Blogs & Editorial

Photo diary van 25 januari 2015 - dobberen in een blauwe zee!

Het is een schande, maar het is nu bijna half drie en ik ben nog wakker, zo gaat dat in Aruba….feesten dat kunnen ze hier wel! Om de hoek van ons hotel is Moomba beach en dat is "the place to be" op zondagavond. En dat laten we ons geen twee keer zeggen, wij houden er wel van, vooral Mascha en ik….haha! En tja, dan moest de plog of photo diary ook nog gemaakt worden, vandaag krijgen jullie die daarom in twee delen…..

Goedemorgen! Tijd voor ontbijt in het hotel, het is prima te doen, maar echt superlekker is het ook weer niet. Toch at ik zeker iets fijns vanochtend, een boterham met creamcheese, zalm, uitjes en kappertjes.

Het was redelijk vroeg vandaag, we moesten om 9 uur verzamelen met onze spullen voor een boottochtje waar we konden snorkelen en zwemmen, ik ben dus op weg naar het meetingpoint.

Met twee kleine bootjes gaan we helemaal naar de westpunt van Aruba, dat is een heerlijke tocht die op sommige plaatsen behoorlijk wild is, spannend hoor!

Kapitein Darwin maakt de boot vast bij de plek waar we gaan snorkelen, ik heb het ook even gedaan en dat is heel erg mooi om te zien. De zee was een beetje aan de ruwe kant, dus komt er regelmatig wat zeewater in je snorkel terecht, maar ok....het mag de pret niet drukken. Ik heb het gefilmd met de GoPro, wellicht komen er nog wat beelden voorbij....ik beloof niets, want of het gelukt is?

Na een hele ochtend op het water hadden we best trek en wilden we ook best even uit de zon! Natuurlijk heb ik me goed beschermd, maar toch voelde ik mijn huid wat gaan trekken, het is altijd verradelijk op het water! Hoe leuk zijn deze twee bootjes bij The West Deck?

Onze bootjes!

The West Deck is een geweldig leuk restaurant aan het water, je zit in de open lucht met een waanzinnig uitzicht en eet vooral veel vis, schaal en schelpdieren, maar ook de broodjes en groenten zijn geweldig lekker. 

Maar eerst drinken, dit is een Awa di Limoenchi, een soort limoenlimonade die heerlijk verfrissend (en ook wel zoet is). De bevroren variant (Frozen Lemonade is ook heel lekker)

Mijn heerlijke Lobster & Crab Roll, een zalig broodje met kreeft en krab....heerlijk!

Na de lunch moeten we gewoon weer even op de foto! Zien jullie Mascha, Cynthia en Serena al? De dame rechts is Jenny, zij werkt voor Lancaster en is zo'n geweldige dame, heel gezellig en lief!

Wow! Zo prachtig blauw als het water en de lucht zijn, dat zie je niet vaak, het is gewoon een droom zo mooi het hier is!

Bij het hotel aangekomen is iemand met zo'n bizar apparaat aan het ??? hoe heet dat eigenlijk? Ik zag iets staan van Aqualev??? Anyway, met dit apparaat kun je dus bijna vliegen d.m.v. wateraandrijving, apart en volgens mij heel lastig!

Na het varen, snorkelen en lunchen is het dan weer tijd om te werken.....er moeten toch echt zonproducten getest worden! Ik heb trouwens mijn nieuwe favoriet al gevonden, één van de legendarische producten van Lancaster is er nu ook met een hoge beschermingsfactor, joepie!!!! Oh ja, op de foto zie je mijn hot dogs legs....haha.

 

Een korte plog, maar zoals ik beloofd heb, volgt de rest later vandaa, ik moet nu echt even mijn ogen dichtdoen! Vandaag hoeven we niet zo vroeg op, alhoewel....de bus om te gaan winkelen in Oranjestad gaat wel om10 uur....what to do?

Deel dit artikel
Back to top