Fashion

Op de foto met Pandora jewelry - cadeautip voor Valentijn!

Qua sieraden ben ik een beetje wispelturig, soms draag ik ze iedere dag en soms dagen niet, al ligt het wel heel erg aan de outfit die ik draag. Bij een comfortable outfit hoeft het niet wat mij betreft, maar ga ik de deur uit voor een feestje of zakelijke afspraak dan draag ik eigenlijk altijd wel een ketting of armband. Vorig jaar droeg ik veel statement kettingen met kleur maar eigenlijk paste dat toch niet zo goed bij me, ik kies toch liever voor iets klassiekers. Klassiek, maar dan wel met een moderne twist, en die heb ik dan weer gevonden bij Pandora!

Ik ben meestal van "less is more", je zult mij dan ook niet zo snel met armen vol armbanden zien of juist met een aantal kettingen, maar dat komt vooral omdat ik het eerlijk gezegd best lastig vind om precies te bepalen wat er leuk bij elkaar past. Ik vind het juist bij anderen vaak heel leuk staan, maar hoe kies je nu precies die items die goed bij elkaar passen? Kun je bijvoorbeeld goud met zilver combineren?

Vorige week kreeg ik tijdens een foto shoot hulp van de styliste van Pandora die mij liet zien hoe je ringen, armbanden en oorbellen met elkaar kunt combineren. Ik heb in elk geval nu het goede voorbeeld gekregen, zo kan het dus ook!

Ik draag op de foto's stukken uit hun "klassieke collectie", een collectie met fijne steentjes en een pareltje hier en daar. De uitstraling is licht klassiek en past prima bij een mooi jurkje of nette oufit. Mijn jurkje is de Selma dress van LaDress. 

Debbie en ringen? Daar moest ik heel erg aan wennen, ik draag namelijk nooit ringen en toch ben ik blij met de foto's, nu zie ik tenminste dat het best prima bij mij staat, het staat niet zo vreemd als ik dacht! Gek eigenlijk hoe je soms een vooroordeel hebt over iets, dat echt niet lijkt te kloppen! Mijn nagellak is Romantically Involved van OPI.

 

Het leukste van het combineren van deze Pandora sieraden is dat ze niet perfect hoeven te matchen, je hoeft dus niet persé allemaal sieraden met parels te dragen, maar kunt die prima combineren met een sierraad met fijne steentjes. Al vind ik het persoonlijk wel het mooiste als je goudkleurige sieraden met elkaar combineert en daarbij dan weer geen zilverkleurige sieraden draagt. Ik ga er zelfs een beetje verder in, zo vind ik het al minder mooi als mijn tas bv. zilverkleurige hardware heeft en ik dan goudkleurige sieraden draag....maar dat is echt een gekke tik van mij. Het kan nl. echt wel!

 

Bij Pandora kun je de sieraden zelf samenstellen omdat ze werken met losse charms ofwel bedels, die je kunt vastmaken aan (basic) armbanden en colliers. De charms zijn er in heel veel varianten, van een klassieke versie met een parel of juist één bezet met steentjes, maar het kan ook uitbundiger bijvoorbeeld te kiezen voor charms met een afbeelding van jouw sterrenbeeld, favoriete dier of hobby.

Zo'n sieraad is een ideaal cadeautje voor Valentijnsdag natuurlijk en vooral leuk omdat je een cadeau kunt "opbouwen"! Bij een gelegenheid geef je een armband cadeau en vervolgens kun je die telkens mooier maken door er een nieuwe charm bij te kopen. Mijn armband met charms zijn onderweg en ik heb mijn ogen zeker ook laten vallen op een aantal andere items, gelukkig is het bijna Valentijnsdag! Sieraden zijn natuurlijk altijd een leuk cadeautje op zo'n dag, ik zal dit artikel eens even subtiel op de telefoon van Marco open laten staan....misschien helpt het!

 

dit artikel is gemaakt in samenwerking met Pandora

Deel dit artikel
Back to top