Blogs & Editorial

Photo diary van 24 januari 2015 - zon, zee en strand

Zon, zee, strand en zonproducten uittesten, dat is wat ik gisteren heb gedaan! Niet in het koude Nederland, maar wel op zonnig Aruba, waar het zeker 30 graden is met volop zon. Aruba is echt wel heel fijn, leuk en gezellig, met opvallend lekker eten en vriendelijke mensen, zowel de gasten als de inwoners. Een top eiland waar ik gelukkig nog een paar dagen mag vertoeven, kijk je even mee naar mijn photo diary van 24 januari 2015?

Morning!!! Ik heb even een beetje uitgeslapen, tenminste zo voelde het wel, ik sliep tot ongeveer 6.30 en dat is natuurlijk 11.30 Nederlandse tijd, lekker hoor!  Het bed in het Holiday Inn hotel is zalig en ik zou de kussens het liefste mee naar huis nemen. En wakker worden met Amerikaanse televisie vind ik ook heel fijn!

Wow! Dat is pas een uitzicht, we hebben echt vol uitzicht vanuit onze kamers en dat is wel heel fijn, je hoort de zee ook echt ruisen de hele nacht en dat is fijn en rustgevend.

We beginnen de dag met een ontbijt en een strandwandeling! Van allebei heb ik geen foto's gemaakt maar dat komt nog wel, daarna hadden we een presentatie van alle nieuwe producten van merken zoals Lancaster, Chloé en Marc Jacobs. Hoe leuk zijn deze kleine Chloé's en de stoeltjes die erbij horen?

Het hotel ligt direct aan het strand, maar natuurlijk zijn er ook zwembaden met heel veel bedjes, paraplu's en mensen!

Dit is heel fijn, er zijn bedjes voor ons gereserveerd op het strand en de mensen van het hotel hebben het ook nog even extra gezellig gemaakt, wat leuk!

Er is zelfs een echt zandsculptuur!

Wat een fijne verrassing, PR dame van Coty had een selectie zonnebrillen meegenomen waar we elk een bril uit mochten kiezen, niet gek! Het zijn brillen van Ray-Ban, Persol en Vogue en het zijn allemaal de nieuwste modellen.

Ik ging eens voor iets heel anders dan anders, namelijk een retro model van Persol, ik vind hem heel leuk!

Wat een straf om hier te liggen, kijk eens naar die blauwe lucht, dat is toch niet normaal?

Het water is ook heel lekker, even wennen als je warm bent van de zon, maar het is de perfecte temperatuur om selfies te maken...uhm...om af te koelen. Deze foto van Mascha, Cynthia, Serena en ik is wel heel leuk! Morgen ook naar de GoPro meenemen!

Lunch bij Sea Breeze aan het strand, een heerlijke tuna tartare....

...en een echte Indonesische saté, lekker hoor!

En toen zaten er opeens twee leguanen op het terras, wat een knappe mannen (of vrouwen). Er vliegen ook heel veel leuke vogels rond die prachtig fluiten en hier en daar loopt er ook nog een hond op het strand, Aruba wildlife....

Ik heb mijn eigen Ray Ban bril nog even opgezet, anders wordt de nieuwe bril zo snel vies, zonde!

Aan het einde van de middag is het tijd voor een mojito, lekker fris met te weinig munt, haha....

Wow! Wat een mooie zonsondergang kan ik zien vanuit het hotel, echt beeldschoon en het is dan ook binnen een kwartiertje opeens helemaal donker, gek ik dat.

Klaar voor het diner, ik ben in elk geval al een beetje verkleurd!

We gaan eten bij Papiamento, een Arubaanse landhuis met een prachtige tuin waar je bij het zwembad heerlijk kunt eten, sfeervol, lekker en vooral ook snel. Dit was de specialiteit Keeshi, een soort chili con carne met heel veel kaas, dit was niet mijn voorgerecht, ik had een bouillabaisse op Thaise wijze.

Wow! Een heerlijke mixed grill met een halve kreeft, garnalen en Mahi Mahi op een bloedhete plaat die alles nog even nagaart, de specialiteit van het huis en zeker een aanrader. Ze serveren er een mix van vlees, vis en schaaldieren, allemaal met een Creools "sausje" en vooral erg lekker. Als je in Aruba bent, wil je hier eten!

Na het eten is het 10 uur als we in het hotel aankomen, samen met 4 andere dames gaan we nog even een drankje drinken op Moomba Beach, maar daar is het zo stil dat we toch maar weggaan, morgen maar weer even kijken! 

 

Morgenochtend is het vroeg dag, we moeten om 9 uur verzamelen om een boottocht met snorkelmogelijkheid te gaan doen, zo leuk! Inmiddels is het 12 uur en is het dus echt tijd om te gaan slapen, anders lig ik morgen alleen maar te snurken i.p.v. te snorkelen! Bedankt voor het kijken!

Deel dit artikel
Back to top