Blogs & Editorial

Photo diary van 5 februari 2015 - naar Koffietijd!

Jullie hebben het gisteren natuurlijk al gezien, ik was te gast bij Koffietijd, wat gezellig! Ik neem jullie in mijn photo diary van gisteren natuurlijk even mee naar de Koffietijd villa, maar ik moest ook gewoon weer boodschappen doen, werken en eten klaarmaken de rest van de dag. Er zijn wel veel leuke nieuwe dingen binnengekomen, zouden jullie het leuk vinden om hier een paar video's van te zien of vinden jullie geschreven artikelen leuker? Let me know! Kijk je mee naar mijn photo diary van 5 februari 2015?

Goedemorgen! Half zes eruit, douchen, aankleden en opmaken....ik ben om kwart over zes klaar en kan nog even snel wat eten! Edwin Evers was trouwens te laat vanochtend...haha!

Havermout met banaan en honing en voor onderweg een kamillethee met citroen!

Tja...dat had ik natuurlijk al gezien, sneeuw! Hopelijk gaat het lukken op tijd te zijn, ik heb 1 uur en drie kwartier voor 85 kilometer.....

Perfect op tijd, is dat even fijn! Ik had wel wat file, maar niet heel erg veel, gelukkig geen last gehad van de zwaarste ochtendspits van dit jaar, pffff.....

De tuin van de Koffietijd villa ziet er heel mooi uit met een dun laagje sneeuw! 

En dit is de Koffietijd villa, daar wordt alles opgenomen, heel gezellig daar binnen, lekker warm en comfortabel!

Voor de uitzending moet er eerst even gerepeteerd worden, eigenlijk doen de presentatrices dus twee programma's achter elkaar. Hier zat ik alvast te wachten op mijn plaats, ik zat tussen de keuken en grote tafel in.

Ter illustratie had ik nog wat parfums meegenomen, ik heb presentatrice Pernille mijn favoriete combinatie van Jo Malone laten ruiken! En aangezien ze ook Orange Blossom fan is, kon ze de combi zeker waarderen....leuk!

De repetitie is klaar, nu nog even bij de visagiste langs en dan wachten tot het 10 uur is, gelukkig wel met koffie!

Joan is de vaste visagiste van Koffietijd en heeft een mooie kit met vooral veel MAC producten, een vrouw naar mijn hart!

Ze heeft ook wat Inglot, maar vertelde dat ze toch de voorkeur geeft aan de oogschaduws van MAC, zeker als mensen littekens hebben van een ooglidcorrectie....over welke BN'er zou ze het hebben?

Hallo! Klaar met mijn make-up, ik moest mijn Ruby Woo lipstick nog even opbrengen....

Om 10 uur stipt zat ik klaar in de visagieruimte, daar vandaan werd het eerste shot gefilmd, grappig om terug te zien trouwens! En...hallo camera- en geluidsman!

Uitzicht vanuit de visagieruimte, het zwembad van de villa, dat ligt er netjes bij!

Nog heel even wachten voor ik van start kan gaan, samen met de beauty redactrice van Koffietijd, Marie Claire. Dit was dus mijn outfit fake leren broek van Boss Orange, shirt van Zoe Karssen, vest van By Malene Birger en pumps van Tom Ford.

En toen zat ik in de stoel, leuk deze visual!

Om half elf was alles weer achter de rug en kon ik op huis aan, ik had ook nog kunnen blijven hoor, maar ik had thuis ook nog wel het e.e.a. te doen, op naar huis dus en gelukkig waren alle files opgelost.

Thuis lag nog steeds een beetje sneeuw, gelukkig niet zoveel meer en kon ik dus de plastic zakken buiten zetten, ik had mijn pumps wel verruild voor wegde sneakers van Isabel Marant.

Asraël gaat even mee....kan hij niet ook zo'n zak dragen?

Yes, dat is fijn, mijn Sephora.com bestelling is binnen, ik had 's ochtends al een sms'je gekregen dat het vandaag zou worden afgeleverd en gelukkig was ik net thuis. Ik heb vooral veel Marc Jacobs beauty besteld, maar natuurlijk ben ik ook benieuwd naar het Modernist palette van Hourglass. Even testen en dan komt er een review!

Boodschappen doen, dit is zo'n beetje ons standaard assortiment thuis : Spa bosvruchten voor Sem, kokoswater voor mij, sinaasappelsap voor Bo en melk voor Marco. Natuurlijk mag iets lekkers (carrotcake) niet ontbreken!

Hier wordt Marco heel blij van, kant- en klare papjes waar je alleen maar heet water bij hoeft te doen, handig voor op zijn werk.

Leuk zeg, gisteren zijn Sem en ik gaan kijken bij zijn nieuwe middelbare school en nu blijkt deze school tot de top van Nederland te horen volgens weekblad Elsevier, wat goed!

Kijk nu, wat een leuke nieuwe spullen van Essence en Catrice! Ik denk dat ik er vandaag maar een korte video van maak, is dat een idee? Is toch wel even leuk om te zien!

Of zien jullie liever een video van deze nieuwe spullen? Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe Enlighten lijn van Estée Lauder, dus die gaat in de test en jaaaaa.....in het doosje van Jo Malone zit zoiets heerlijks, ik mag het alleen nog niet delen...jammer he? De echte beauty fan wordt trouwens heel blij bij het zien van het doosje linksboven....Aerin komt naar Nederland!

En dit is wat ik gisteren gegeten heb, rode Thaise curry met kip, sugarsnaps, paksoi, taugé, bamboe en tomaat <3

 

Pff....mijn lichtje ging al best vroeg uit, voor mijn doen dan, ik heb gisterenavond heerlijk gerelaxed op de bank, dat mag ook weleens een keer, vandaag weer een nieuwe dag! En ik hoef ik niet zo vroeg uit, dus dat scheelt....respect voor iedereen die iedere dag zo vroeg opstaat!

Deel dit artikel
Back to top