Blogs & Editorial

Plog / Photo diary van 16 januari 2015

Het zijn een beetje rare dagen hier, ik heb deze week veel voorbereid voor allerlei (geheime) projecten en ik moest natuurlijk ook "gewoon" reviews schrijven. Maar de voorbereidingen voor volgende week zijn ook al begonnen, dit weekend pak ik mijn koffer voor Aruba maar alvast (deels) in, tenslotte geloof ik niet dat we veel zomerkleding nodig gaan hebben de komende dagen. Het wordt kouder! Moeten mijn snowboots dinsdag mee naar Londen? Kijk even mee naar mijn photodiary van 16 januari 2015.....

Goedemorgen! Ik trok dezelfde broek aan als gisteren, maar combineerde hem met een zwarte top van Zara, grijs vest en miijn nieuwe Giuseppe Zanotti laarsjes.

Ik ben al een weekje aan het pre-tannen, voorbereiden op een paar dagen zon in Aruba. Deze Tan Preparer producten van Lancaster stimuleren de melanine aanmaak en bereiden de huid voor op de zon, zo zul je sneller bruin worden en houdt de kleur ook langer, natuurlijk moet je je in de zon nog wel gewoon beschermen.

Ik kocht deze NARS poeder in Parijs, maar gebruikte hem nog niet zo vaak, sinds deze week wel en ik ben echt onder de indruk. De poeder is heel licht en transparant, het lijkt alsof je niets opbrengt, maar het effect is fijn, hij matteert en dat blijft ook de hele dag zo. 

Ontbijt met een eitje!

Cadeautje van Chanel, wat lief!

Wat een heerlijk boek, The world according to Karl, superleuk om door te lezen, Karl heeft bekijkt de wereld op zijn eigen manier.....

Dus dit! 

Tijdens de lunch kwam mijn moeder even langs, samen hebben we dit soepje van Marks en Spencer opgesmuld, lekker hoor! Sem al al iets anders en Bo was naar Rotterdam.

De salades van M&S zijn ook fijn, ik vind vooral de noten/granensalade heel lekker (bovenste).

Eet smakelijk!

Na lang twijfelen toch maar het Viseart neutral matte palette besteld, mede op advies van Paul Benjamin, geweldige make-up artiest die je misschien nog wel kent van HNTM!

Matte, neutrale oogschaduws...ik ga het testen!

The Body Shop heeft sinds een tijd het Drops of youth assortiment en dat wordt in maart weer uitgebreid met een nachtmasker, fijn spul.

Lief cadeautje van PR bureau van Essence omdat een artikel over Essence het meest gelezen was in 2014, lekkere bonbons van Huize van Wely.

Dit is dus een heerlijke nieuwe geur, ik rook hem al in december in de Bijenkorf en nu heb ik hem zelf ook binnen, Aromatics in white van Clinique, een zachtere versie van de unieke groene Aromatics Elixir, met meer bloemen zoals rozen en oranjebloesem. Zeker even snuffelen in de winter!

In de winter kan haar behoorlijk droog en lastig worden, hydrateren is dan nodig (net als de huid) maar echt stug en droog haar heeft meer nodig, nl. olie! De nieuwe L'Oréal Elvive Extraordinary oil lijn is misschien wel heel fjn daarvoor, nu ook met een haarmasker.

Carmen heeft nu ook een conische krultang, daar moet ik nog even mee oefenen, ik hou nl. niet van smalle krullen, in de test dus!

De oplossing tegen somberheid in januari, extra vitamine D en cashewnoten, vitamine E creme is altijd goed voor de huid, je vindt alles bij De Tuinen.

Nieuwe producten van Rimmel London, ze komen pas in februari 2015 uit.

Nivea heeft ook een nieuwe lijn huidverzorging, de Cellular radiance lijn, eens kijken of ik misschien iets kan gaan testen?

Lekker natuurlijk, de extra verzorgende bodylotion met cacaoboter en een Q10 serum klinkt ook spannend, gek genoeg heb ik echt bijna nooit Nivea huidverzorging gebruikt, jullie wel?

Heerlijk, de zon! Snel even naar buiten en wat rommelen in de tuin, beetje opruimen en een luchtje scheppen, dat had ik wel even nodig moet ik zeggen, zalig! 

Alle katten gingen mee, grappig dat hun haren altijd helemaal uitzetten als ze buiten lopen, ze lijken twee keer zo groot, leuk en stoer om te zien.

Sem had trek in frietjes, dus werden het ovenfrietjes, zoete aardappelfrietjes en kroketten, allemaal uit de oven, gaat prima trouwens. Ik at nog wat leftovers van gisteren, ik hou niet zo van frietjes...al pik ik er altijd wel een paar hoor!

Ik wil nog een bikini bestellen voor Aruba, vorig jaar heb ik net twee nieuwe gekocht, dus 1 voldoet wel, maar welke? Kiezen blijft lastig!

Even zoeken naar het verkooppunt van NARS dat het dichtsbij mijn hotel in Londen ligt, zie je trouwens dat je ook in Lille terecht kunt voor NARS, dat is het dichtsbij voor ons in Nederland. Pas gewoon de trein een keer en rij er naartoe, prima te doen voor een dagje!

Volgende week dinsdag zit ik zeker weten samen met een paar collega's in de bar van The Levin hotel aan een wijntje met nachos...maar eerst moeten we daarvoor wel Harrods onveilig maken! Zal ik een fotoverslagje maken? ;-)

 

Vanavond ga ik vroeg naar bed en slaap ik een beetje uit, ik ben een beetje moe, moet ook weleens kunnen natuurlijk! Normaal slaap ik zo'n 5 tot 6 uur per nacht, iets wat prima gaat, maar als je dagen echt vol zijn met mailtjes, telefoontjes en veel schrijven, dan is het soms weleens lekker om even extra te relaxen...een paar uurtjes extra moeten kunnen.

Deel dit artikel
Back to top