Blogs & Editorial

Photo diary van 25 januari 2015 (deel 2) Screaming Eagle

Hi allemaal! Na 5 uurtjes slaap ben ik weer zo fris als een hoentje en kan ik jullie het laatste deel van mijn photo diary laten zien, de foto's van de gezellige avond bij The Screaming Eagle en Moomba Beach! Vandaag is het maandag en alweer de laatste dag van de reis in Aruba, wat gaat de tijd snel, maar zo gaat het als je heel veel plezier hebt!

Ik kwam om 17 uur op mijn kamer en had nog even tijd om af te koelen van een hele dag zon, zee en strand...ondanks dat het natuurlijk best ontspannend was voel ik me toch altijd wel gebroken na zo'n dag. Gelukkig helpt een hotelkamer met airco, een douche en een frisse outfit altijd! Ik heb een rokje en top van Zara aan, schoenen zijn van Steve Madden en tas is van Proenza Schouler.

Inmiddels heb ik toch een tintje erbij, veel make-up is niet nodig in Aruba, de favoriete look is een beachlook met amper make-up en een shortje en slippers...mijn lipstick is van Tom Ford!

Wat een mooie sunset heb je iedere dag in het hotel, ongeloofelijk om te zien hoe de laatste zonnestralen door de palmbomen schijnen. Het is toch net een ansichtkaart?

We gingen eten bij de Screaming Eagle, een restaurant met een Franse twist en een bijzonder interieur. Naast normale tafels en stoelen kun je ook op bedden eten, de gordijnen kunnen dicht worden gedaan voor wat privacy, apart het? Het was op de bedden niet zo druk maar aan de tafels wel.

Als je een kaart krijgt met alleen maar lekkere gerechten is het heel lastig kiezen! Ik had volgens mij de laatste dagen alleen maar visgerechten gegeten dus wilde iets "vlezigs" bestellen. Dat lukte niet....ik ging namelijk voor de Barramundi filet!

Gezellig met de hele groep aan tafel, wat een lange tafel, ik zit helemaal aan het einde aan de andere kant, zie je mij? Op de achtergrond zie je de doorgaande weg waar de hele avond een soort streetraces werden gehouden, zeg maar The Fast & The Furious Aruba style....haha, grappig!

Mijn voorgerecht is de Ceviche, een vis met rauwe, witte vis gemarimeerd in oa limoensap, zo lekker!

Het was buiten natuurlijk donker en dan maak je geen geweldige foodfoto's (hoeft ook niet, het gaat tenslotte om de smaak) maar met een beetje extra licht lukt het prima. Serena schijnt hier Cynthia even bij.....

En dit is dus de Hallibut filet in de spotlights!!!

We hebben de toetjes gedeeld, allemaal kozen we een ander en we proefden bij elkaar, lekker hoor! De Crepes Suzettes werden live aan tafel geflambeerd, dat is altijd leuk om te zien!

Na het diner gingen we terug naar het hotel en besloten we weer even naar Moomba Beach te gaan, waar het zo veel drukker was dan gisteren. Supergezellig ook met fijne muziek en mensen! Voor we weggingen hebben we nog even naar de finale van Miss Universe gekeken waar Miss Nederland Yasmine in de finale stond met de laatste vijf dames. Ze werd volgens mij derde en dat is toch echt wel tof, Miss Colombia won de titel en is de mooiste vrouw van het universum...haha!

 

Gezellig avondje, dat Mascha en ik afsloten door een urenlange kletssessie op een ligbed bij het zwembad! Vanavond zal het wat rustiger zijn, tenslotte is morgen alweer de dag dat we teruggaan. Maar vandaag gaan we nog wel gezellig even winkelen in Oranjestad en in de Mall hier tegenover het hotel, verwacht dus in de photo diary van morgen veel shopfoto's!

Deel dit artikel
Back to top