Nieuws

Armani Fuchsia Maharadha lente make-up collectie 2015 & Eye Tint

Dit voorjaar heeft Armani zich laten inspireren door India voor de kleurrijke, maar kleine, Fuchsia Maharadhja collectie die bestaat uit enkel lip- en nagelproducten. De kleuren zijn prachtig, diep en toch fris, in roze en paarse tinten die ik persoonlijk eigenlijk minder goed bij India vind passen. Als ik aan India denk, dan denk ik zeker aan veel kleur, maar dan toch meer in oker, geel, groen en rood....toch is de collectie zeker de moeite waard en misschien ben je ook wel nieuwsgierig naar de nieuwe vloeibare oogschaduws, Eye tints. Kijk je even mee?

Flash lacquer EUR 32,00 511 Pink blush, 512 Maharajah & 604 Garconne fatale

Rouge ecstasy EUR 34,00 511 Pink blush, 512 Maharajah & 604 Garconne fatale (lichte lipsticks met glans)

Rouge d'Armani lipstick EUR 34,00 513 Maharaja (meer dekkende lipstick met een fluwelige finish)

Nail lacquer EUR 23,50 511 Pink blush, 512 Maharajah & 604 Garconne fatale

Nail lacquer Light and diffusing topcoat 

In de collectie zien we helemaal geen oogproducten en dat vind ik dan toch wel een gemis, al zijn de kleuren nog zo mooi! Maar ik begrijp wel waarom Armani er niet voor heeft gekozen, ze brengen namelijk rond dezelfde tijd ook nieuwe oogschaduws uit in vloeibare vorm, de Eye tint. Er komen 12 kleuren uit en ze gaan EUR 32,00 per stuk kosten. Ik heb ze binnengekregen, maar nog niet echt getest, ik ben er een beetje "bang" voor omdat ik nooit zo'n grote fan ben van vloeibare oogschaduws. Ik ga ze testen!

 

De Armani Fuchsia Maharadja collectie en de Eye tints zullen vanaf maart 2015 (wijzigingen voorbehouden) te koop zijn bij de Armani counters in De Bijenkorf in Den Haag en Amsterdam, maar ook bij www.debijenkorf.nl.

 

Als jij aan India denkt, welke kleuren komen dan in jouw gedachten? Hoe zijn jouw ervaringen met vloeibare oogschaduws? Beter dan die van mij?

Deel dit artikel
Back to top