Nagel & Handen

OPI Hawaii collectie - swatches van alle 12 kleuren

Vorige week lag ik op het warme, zonnige strand van Aruba, wat was het daar heerlijk! Voordat ik naar Aruba afreisde moest ik natuurlijk wel mijn nagels lakken en waarmee kon dat beter dan met twee lakjes van de OPI Hawaii collectie? Kijk, daarmee was ik per direct in tropische sferen, zelfs toen ik nog onderweg was in het koude Nederland. Ik koos voor Aloha from OPI op mijn tenen en Just Lanai-ing around op mijn handen, heel mooi! Je kunt de swatches van alle 12 nagellakjes van de Hawaii collectie bekijken in dit artikel.....

De OPI Hawaii collectie bestaat uit 12 tropische pasteltinten, kleuren die niet al te fel zijn (op een paar uitzonderingen na) maar wel een fris en zomers gevoel geven. De kleuren komen trouwens amper overeen met de persfoto's van OPI die je in dit artikel kunt vinden, wat raar eigenlijk!  Gelukkig kan ik jullie alle kleuren goed laten zien, want eerlijk gezegd vind ik de kleuren zelfs mooier in het echt dan op de persfoto's en ik ben vooral heel blij met de kwaliteit, ze lakken allemaal heel erg fijn!

12 lakjes van de OPI Hawaii collectie, ze hebben vrijwel allemaal een creme finish met hier en daar een shimmertje erin. This color's making waves heeft een metallic finish en Pineapples have peelings too is een lakje met wat grove glitters erin, die toch wel dekkend is. Maar weet je wat, kijk vooral even mee naar de swatches! Ik heb alle lakjes in twee laagjes aangebracht en dat is bij alle lakjes meer dan voldoende.....

OPI That's hula-rious (pastel mint green) - een bleke pastelgroen met een creme finish die mij erg doet denken aan pistache-ijs...lekker! 

OPI Hello Hawaii ya? (gorgeous dusky purple) - een paars/taupe kleur met een klein vleugje grijs erin, prachtige kleur die prima draagbaar is bij verschillende gelegenheden.

OPI Go with the lava flow (golden red) - een vurige rood met gouden shimmers, inderdaad heeft de kleur wel wat weg van de lava die altijd wel over Hawaii stroomt, prachtige zomerse kleur die geweldig staat bij een getinte huid!

OPI My gecko does tricks (bright and pearly green) - een behoorlijk opvallende felle groen met parelmoeren effect, een heerlijke tropische kleur maar misschien minder geschikt om te dragen op je werk? Wel prachtig bij een felgekleurde zomeroutfit of in open sandaaltjes of slippers deze zomer, lekker opvallend!

OPI Lost my bikini in Molokini (reef-inspired purple) - een heldere, koele paarstint die best een beetje op de verpakkingen van Milka lijkt, maar ik vind de kleur echt prachtig! De finish is compleet creme en de dekking prima zoals je ziet!

OPI Is mai tai crooked? (fruity orange creme) - fel abrikoos, een heerlijke fruitige kleur die vooral mooi staat als je wat getinter bent, heb je witte handen dan is deze kleur een iets minder flatteuze keuze! De dekking is op zich goed, maar de formule is wat lastiger aan te brengen dan de andere lakjes.

OPI Suzi Shops & island hops (light and happy pink) - een lichte roze kleur die toch wel pittig is, balletroze eigenlijk, een kleur die bij iedere huidskleur goed zal staan. Misschien is de kleur niet heel spannend, maar een goede roze moet gewoon in een nagellakcollectie! De formule is ook iets lastiger netjes op te brengen, gewoon even de lagen goed laten drogen!

OPI Do you take Lei away? (creamy nude) - nude/beige tint met een vleugje warmte erin, waardoor deze ook bij een getinte huid mooi staat, nude nails zoals we die de hele lente en zomer zeker vaker gaan zien. Ook een prima basis voor een simpele nail art, breng bijvoorbeeld een andere kleur nagellak in een grote stip aan op 1 of 2 nagels, gewoon omdat het kan!

OPI Just Lanai-ing around (dark, creamy mauve) - een roze paarse nagellak waarvan ik dacht dat deze een creme finish had, maar in de zon ontdekte ik toch fijne, witte shimmers. Mooi, want zo oogt de lak nog net wat frisser, een mooie kleur die ook weer niet al te fel is en dus prima draagbaar.

OPI Aloha from OPI (bright creamy coral) - een intense koraalkleur die neigt naar rood, een van mijn favoriete kleuren nagellak om te dragen in de zomer, net iets frisser dan klassiek rood en heel mooi bij een gebruinde huid. Superfijne formule die er binnen no-time op zit!

OPI This color's making waves (shimmery, lagoon blue)  - een metallic blauw met een vleugje groen erin, metallic finish die het effect geeft van golvend water! De formule is licht transparant, maar dat hoort ook zo om het blauwe water rondom Hawaii na te bootsen. Natuurlijk kun je nog een extra laagje aanbrengen als je wilt.

OPI Pineapples have peelings too (gold shimmer with colorful sparkle) - in het flesje leek deze kleur wat kerrie kleurig, maar op mijn nagels zag ik het warme goud inderdaad goed terug. De lak is gewoon dekkend in twee laagjes en de glitters in verschillende kleuren en maten lakken gewoon mee, je kunt ze niet heel precies plaatsen zonder de lak te verpesten, dus zul je niet overal evenveel glitters krijgen. Geen punt natuurlijk, maar wel goed om te weten. 

 

Ik ben blij verrast door de OPI Hawaii collectie, de kleuren zijn mooi, fris en kleurrijk maar ook draagbaar op verschillende momenten! Ik hou zelf zeker van felle kleuren, maar ik begrijp ook dat het niet altijd draagbaar is (bijvoorbeeld op het werk) en dan is het fijn als de kleuren net iets rustiger zijn. De kwaliteit van alle lakjes is goed, ze lakken heel fijn (mede door het pro-wide kwastje dat de nagel in een beweging voorziet van een laagje) en drogen snel op. Ik breng de lakjes vrij snel na elkaar aan, meestal wacht ik een minuutje en dat is bij OPI voldoende, natuurlijk laat ik het tweede laagje iets langer drogen voor ik er een topcoat overheen doe. Met een goede topcoat blijven OPI lakjes bij mij meestal zo'n 4 dagen echt mooi, voor mij is dat prima! Wil je echt langer van een manicure genieten? Dan kun je eens denken aan OPI gelllak, die hebben ze straks ook in deze kleurtjes.

 

Mijn aanraders zijn zeker Lost my bikini in Molokini, Hello Hawaii ya?, Aloha from OPI, Go with the lava flow, Just Lanai-ing around en Do you take Lei away? De OPI Hawaii collectie zal vanaf 12 februari 2015 te koop zijn bij de OPI verkooppunten zoals Douglas (datum onder voorbehoud). De lakjes kosten EUR 14,25 per stuk (flesje 15 ml) en er is ook een mini setje te koop.

 

Welke kleur vinden jullie het leukste van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top