Blogs & Editorial

Photo diary van 19 januari 2014 - voorbereiden voor weekje buitenland

Goedemorgen! Is het bij jullie nog mistig? Gisteren was het dan volgens de media Blue Monday, hier zag het er uit als "Gloomy monday", een mistige, saaie en kille dag. Nu moet ik je eerlijk zeggen dat ik er niet zoveel van heb meegekregen, ik was vooral bezig met het voorbereiden voor een weekje buitenland. Nou ja, dat hoop ik, want vandaag vlieg ik naar Londen en ik hoop dat de mist geen roet in het eten gooit, die paar uur Londen wil ik eigenlijk niet missen! Kijk je mee naar mijn photo diary ofwel plog van 19 januari 2015?

Morning! De dag begint met het klaarleggen van Sem's kleren, hij gaat altijd in de ochtend onder de douche, een lekker fris begin van de dag!

Ik begon mijn dag in mijn ripped jeans van Frame en mijn Allthesegamez trui! Zien jullie dat mijn pedicure er bijna af is? Was een experiment, volgens mij heeft deze gellak (zonder lamp) er bijna drie weken op gezeten, inmiddels heb ik hem er helemaal af gehaald.

Dichte deur voor Emo!

Na de afgelopen dagen gekozen te hebben voor het matte Viseart palette koos ik vandaag voor wat meer glans, ook weleens mooi!

Lekker mistig hier, het is de hele dag zo geweest, saai eigenlijk!

Nou...ik zie er ook lekker wakker uit......het is nog vroeg zeg maar!

Als er ergens avocado ligt, dan is Yoshi in de buurt om er even een paar likjes aan te geven, blijkbaar vind ze het lekker smaken....

Stom! Mijn vaatwasser is kapot en kan niet gemaakt worden, nu nog een nieuwe uitzoeken en bestellen maar tot die tijd is het met de hand afwassen voor mij, hou ik helemaal niet van! Verwend...dat ben ik.

Appen met Cynthia, we gaan morgen samen naar Londen en ze komt mij ophalen met haar nieuwe autootje, leuk!

Maar eerst even eten, brood met kipfilet en een latte

Daarna werken, veel mailen, bellen en foto's maken van lipsticks en oogschaduws, dit licht is hard nodig anders is het helemaal niet te doen.

Lunch voor Sem, een bageltosti uit de oven, momenteel zijn favoriet....oh ja, met ketchup natuurlijk!

Schaamteloos hoe Yoshi op het bed ligt, geen gezicht hoor....

Azrael mist Bo!

Haha...briljante afbeelding van de nieuwe Hemp soap on a rope zeep van the Body Shop, in het echt is hij niet zo groot trouwens....ik heb het natuurlijk over de zeep!

Ik wilde even inchecken voor de vlucht van morgen, maar dat lukte niet, ook de KLM op twitter kon niet helpen, nou ja...dan morgen maar op het vliegveld, ook goed.

De laatste prijzen van de winactie gaan de deur uit, hopelijk heeft iedereen morgen de prijzen in huis!

Wat fijn, de Cellular swiss ice crystal range van La Prairie krijgt uitbreiding, naast de creme en de olie, nu ook een fluide en een oogcreme, de fluide ga ik morgen direct gebruiken, heel nieuwsgierig naar!

Een roze horloge is niet zo mijn ding, maar met het witte bandje kan deze TechnoMarine best mee naar Aruba, handig als we gaan duiken....ik neem trouwens ook de Gopro van Bo mee, kan ik onderwater ook foto's maken...leuk!

Nog meer foto's maken voor het licht weg is....

Ja, natuurlijk moet Emo mij weer achtervolgen en in de weg lopen, hij stapt ook nog bijna in een potje foundation...slimmerd!

Yes, eindelijk mag het nieuws van de MAC Toledo collectie naar buiten, nog even de laatste dingen aanpassen met het persbericht erbij.

Gezond snackje, sojabonen....helemaal niet echt lekker trouwens....

Bij het postkantoor, waar het apparaat alweer niet goed werkte...stom!

Sem helpt altijd goed mee met boodschappen doen, tegenwoordig draagt hij altijd de zwaarste tas, lief he?

En in plaats van chips snackt Sem graag ijsbergsla.......raar!

Bijna alweer donker en nog steeds mistig, hopelijk is het morgen weg als we vliegen.

Ik maak extra veel gehaktballen zodat de mannen er morgen ook nog van kunnen eten, scheelt weer koken!

even snel mijn koffertje inpakken, ik hoef niet veel mee te nemen, maar gooi er toch wat outfits in. Eerst draag ik mijn reis/shop outfit, voor het diner neem ik toch iets netjes mee (jurkje of blousje & hakken) en voor de presentatie van overmorgen nog een frisse outfit met enkellaarsjes. Maar ik twijfel nu toch weer, zal ik toch maar mijn camel jas in plaats van zwarte cape aandoen??? 

Dit is een lade vol met reisverpakkingen, hier kan ik mijn producten bij elkaar grabbelen die ik meeneem, er staan mini's in van heel wat producten van shampoo's tot serums, handig hoor!

 

Ik blijf de komende dagen gezellig doorgaan met mijn photo diaries, het worden nl. best leuke dagen en volgens mij willen jullie best mee naar Aruba? Maar eerst even mistig en kil Londen, iets wat ik echt niet erg vind, omdat ik gek ben op Londen! We zijn vandaag redelijk vrij, we worden alleen verwacht bij een diner en ons hotel ligt om de hoek van Harrods...ik weet wel hoe ik mijn middag ga doorbrengen! 

Dank je wel voor het kijken naar deze plog, morgen het overzichtje van de eerste dag Londen!

Deel dit artikel
Back to top