Fashion

Welk type sieradendrager ben jij? Handig voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag komt eraan en dan is het altijd leuk je geliefde een cadeautje te geven, maar ja...je geliefde kan de plank weleens mis slaan en dan? Pandora heeft een hele handige quiz ontwikkeld die middels een paar leuke vragen test wat voor type sieradendrager jij bent EN welke sieraden hier vervolgens bij passen. Door online een paar vragen te beantwoorden kun je zo bepalen welk type jij bent, het is heel leuk om te doen.

Er zijn 4 verschillende types (sieradenselecties): Romantisch, Rock, Bohemian en Klassiek. De uitslag van de quiz kan gedeeld worden via social media om zo je geliefde "subtiel" te tippen voor Valentijnsdag. Handig toch? Kijk snel even verder en doe mee....

Natuurlijk passen wij vrouwen nooit echt in een hokje, maar toch zul je je waarschijnlijk wel herkennen in één van de types vrouwen die Pandora heeft neergezet. Ik ben benieuwd of de vrouw die je denkt te zijn overeenkomt met het antwoord van de quiz, heb je een match? En welke sieraden passen hier het beste bij? Misschien heb je al een idee als je hieronder leest hoe Pandora de verschillende types vrouwen omschrijft:

 

  • de romantische vrouw: dromen en streven naar een mooie wereld, dat is wat jij het allerliefst doet. Daarnaast waardeer je het kleine: groots en meeslepend is mooi, maar je haalt je geluk net zo lief uit wat zon, een goed gesprek of een mooi boek. Vrouwelijke sieraden in mooie pastelkleuren en fonkelende stenen passen perfect bij jou.

 

  • de boho-lady: als mensen in je omgeving moeten noemen naar wie ze toe gaan voor advies, ben jij het. Waarom? Je hebt een prachtige, warme, zorgzame uitstraling. Vrijwel iedereen houdt van jou, jij houdt van iedereen. Daarnaast verdiep je je graag in dingen die goed voor je zijn, zoals gezond eten en yoga. Door middel van je sieraden laat jij zien welke innerlijke waarden jij belangrijk vindt en waar jij voor staat. Het spirituele in de mix met een vleugje Ibiza en hippie elementen zorgen voor jouw perfecte look.

 

  • de klassieke dame: doe maar gewoon, dan doe je écht al gek genoeg, is jouw credo. En daar is helemaal niks mis mee. Je houdt van relatieve simpele maar wel kwalitief goede dingen, less is more! Dit is al helemaal terug te zien in je sieraden: echt zilver, echt goud en echte edelstenen daar gaat jouw hartje sneller van kloppen. Tijdloze items die luxe uitstralen, dat past echt bij jou!

 

  • de rockchick: never a dull moment met jou. En daarom zijn mensen graag in jouw buurt. Je denkt buiten kaders, vindt niet snel iets gek en krijg ieder feestje moeiteloos op gang met je opvallende verschijning. Ook trek je je weinig aan van anderen: je staat compleet achter wat je doet. Je gaat vaak gekleed in het zwart of grijs en je sieraden matchen daar perfect bij. Robuuste ringen, leren accenten en meerdere sieraden naast elkaar. Maak elke dag een statement!;

Ik ben zeker een klassiek type, al hou ik op zijn tijd ook wel van een stoere Rock look, afwisseling maakt het altijd leuker vind ik. Ben je benieuwd welke type jij bent en kan jouw lief wel een kleine suggestie voor Valentijnsdag gebruiken? Start dan snel de quiz en deel de uitslag op Facebook of andere social media kanalen, dan komt het deze Valentijnsdag vast helemaal goed! Succes!

 

dit artikel is gemaakt in samenwerking met Pandora

Deel dit artikel
Back to top