Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty ontdekkingen van januari 2015

Bij ieder pakje dat ik binnenkrijg en bij ieder event dat ik bezoek ben ik opnieuw nieuwsgierig, "welk product zal erin zitten?", "is het echt zo fijn als ze beweren?" of "hoe werkt het nu echt?". Ja, ik ben en blijf altijd op zoek naar nog fijnere, mooiere en betere beautyproducten, zelfs na al die jaren beautyproducten testen. Deze maand ontdekte ik een fijn haarstylingproduct, een geweldige setting poeder en interessante contouring producten. Kijk je mee naar mijn beautyontdekkingen van januari 2015?

  • Vichy Ideal Body Balm EUR 19,95 - een fijne, romige, zeer voedende body balm in een fijne neutrale geur die echt wat doet voor mijn huid. Ik heb het idee dat de body balm dieper in mijn huid doordringt dan een standaard body lotion, mijn huid is veel langer zacht, soepel en glanzend. Zeker een aanrader als je houdt van neutrale lichaamsproducten die echt werken, te koop bij de apotheek
  • Laura Mercier Verbena infusion gel body scrub GBP 33,00 - lang geleden heb ik weleens body producten van Laura Mercier gebruikt, maar die hadden allemaal een vrij zoete geur, daar was ik vrij snel op uitgekeken. Maar deze body scrub met de heerlijke frisse, citrusachtige verbena geur is wel heel erg lekker, het maakt mijn nieuwsgierig naar de rest van de producten uit deze range. Mijn lichaam scrubben is trouwens iets wat ik minstens drie keer per week doe, dat maakt zo'n verschil.
  • NARS Light reflecting setting powder EUR 36,00 - over dit poede had ik al zoveel gehoord, maar ik kocht het pas een paar weken geleden. Toch ben ik echt fan geworden, het is een poeder dat je echt niet ziet op je huid, je ziet het zelfs bijna niet op je kwast zitten, maar het werk supergoed. Welke foundation ik ook gebruik, mijn huid glanst amper meer op de plaatsen waar ik de poeder heb aangebracht. Deze vind ik echt nog fijner dan de finishing poeder van MAC (oeps...)
  • Marc Inbane Natural tanning spray EUR 39,95 - ik ben niet zo'n grote fan van zelfbruiner, maar soms ontkom ik er niet aan, zeker nu is de huid van armen en benen echt wel even wat lichter dan in de zomer en bij een bloter jurkje is dat niet zo mooi. In Ibiza ontdekte ik deze geweldige zelfbruiner die perfect werkt bij mij, de sprayflacon zorgt voor een egale verdeling, de bijbehorende handschoen is ideaal om de zelfbruiner eventueel verder te verdelen en de kleur is voor mij heel goed, dit is een blijvertje! Oh ja, de geur is ook goed te handelen, al blijf je altijd wel iets van het zelfbruinproces ruiken, daar is weinig aan te doen.
  • Clinique Aromatics in white eau de parfum EUR 45,00 - Aromatics elixir is een geur van Clinique die al tientallen jaren bestaat, het zou zomaar de favoriet van jouw moeder of oma kunnen zijn. Het is een vrij heftige, Oosterse geur die misschien een beetje ouderwets is, maar toch geel speciaal ruikt. Deze nieuwe Aromatics in White is een compleet andere geur, maar heeft zeker ook mooie, groene invloeden overgenomen van Aromatics Elixir, ik draag hem heel vaak de laatste weken, lekker!
  • Lancôme Absolue l'extrait EUR 355,00 - dit fijne serum is heerlijk romig en voedend, bevat mooie (en dure) ingrediënten zoals stamcellen van de roos en verdient een echte review! Ik gebruik het nu een maand iedere avond en dat bevalt heel goed, een aanrader als je al fan bent van deze lijn en niet schrikt van de prijs!
  • Clinique Chubby Sticks Sculpting highlight & contour EUR 25,00 - no nonsense make-up sticks waarmee je snel je gezicht wat kunt contouren en highlighten, leuk dat Clinique nu ook meedoet in de hype, ze werken prima!
  • Kiehl's Ultra Facial cream EUR 24,00 - dit is geen echt nieuwe ontdekking, maar toch wel een beetje, het is nl. de creme die ik regelmatig bij Sem opsmeer. Dat vind hij natuurlijk helemaal niet leuk, maar in de winter mag zijn huid best een beetje creme hebben, deze is lekker neutraal van geur en trekt snel in, hij gebruikt het alleen in de avond.  Oh ja, er is ook een versie met SPF
  • Laura Mercier creme smooth foundation EUR 55,00 - hier hoef ik niet zoveel meer over te vertellen toch? Jullie hebben allemaal mijn review kunnen lezen, ik ben er nog steeds heel blij mee en ondanks dat ik de foundation al in de zomer heb ontdekt, moest deze toch als herontdekking in dit artikel.
  • Moroccanoil Root boost EUR 28,90 - eindelijk heeft Moroccanoil een volume spray, al is deze wel vooral voor een lift bij de haarwortels, je sprayt de spray dan ook in handdoekdroog haar voordat je je haren gaat föhnen. De Root Boost was geen ideale combinatie met mijn extensions, maar nu die eruit zijn is dit een ideaal product, snel meer over dit fijne product!
  • Marc Jacobs Marc'er EUR 29,50 - een superfijne langhoudende eyeliner die mooi glanzend zwart is en echt lang blijft zitten, zeker de moeite waard om uit te proberen!
  • Revitalasy eyelash serum - lang geleden had ik dit serum weleens getest, maar toen zag ik weinig verschil. Maar ik heb dit wimperserum een nieuwe kans gegeven en iets meer dan een maand gebruik zie ik echt verschil. Ik heb vanaf het begin af aan foto's gemaakt dus over een maandje komt er zeker een review aan, hopelijk heb ik dan nog langere wimpers!
  • Charlotte Tilbury Filmstar bronze & glow - dit is zeker ook een fijne ontdekking, een duo dat zorgt voor een mooie glow en een subtiele contour, vooral de cremige poeder is fijn, dat zorgt voor een mooie huid, je vindt de review hier.
  • Lauren B. Nail growth serum & Cuticle oil - mijn nagels kunnen wel wat TLC gebruiken en dus ben ik eindelijk begonnen met het nagelserum en de cuticle oil van Lauren B. heel fijn spul, alleen wel lastig te vinden nog in Nederland en dat is echt jammer! Het nagelserum vind ik zelf iets overpriced, maar het zorgt er wel voor dat mijn nagels beter gehydrateerd worden en daardoor splijten ze niet meer. De Cuticle oil is wel heel vettig, je kunt het niet echt tussendoor gebruiken, maar moet er echt even voor gaan zitten en het laten intrekken.
  • MAC Mineralize Skin Finish Perfect topping - helaas al heel snel uitverkocht, maar bij het zien van deze nieuwe MSF word ik al blij, het motiefje is toch heerlijk! Natuurlijk zorgt deze MSF weer voor een extra mooie glow, dus als je hem nog kunt vinden, zeker even proberen!

Inmiddels heb ik alweer nieuwe ontdekkingen gedaan nu ik in Londen ben en er zijn er ook nog een paar onderweg, zo heb ik het artikel voor volgende maand volgens mij zo weer vol. Er komen ook zoveel leuke en fijne dingen op de markt! Zal ik trouwens ook eens een overzichtje maken van producten die ik niet zo fijn vond en waarom? Misschien ook weleens leuk, niet om producten af te kraken, maar puur omdat het ook weleens goed is om dat soort meningen te lezen.

 

Wat zijn jouw nieuwe ontdekkingen van deze maand? Nog echte toppers ontdekt?

Deel dit artikel
Back to top