Reviews

Beauty alert - Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks

Even een snel berichtje tussendoor om mijn liefde te verklaren voor een nieuw product : de Liquid Lipsticks van Anastasia Beverly Hills. Als je dit merk op Instagram volgt, dan kunnen ze je bijna niet ontgaan zijn omdat de swatches al even rondgingen en die zagen er dan ook waanzinnig uit. Vorige week waren ze eindelijk te koop en ik kon het niet weerstaan, 3 Liquid Lipsticks gingen in mijn mandje op weg naar Nederland. Kijk even mee naar wat korte informatie...

Ik heb drie kleuren Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills besteld, direct bij www.anastasiabeverlyhills.com, ze kosten $ 20,00 per stuk, de verzendkosten zijn $ 17,95 per bestelling. Ik heb de kleuren Bloodline, American Doll & Sweet Talker besteld, er zijn in totaal 20 kleuren die elk heel mooi zijn, kiezen was ook heel moeilijk! Ik heb mijn bestelling op 8 januari 2015 geplaatst en de lipsticks kwamen op 14 januari 2015 binnen, ik heb geen invoerrechten hoeven betalen (maar die kans bestaat altijd, hou er rekening mee).

Foto van vanochtend, ik draag vandaag Bloodline, ik heb de Liquid Lipstick rond 10 uur aangebracht, direct na het ontbijt en tijdens het aanbrengen van mijn make-up. Ik heb geen basis gebruikt en heb eronder alleen een beetje Eight hour cream gebruikt (wel al om 8 uur 's ochtends). Daarna ben ik op pad gegaan!

 

Het resultaat:

om 16:00 uur, na lunch/koffie/sap & niet bijwerken - om 18:00 uur na Indiase maaltijd en nog meer drankjes, zonder bijwerken

 

Conclusie :

 

De Liquid Lipsticks zijn geweldig! Het zijn echt vloeibare lipsticks die binnen 10 seconden netjes op mijn lippen aangebracht waren, de pigmentatie is heel erg goed! Mijn lippen hebben de hele dag normaal en totaal niet droog aangevoeld, erg fijn, en dat is weleens anders bij matte lipproducten. Ik heb geen moment de behoefte gevoeld om een lipbalm of iets dergelijks aan te brengen. Na de lunch heb ik mijn lipstick even opnieuw verdeeld met mijn vinger, dat ging prima. De Liquid Lipsticks geven amper af aan glazen en zelfs na een (lekkere) Indiase maaltijd zit de lipstick er nog op, ik kan die opnieuw weer verdelen over mijn lippen, als het zou moeten, maar natuurlijk is het nu wel tijd om het echt even opnieuw aan te brengen.

Verwijderen van de lipstick is minder handig, een goede remover is geen overbodige luxe en let erop dat de kleur echt wel afgeeft op de huid als je die daaroverheen veegt. Maar ja....dan heb je wel de hele dag plezier gehad van de Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills!

 

Ik ben enthousiast!!!! Natuurlijk zal ik nog goede, duidelijke swatches maken van de drie kleuren die ik heb....of zal ik wachten tot ik er nog een paar heb, die komen er namelijk zeker!

Deel dit artikel
Back to top