Inspiratie & Tutorials

Make-up of the day - pretty Dior greens

Gisteren hebben jullie mijn review van de nieuwe Dior make-up collectie Kingdom of colors al gezien, maar daar had ik nog geen foto van een look bij geplaatst! Vandaag haal ik dat in, met deze post waarin ik laat zien hoe ik het House of Greens 5 couleurs palette draag vandaag. Ik vind het mooier dan ik dacht, eindelijk eens wat meer kleur dan bruin/beige/goud en zwart. Kijk je mee?

Vandaag heb ik van de producten hierboven het House of Greens 5 couleurs palette, de Khol en de Cheek & Lip glow gebruikt

Ik heb eigenlijk alle vijf kleuren van het palette gebruikt, op mijn ooglid heb de drie donkerste kleuren gebruikt (van licht naar donker, van neus richting ooghoek), die ik in de arcadeboog iets met elkaar heb geblend. De donkerste kleur heb ik ook deels onder mijn ogen gebruikt, gecombineerd met de middelste groene tint. De lichtroze kleur heb ik alleen gebruikt onder mijn wenkbrauwen en de zilvergrijze Khol zit bij mijn binnenste ooghoek, ik heb geen eyeliner of oogpotlood gebruikt om de look wat frisser te houden. Natuurlijk draag ik wel mascara, twee om precies te zijn : Le Volume de Chanel en Grandiose van Lancome.

Mijn foundation van vandaag is de Diorskin Star foundation en ik heb het contourpalette van Charlotte Tilbury gebruikt, op mijn wangen en lippen draag ik de Cheek & Lip Glow van Dior. Ik vind dit toch wel een mooie, frisse uitstraling geven

de oogschaduws zijn heel fijn in gebruik, ze zijn zacht en goed gepigmenteerd. Ze hebben elk een behoorlijke glans, al lijkt de donkerste kleur iets matter. Op zich geeft dat wel een frisse look, maar eerlijk is eerlijk, het kan al snel iets teveel van het goede worden, als je er niet zo van houdt. Natuurlijk kun je altijd een matte oogschaduw combineren met deze meer glanzend oogschaduws, net waar je zin in hebt!

nog een paar overbelichte foto's.....je hebt er weinig aan om de kleuren te zien, maar de plaatsing van de oogschaduws en bronzer is juist weer beter te zien.

Mijn outfit vandaag is vooral warm, haha...ik moet nog even acclimatiseren na terugkomst uit Aruba! Nee hoor, ik ben alweer helemaal gewend en heb absoluut geen last gehad van jetlag of andere vervelende bijwerkingen, fijn natuurlijk. Ik draag een ripped jeans van Frame Denim, een shirt van GAP en mijn vest van By Malene Birger, in de sale gekocht en ik ben er heel blij mee. Ik heb mijn pumps van Zara maar weer eens aan, alleen binnen trouwens, naar buiten trok ik net toch maar even mijn Isabel Marant sneakers aan.

dit is wel echt een standaard Debbie look, hoge hakken en een panterprintje....wat ben ik toch voorspelbaar!

 

Zo, niet zo'n heel lange post, maar ik had gisteren in de review natuurlijk al heel veel verteld over de producten die ik gebruikt hebt, anders wordt het ook zo dubbelop! Vinden jullie zo'n post wel leuk? Een combinatie van mijn outfit en mijn make-up op een dag?

Deel dit artikel
Back to top