Blogs & Editorial

Photo diary van 26 januari 2015 - nog meer zon en zee

De laatste avond op Aruba was epic! We hebben de zon in de zee zien zakken tijdens een cocktail op het strand, heerlijk gedanst op de klanken van een lieve saxofonist en ook nog even een drankje gaan drinken bij de Gusto & Senor Frogs. Inmiddels is het bijna 12 uur en kijk ik naar alle programma's over de blizzard in New York, heel wat anders dan de 30 graden en zon op Aruba. Kijk je mee naar mijn photo diary van 26 januari 2015?

Yes, ik word weer wakker bij de Amerikaanse televisie zenders, ik hou er zo van en ik krijg meteen trek in eten bij de IHOP!

Maar een Starbucks is ook prima! Tegenover ons hotel zit ook een filiaal, maar deze foto maakte ik in de Renaissance Mall, een Tiramisu latte????

We liepen even wat rond en gingen de Penha parfumerie binnen, die naast de MAC store zag. Ik was met Serena op pad gegaan en onze missie was het vinden van "drugstore" make-up en iets lekkers te eten. Helaas kwam de eerste missie niet geslaagd, maar de tweede zeker wel. Heerlijk deze pastechi met allerlei verschillende vullingen.

Heerlijk zonnig en vooral warm in deze "hoofdstraat"!

Dit kleurrijke gebouw geeft het ietwat saaie uiterlijk aan de winkels direct een heel andere uitstraling. Zou het helpen om de huizen in NL ook zo te verven, gewoon voor de fun?

Blijft zo leuk, even buurten in een supermarkt, ook al heb ik helemaal niets nodig en al helemaal geen Jell-O

Dit is zo'n lekkere pittige saus, maar even serieus...die prijs is echt te veel. 

Nee, de prijzen bij Dolce & Gabbana dan....die zijn helemaal van de gekke....een jurkje voor $ 2.500 en een paar schoenen voor EUR 800,00....die allemaal al weken in de sale liggen in Europa

Deze sleutelhangers vind ik heel leuk, maar welke "moet" ik nu kiezen?

Alle uitverkoopjes op een rij.....ik heb niets gekocht!

Nou ja, niets gekocht.......alleen een zonnebril dan! Ik zal hem binnenkort aan jullie laten zien!

Inmiddels is het bijna 1 uur en meet ik de anderen op het strand voor de lunch, daarna heb ik een pedicure en is er nog even tijd om lekker te zonnen!

Lekkere hapjes, drie keer chicken/beef fajitas....jum!

Wat een vooruitzicht...alle dagen gewoon 30 graden, ik begrijp nu helemaal waarom iemand dit een paar dagen langer volhoudt.

En na het eten nemen we een lekkere latte!

Fijne flipflops en goede zonbescherming, meer heb je niet nodig op het strand! Of nemen jullie nog iets anders mee?

Ik heb tot 17 uur op een strandbedje gelegen, een prima werkdag dus, tenslotte zijn we wel op Aruba om producten uit te testen. Haha...wat een werk is het! Daarna snel even opfrissen op de kamer en omkleden voor het diner op het strand. Ik heb eens een keer een lange jurk aan, van Helmut Lang, maar eerlijk gezegd vind ik het toch niet zo leuk zo'n lange jurk bij mij....

Op het strand om te genieten van de zonsondergang, wat geweldig om het zo bewust mee te maken. Natuurlijk waren we vooral heet druk met foto's en filmpjes maken, haha....dat deden we overigens niet alleen, iedereen op het strand was hiermee bezig.

De beautybloggers van de groep bij elkaar, wat kennen we elkaar toch al lang....volgens mij al sinds 2007 of 2008, ik weet nog precies wanneer ik iedereen voor het eerst ontmoette, het zijn mijn lieve meiden!

En dit is Daphne, de vrouw die het allemaal mogelijk heeft gemaakt, zo'n ongeloofelijke lieverd en een perfecte organisator!

De zon is bijna onder, zo waanzinnig om te zien, zie je de boot in de verte? Er gaan ook boottochten die speciaal gaan kijken naar de zonsondergang....

Wat een fel kleurtje roze heb ik vandaag gekozen bij mijn pedicure, het maakt mijn voeten nog bruiner! De andere voeten zijn van Serena :-)

Zelfs na de zon onderging was het licht nog prachtig!

Lekkere hapjes, cheesecake en de beste kokosmacronen ooit!

Gezellige dames en onze saxofonist van de avond, die heerlijke muziek heeft gespeeld.

Daarna gingen we nog even de "strip" op, waar we begonnen bij The Sopranos Pianobar, waarna we ook even naar Gusto en Senor Frogs zijn gegaan...het was een beetje stil omdat het maandag was dus uiteindelijk liepen we weer redelijk op tijd terug!

De avond was lang, mooi, ongeloofelijk gezellig en heel warm, een onvergetelijke avond! Toch lagen we best redelijk op tijd in bed, vandaag vliegen we weer terug naar Nederland dus een beetje uitrusten is misschien wel zo verstandig! Dank je voor het kijken!

Deel dit artikel
Back to top