Nieuws

Chanel Rouge Coco lipsticks - update assortiment lente 2015

De Rouge Coco lipsticks van Chanel zijn de ideale "instap" lipsticks, althans zo werden ze geïntroduceerd een aantal jaar geleden toen lipstick lang niet meer zo populair was. Inmiddels is het dragen van lipstick weer een vaste waarde voor veel vrouwen en lijkt zo'n instapmodel niet meer nodig. Toch blijft de Chanel Rouge Coco onverminderd populair door zijn fijne zachte textuur, mooie levendige kleuren en perfecte verzorging van de lippen. Hoera voor Chanel die het assortiment vernieuwt met 23 kleuren, kijk je mee?

De formule van Rouge Coco is compleet vernieuwd en geeft nu nog meer zachtheid, comfort, glans en een smeltend gevoel op de lippen. Om deze nieuwe formule te creëeren werden 33 formules ontwikkeld, 19 formules getest en uiteindelijk alleen de beste verkozen! Die formule zorgt ervoor dat de lippen gehuld worden in een soepele, comfortabele voile van kleur, de lippen worden intens gehydrateerd en gevoed en de lippen zijn voller, gladder en gewelfder. De formule is nog steeds licht, maar wel goed gepigmenteerd, je voelt de lipsticks niet maar ziet ze wel!

 

Rouge Coco lipstick EUR 33,50

REDS

Arthur & Dimitri

Gabrielle & Etienne

 

PINKS

Vera & Olga

Edith & Roussy

Légende

 

PLUMS

Elise & Ina

Emilienne & Erik

 

THE NUDES

Louise & Adrienne

Antoinette & Jeanne

 

ORANGES

Téhéran & Sari Doré

Coco & MisiaROSEWOODS

Mademoiselle & Suzanne

 

Nog een leuk weetje over de namen, je ziet dat er zowel mannen- als vrouwennamen bij zijn, de lipsticks zijn genoemd naar mensen die dierbaar waren voor Coco Chanel. Het zijn de namen van de mensen die haar Coco mochten noemen i.p.v. Mademoiselle Chanel (al zie ik een paar uitzonderingen), wel heel leuk natuurlijk!

 

De nieuwe kleuren Chanel Rouge Coco lipsticks zullen vanaf 2 maart 2015 (datum altijd onder voorbehoud) te koop zijn bij de bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL voor EUR 33,50 per stuk. De lipsticks blijven deel uitmaken van het vaste assortiment, het is mij niet helemaal duidelijk wat er gebeurt met het huidige assortiment? Waarschijnlijk zullen die verdwijnen, dus mocht je er nog een favoriet kleurtje tussen hebben, probeer die nog snel even te kopen!

Binnenkort ga ik jullie swatches van 14 nieuwe Rouge Coco lipsticks laten zien, welke kleur lijkt jou het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top