Blogs & Editorial

Photo diary van 23 januari 2015 - onderweg naar Aruba met Lancaster

Goedemorgen! Alles goed in het koude Nederland? Ik kom net terug van een late night dinner in het restaurant Sea Breeze van het Holiday Inn hotel in Aruba en heb nog even deze plog gemaakt. Dat valt ook niet mee om 3 uur 's nachts (Nederlandse tijd), maar aangezien er momenteel toch een band op het strand staat te spelen, lukt slapen ook niet echt. Kijk even mee naar mijn photo diary van 23 januari 2015…..

Het was heeeeeeeeeel koud vanochtend en vroeg voor Bo, dat is niet zo'n goede opstaander, haha!

Kijk, een klein autootje met een grote koffer, past perfect!

Op tijd aangekomen op Schiphol, wat fijn, nu snel de koffer afleveren en door de douane, waar ik Cynthia ontmoette.

Longchamp tassen, wat een keuze is er toch altijd!

Wat een mooie, maar koude dag was het gisteren toen we vertrokken! Het KLM vliegtuig stond al klaar en alles leek perfect te gaan....totdat de mist opeens opkwam en we dus een uur later vertrokken. Nou ja, weinig aan te doen, het moet natuurlijk wel veilig zijn.

Al mijn beauty producten in mijn handbagage zit in deze toilettas van MAC, die zijn producten die ik onderweg gebruik, denk aan een hydraterende spray, een lipbalm, oogcreme, serum en een handcreme...ik doe er ook altijd wat make-up in zoals een compact foundation, concealer, mascara en lipstick.

Op mijn handen heb ik Just Lai-ing around van OPI,  een mooie orchidee kleur van de Hawaii collectie.

We vertrokken een uurtje later en dus was ik wel heel blij met mijn Starbucks salade, die ik kocht voordat we weggingen, het was tenslotte rond lunchtijd.

Mijn standaard drankjes tijdens het vliegen, tomatensap en veel water!

Wat een grappige, typisch Hollandse verpakkingen hebben de maaltijden bij KLM tegenwoordig, behoorlijk veel Delfs blauw.

En ook de inhoud was heel Nederlands en traditioneel, gehaktballen, rode kool en aardappelpuree....wat vinden niet-Nederlanders hier eigenlijk van?

Yes, na 10,5 uur vliegen zijn we er bijna! Het was even afzien zonder entertainmentsysteem (en dus zonder films kijken) maar met goed gezelschap, wat magazines, muziek en boeken op de ipad mini is het gewoon allemaal gelukt!

We zagen de zon op Aruba nog net...hij ging een paar minuten na het landen van het vliegtuig onder....

Maar het vliegtuig waarmee we kwamen stond nog net in het zonnetje, de temperatuur is heerlijk, zo'n 28 graden en er stond toen we aankwamen een behoorlijke wind.

In de aankomsthal van Aruba, gezellig!

En toen stapten we met zijn allen in de bus richting Holiday Inn Hotel, het was behoorlijk druk op straat, het is tenslotte ook vrijdagavond. En dit I love Aruba bord is heel populair bij toeristen...zoals ik!

Wat een fijne welkomstcocktail met veel lime en ijs....een brainfreeze was het resultaat!

Heel snel even douchen en omkleden, we waren allemaal best moe maar ook een beetje hongerig en dus hebben we nog een late night supper gegeten aan het strand in het restaurant Sea Breeze. Omdat het wat waaide en omdat de muggen vervelend kunnen zijn, trok ik mijn LaDress Jumpsuit maar even aan.

Het eten, de wijn, de locatie en het gezelschap waren allemaal top, wat een fijne plek om te relaxen! Wel jammer dat het relatief vroeg donker is op Aruba, zo rond een uurtje of half zeven al.

Ik koos twee voorgerechten, crabcakes en kip in een beslagje op een stokje met een kokosdipsaus, allebei echt lekker en precies genoeg.

 

Na dit heerlijke hapje ging mijn lichtje bijna uit, maar ik moest deze plog natuurlijk nog even afmaken. Vandaag wordt een leuke eerste dag op Aruba met eerst een presentatie van alle nieuwe Lancaster producten en natuurlijk genieten van het mooie weer, het strand en ???? Ik weet het nog niet precies, ik heb nog maar amper wat van het eiland gezien, dat gaat vandaag veranderen! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top