Blogs & Editorial

Photo diary van 20 januari 2015 - naar Londen

Goedemorgen! As we speak zit ik op een hotelkamer om de hoek van Harrods, in Londen dus en dat bevalt mij wel. Vandaag (woensdag) is er een presentatie van Philosophy en ik ben hier samen met een paar collega's op die presentatie bij te wonen. We zijn gisteren hier al naartoe gekomen om lekker samen te dineren en we hadden nog wat tijd om even van Londen te genieten. Kijk je mee naar mijn photo diary of plog van 20 januari 2015….

Morning! Alles klaar en ingepakt, nog snel even nagels lakken voordat ik opgehaald wordt, het wordt Black Cherry van Tom Ford.

Wat een fijne "ride" heb ik, Cynthia komt mij thuis ophalen in haar nieuwe Twingo! Lekker kleurtje hoor!

Het is nog een beetje mistig op Rotterdam Airport, maar het mag geen naam hebben, we kunnen gewoon naar Londen vliegen!

Het is heel rustig op het vliegveld en we hebben nog een uurtje voordat het vliegtuig vertrekt, maar die komen we al kletsend samen met Maree van Philosophy wel door, we delen ook nog een wrap, het is ook alweer lunchtijd!

We moeten "helemaal" met de bus naar het vliegtuig, een ritje van misschien 300 meter, haha! 

Boven de wolken is het heerlijk zonnig en zelf toen we in Londen aankwamen was het nog heerlijk weer, dat gebeurt niet vaak in Londen, lekker!

Nog even wat anti-oxidanten in de lucht!

Londen in het zonnetje, wat fijn!

Ons vliegtuig, gelukkig weer veilig en zonder problemen geland, heel fijn altijd.

Dit is toch de O2 arena? Bijna niet te zien door de felle zon, volgens mij is dit de eerste keer dat ik in Londen ben met zon.....

Natuurlijk moet ik weer een foto van de Big Ben vanuit de taxi maken, hoort er standaard bij, anders ben ik niet in Londen geweest, wat een toerist ben ik toch ook!

OMG...de meest lelijke auto van de UK staat voor ons hotel (niet mijn conclusie, maar zo staat deze auto echt bekend), een Mercedes bezaait met Swarovski steentjes van een 19 jarige Russische studente die bontjassen verkoop...de auto is de koop op Ebay als het goed is....mocht je interesse hebben?

The Levin Hote is klein maar heel fijn en direct om de hoek van Harrods, ideaal als je daar graag wilt shoppen.

Het hotel is chique en comfortabel ingericht, zeker een aanrader!

En het bed is echt erg lekker, wat is dat toch met hotelbedden, die liggen altijd lekkerder dan thuis op de een of andere manier.

Hier hou ik van, koffie en thee op de kamer, samen met flesjes mineraalwater, dat hoort toch wel standaard in een kamer thuis, mag de prijs best 10 euro hoger zijn van mij.

Ik wilde graag even langs Space NK en ik dacht dat ik de metro moest nemen, maar dat was niet zo, om de hoek was een prachtige zaak, wat fijn. Dit zijn de producten van Kevyn Aucoin, een merk dat wij amper kennen maar heel mooi en goed is. Kiezen is alleen heel moeilijk!

NARS hebben ze ook, helaas niet het nieuwe palette en de nieuwe collectie, dus heb ik niets gekocht, de Audacious lipsticks waren ook allemaal uitverkocht!

Wat een mooie Diptyque afdeling en je kunt je voorstellen dat het er heerlijk ruikt!

Tijd voor lunch, inmiddels is het ook weer 3 uur nederlandse tijd, tijd voor Wagamama

Wakame salade.....

....en verse smoothies, altijd goed tegen een winterdipje!

En wat denk je van deze Ramen? Het is de chili variant en dus behoorlijk pittig, maar oh zo lekker.....

Wat een geweldige rok van L.K. Bennett, ik moet die donkerblauwe stippen kokerrok echt hebben, geweldig!

"a smile is the best makeup any girl can wear" wat een leuke trui bij Zara!

Kijk, als je niet van licht reizen houdt, dan kun je natuurlijk altijd nog zo'n trunk van Gucci kopen in Harrods!

Heerlijk rustig winkelen bij Harrods, je kunt daar echt wel dagen rondbrengen en dan heb je nog niet alles gezien, kost niets...zolang je maar niets koopt!

Grappige Prada clutches 

Ik hou van Chanel, maar eerlijk gezegd vind ik hun tassen en schoenen echt niet mooi, al zijn er best wat uitzonderingen. Deze twee Boy bag zou ik bijvoorbeeld nooit kopen en de echte klassiekers vind ik dan net weer iets te saai...die zonnebril is ook niet mijn stijl, maar ik vond wel een andere mooie (vergeten foto te maken...)

De nieuwe kleuren van de Celine trio die we spotten zijn : oranje, lichtgeel en fuchsia...best lekker zomers!

Nog meer Celine trio's maar dan in blauw en cognac

Stoere Alexander Wang tassen, nadeel van de studs is dat de tas zo zwaar wordt

Bizarre tassen en accesoires bij Stella McCartney, ik weet niet of ik ze leuk vind....

Deze Acne laarsjes vind ik al een tijdje leuk, maar ja...nodig heb ik ze niet! Wel leuk om ze even in het echt te zien!

Ah...de vijfde verdieping bij Harrods heet niet voor niets shoe heaven, dit is een lekker opvallend schoentje van Tom Ford, tkje over the top misschien, maar vooruit

Lekker kleurrijk deze Valentino Rockstud pumps, maar ik vind ze toch het mooist en stoerst in neutrale tinten

Hier slaakte ik even een gil van opwinding (niet echt hoor), eindelijk eens gevonden, de body lijn van Moroccanoil! Ik heb het even getest en uiteindelijk een pot body soufflé gekocht, die dus ruikt naar de originele geur van Moroccanoil, echt geweldig! Het is (nog) niet in Nederland te koop helaas.....

En natuurlijk heb ik ook gekeken bij Hourglass, zo'n prachtig make-up merk en was is het fijn om het nu eens even in het echt te zien voordat ik iets koop. Ik heb niets gekocht trouwens, de blushes en poedertjes heb ik al en de oogschaduwpalettes waren nog niet binnen!

De etalages van Harrods zijn ook leuk momenteel, er staan reuze beauty producten in, zoals deze Illuminating gel van La Mer, die moet ik maar snel gaan testen, heb ik nog niet gedaan namelijk.

We hadden nog wat tijd te overbruggen tot het diner, dus aan het einde van de middag was het tijd voor een kopje thee en een scone met clotted cream en jam, is er iets lekkerders?

Dit is trouwens mijn nieuwe aankoop, een geweldige hoed die ik ik tegenkwam bij Zara,vooral de kleur is te gek: een combinatie van zwart en bordeauxrood en dus een pefecte match met mijn outfit van vandaag, wat toevallig!

Ik heb nog veel en veel meer foto's gemaakt, maar ik kan mij voorstellen dat het een beetje too much is, wellicht deel ik er morgen nog een paar met jullie in het verslag van de tweede dag. Of ik meteen mag delen voor welke nieuwe producten we hier zijn, dat weet ik nog niet, maar ik hou jullie op de hoogte! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top