Blogs & Editorial

Photo diary van 22 januari 2015 - uit- en weer inpakken

Wat een rare dag was het gisteren, de ene koffer pakte ik uit en de andere in....van koud en mistig Londen eergisteren reis ik vandaag naar zonnig en warm Aruba. Dat zal best een overgang worden, maar ik denk dat ik het wel aankan! Haha...ik denk dat het echt heerlijk gaat worden, een reis vol zon, strand en fijn gezelschap! En dat allemaal om nieuwe zonproducten uit te testen, wat een geluksvogel ben ik toch! Vandaag heb ik de photo diary van 22 januari 2015 voor jullie, met nog een paar foto's uit Londen en vooral foto's van thuis!

My Wanderlust van Jo Malone stond ook groots in de Jo Malone counter in Harrods, het rook er zalig! Is ook al in Nederland te koop, wie heeft er al iets van gekocht?

Moet je in Nederlandse winkels weleens zoeken naar een Mason Pearson borstel, in Harrods hebben ze er heel veel, ook nog eens veel meer soorten dan in Nederland. Ik had er ooit één maar die ben ik kwijt geraakt, niet leuk! En ik heb nog steeds geen nieuwe, misschien had ik hem wel daar moeten kopen?

Hee...de Brightening Bricks van Bobbi Brown liggen hier al bij de counter, in Nederland moeten we er nog even op wachten, februari komen ze eraan!

Was ik gewoon helemaal vergeten mijn aankoopjes te showen, stom! Ik kocht het Laura Mercier contour palette, mijn favoriete NARS concealer en natuurlijk de Body Soufflé van Moroccanoil!

Natuurlijk moest ik de Body Soufflé direct even testen en ik ben meteen verliefd geworden, de creme is heel zacht en mijn huid ruikt subtiel maar duidelijk naar de originele parfum van Moroccanoil. Jammer genoeg hadden niet alle producten deze geur, dat mogen ze van mij best veranderen, het is zooooooo lekker!

Morning! Nu weer gewoon thuis en even snel een havermoutpapje eten met banaan, pecannoten en honing, energie opdoen want ik heb vannacht uren wakker gelegen!

Eerst even een paar uurtjes werken, een paar blogsposts voorbereiden, mails beantwoorden en Facebook posts inplannen, dan hoef ik er in Aruba niet aan te denken.

Ik was deze week al begonnen met inpakken, dat is wel het voordeel van vliegen naar een zonnig land in de winter, die kleren die je meeneemt heb je toch niet hier nodig de komende tijd. 

Dunne sjaals zijn altijd handig voor op reis, je kunt ze oprollen tot een dun pakketje en deze van Repeat is toch warm genoeg om te beschermen tegen de airco of een fris windje, de print staat ook leuk op een zwart jurkje en daarvan heb ik er best een paar mee...haha!

Even wat boodschappen voor iedereen inslaan, ze kunnen dat zelf ook wel, maar dan is het er maar vast voor het weekend. Maandag doen ze het dan zelf maar, brood halen gaat ze vast wel lukken. Wel fijn dat Bo ook graag kookt, ze maakt nu zelf wat te eten klaar voor haar en Marco (en wie er nog meer mee komt eten). Handig zo'n dochter van bijna 18!

Even bij Marco langs (www.demaautos.nl ....beetje reclame maken hoor), de auto's staan er weer heel netjes bij! We kwamen voor iets bijzonders langs, maar dat zien jullie zo wel....

Ik vertelde het al, ik heb zo lang wakker gelegen vannacht, dat was niet leuk meer! Geen idee wat er precies aan de hand was, maar ik had zo'n pijnlijke pols sinds gisteren en dat ging maar niet over. Ik heb een paar keer Voltaren gesmeerd op de plek en gek genoeg stond ik vanochtend op zonder pijn....gelukkig maar!

Leuk, Catrice komt in maart met een mooie collectie, de Nude Purism collectie, ziet er heel mooi en nude uit, helemaal in de trend van dit seizoen.

Ah...dat is leuk, ik krijg een kortingskaart voor de winkels van Marc O'Polo, toch maar eens langs gaan, ze hebben er wel mooie truien voor Marco (what's in a name?)!

Dit wordt het beauty tasje dat meegaat in de handbagage, met allemaal lekkere producten om mijn huid te verzorgen en schoon te maken, heb ik onderweg wat te doen en droogt mijn huid, ogen en lippen hopelijk niet teveel uit. Weet je wat een wondermiddel is? Neusspray! Dat helpt om niet verkouden te worden in een vliegtuig!

Kijk, dit was de verrassing....Bo kreeg haar eigen autootje! Ze wordt over een kleine twee weken 18 jaar en mag dan alleen rijden, nu kan ze de komende dagen nog even onder begleiding oefenen of ze rijdt samen met BFF Roy of haar vriendje.

Bijna klaar met inpakken, alleen de beautyproducten nog en ik moet nog even uitzoeken wat ik morgen ga aantrekken in het vliegtuig. Natuurlijk iets comfortabels, zoals een lekkere jeans, sweater, t-shirt en sneakers.

Goed, de ene koffer is ingepikt door Emo en de andere......

Oh ja, ik neem toch nog maar even een showergel mee, zo'n klein Molton Brown flesje past nog wel in de koffer!

En de andere koffer is ingenomen door Asraël, zouden ze meewillen naar Aruba?

Vandaag stap ik rond half één in het vliegtuig, samen met 10 collega's, ik ken eigenlijk iedereen en weet dat het hele gezellige dames zijn! We zullen vast een zeker veel plezier hebben en ongetwijfeld fijne producten leren kennen. Vanaf nu ga ik jullie iedere dag voorzien van een photo diary, hopelijk gewoon iedere dag om 8 uur, maar of je dan exact de foto's van de dag ervoor ziet, hangt even af van ons schema. Maar jullie missen zeker geen foto! En natuurlijk kun je mij ook volgen op Instagram!

Deel dit artikel
Back to top