, nu met een zijscheiding

Kylie Jenner - misschien wel echt donker? Nee, ik denk niet dat dat het gaat worden....

Rose Huntington Whiteley - dit is ook een van mijn favorieten, ik hou van de kleuren die onder donkerder zijn dan bovenop, maar Rosie is natuurlijk ook wel prachtig!

Jerry Hall - meer mijn leeftijd...en dus ook direct wat klassieke met grote slagen in het haar, hoe krijg ik dat nu weer voor elkaar? 

Mrs. Beautyscene ;-) eind 2012

Wat moet het gaan worden? Een lob of toch misschien iets heel anders?

Deel dit artikel
Back to top