Blogs & Editorial

Photo diary van 27 januari 2015 - I'm coming home

Home sweet home!!! Jullie hebben even moeten wachten op deze photo diary, maar dat kwam natuurlijk omdat ik onderweg was, terug naar huis vanuit Aruba. De reis was prima, maar dat weer hier....dat is echt wel even afzien, gelukkig vond ik de zon bij mij thuis waar de hele familie weer heel blij was dat ik thuis was. Hoe fijn Aruba ook was, thuis is het toch net altijd even fijner met al mijn favoriete personen om mij heen. Kijk even hoe ik mijn laatste dag op Aruba, de reis en vandaag doorbracht.....

Op de laatste ochtend op Aruba moest ik natuurlijk even over het strand wandelen, iets wat veel mensen doen als het net licht is, dan is het nog niet zo warm maar wel heerlijk. De echte doorzetters rennen natuurlijk over het strand!

Mooi he? Die zee is zo helder en het zand zo mooi wit dat de zee prachtig blauw kleurt, zo anders dan in Nederland of Europa (nou ja, niet overal), iedere foto die je maakt is dan ook een plaatje.

Flip flop.....

Op het strand van het Holiday Inn Aruba staan prachtige palmbomen en de handige palapa's zijn paraplu's gemaakt van stevig hout en (palm?)bladeren, die kun je huren net zoals de bedjes op het strand. Heerlijk om zo een dagje door te brengen, zeker als er af en toe nog een mannetje langskomt met drankjes!

Vind je het strand niet zo fijn, dat zijn er ook nog een aantal zwembaden, deze is het leukste, de ligbedden in het water waren heel vaak bezet!

Na het ontbijt heb ik even onder de palapa gewerkt, we moesten om half twee uitchecken, dus hadden we nog wel even tijd! Deze man hoopt waarschijnlijk een schat te vinden....

Een beetje luipaard is altijd goed hoor!

Tegenover het hotel is een klein winkelcentrum waar ik nog even wilde kijken nadat ik uitgecheckt was, ze hebben er ook een Starbucks en dus heb ik me maar verwend met een Java Chip Frappucino en een klein broodje met pastrami.

Hee.....dat is een winkeltje voor mij  : Havaianas!

Keuze genoeg, in alle soorten en maten, voor dames, heren en kinderen...net ietsje goedkoper dan in Nederland ($ 26 per paar) en omdat ik ze in de zomer vaak draag, heb ik twee paar gekocht, leuk!

Deze Sneeuwwitje Havaianas zijn leuk als je een paar voor een jong meisje wilt kopen, als Bo jonger was geweest had ik ze zeker meegenomen!

Er is ook een Victoria's Secret winkel, maar dat stelde niets voor, zo'n winkel hebben ze op Schiphol (voor de douane en erachter) ook, ze verkopen er alleen accessoires, parfums en wat onderbroekjes

We hadden om 3 uur afgesproken om nog even te gaan lunchen, maar voor die tijd zat ik lekker even in de schaduw te whatsappen met Sem toen deze lieve groene jongen langskwam, zo schattig!

Hee....een hangmat in de schaduw, dat is ook wel heel lekker, wat een leven!

De laatste lunch op Aruba, tuna on pita, een tonijnsalade op een broodje, om eerlijk te zijn het minst lekkere dat ik op Aruba had gegeten, het was nogal smakeloos. Maar.....de rest van het eten was echt zo heerlijk, hou je van eten...dan is Aruba een echte aanrader, heel veel lekkers!

OK, de groene lieverd heeft ook een stoere vriend......deze "man" poseerde braaf en at een blaadje sla....daarna liep hij een tikje arrogant weg, haha!

Lekker vaag deze foto van ons groepje in de bus.....

Aangekomen op het vliegveld van Aruba, klein maar fijn met een aantal lekkere zaakjes om iets te eten, de sushi was echt te gek!

Leuk, we vliegen met de Rotterdam Hofplein van KLM, een modern vliegtuig dat zelfs USB opladers en stopcontacten had bij alle stoelen (wel Economy comfort), heel erg fijn op zo'n lange vlucht.

We hebben echt van de laatste zonnestralen genoten, terwijl we gingen boarden zakte de zon in de zee, bye Aruba!

We vlogen eerst nog naar Bonaire om mensen te brengen en op te halen, ook was er een switch van het personeel en jawel, een van de stewardessen liep gewoon rond op haar Louboutins! #respect

Van de vluch heb ik niet zo heel veel meegekregen, ik heb best veel geslapen volgens mij en werd eigenlijk pas wakker toen de stewardessen bezig waren met het ontbijt. Cynthia en ik zaten heerlijk op de eerste rij van de Economy, wat een ruimte!

We arriveerden drie kwartier eerder dan gepland, wat super was, maar het duurde wel weer lang voor we door alle controles waren, er is een 100 % controle voor deze vlucht uit Aruba en mijn koffer was ook een beetje traag. Gelukkig had ik mijn koffer toch nog binnen een uur na aankomst en kon ik door naar het station.

Ik en een trein? Dat gaat niet vaak samen, maar nu een keer wel, ik pakte de Intercity direct naar Rotterdam CS en was er binnen 30 minuten, lekker snel, dat gaat niet zo snel met de auto hoor....zeker niet omdat je behoorlijk ver moet lopen naar een parkeerplaats.

Ik zei toch dat de sushi op Aruba heel lekker was? Gelukkig had ik nog een portie.....haha!

In Rotterdam werd ik opgehaald door mijn moeder en Sem, ik trof het met het weer, veel regen, wind en kou.....lekker!!!

Goed, even relaxen met een theetje en daarna door boodschappen doen, een beetje opruimen en kletsen met iedereen. Zo gaat dat.....je went er snel weer aan hoor! En ik hou er ook wel van, ik kan eigenlijk niet zo goed niets doen.

Nou....dit vind ik leuk, om een ei te bakken in een hartjesvorm, die wil ik!

Marco is grieperig en kon wel wat extra medicijnen gebruiken, even snel naar de Etos dus voor Echinaforce en paracetamol. En toen kwam ik deze Dr. Rescue Baby Lips tegen.....wat zijn dat nu weer?

Zo'n rollerbaan de verkeerde kant oplopen is altijd leuk, vind Sem! We noemen het ook wel de "schuine scene".....

Tja, dat is even wat anders dan met flipflops in het zand....gewoon met laarsjes, een vest en een jas in de regen, bummer!

 

Inmiddels is het bijna etenstijd, ik ga zo even iets lekkers maar makkelijks klaarmaken en dan ga ik mijn koffer uitpakken. Er zullen best nog wat wassen gedraaid worden vandaag, maar ik denk dat ik ook wel een beetje op tijd naar bed ga, hopelijk is het tijdverschil dan helemaal uit mijn lijf! De komende dagen ben ik lekker thuis aan het werk, ik tel volgens mij 20+ pakjes om te openen, dus vervelend ga ik mij zeker niet en er moet nog heel wat gereviewd worden de komende tijd.

 

Dank je wel voor het kijken!!! De photo diaries zullen zeker nog voorbij blijven komen, alleen niet dagelijks, ik denk dat het anders ook gaat vervelen!

Deel dit artikel
Back to top