Nieuws

Yves Saint Laurent Desir de jour lente make-up collectie 2015

Yves Saint Laurent's lente make-up collectie Desir de jour combineert stoere elementen met girly roze tinten, net zoals je een paar roze pumps perfect kan combineren met een kroppend zwarte jeans of leren motorjack. Het gezicht van Yves Saint Laurent is ook nu weer de stoere Cara Delvigne, die wat mij betreft het perfecte voorbeeld is, een stoere meid die lekker gek doet en toch ook beeldschoon is in een mooie jurk. Love it! En je moet het nieuwe oogschaduwpalette zien, vooral de verpakking is te gek!

Couture palette collector EUR 68,00

Blush volupté no. 4 Baby Doll & no. 6 Passionnée EUR 47,00

Volupté tint in oil EUR 31,00 no. 1 Drive my copper & no. 2 Oh my gold

No. 3 Undress me & No. 4 I rose you

No. 5 Cherry my cherié & No. 6 Peach me love

No. 7 Crush me orange & No. 8 Pink about me

Rouge Volupté shine EUR 33,00 no. 28 Rose intimée & no. 29 Ambre indecent

La Laque couture EUR 25,00 no. 58 Nuit blanche & no. 59 Nuit noire 

 

Jullie zien er ook een nieuw product tussen staan, de Volupté tint in oil, het eerste lipproduct van Yves Saint Laurent dat olie en kleur perfect combineert zodat je zowel mooi gekleurde en glanzende lippen hebt, met de verzorging van vijf oliën (abrikozenpit-, macadamia-, koriander-, jojoba- en passiebloemolie). Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar ben wel heel nieuwsgierig!

 

De Yves Saint Laurent Desir de Jour collectie zal vanaf eind februari 2015 te koop zijn bij de bekende Yves Saint Laurent verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Douglas. 

Deel dit artikel
Back to top