Nieuws

MAC Disney X Cinderella collectie NL 14 maart 2015

Dat er een MAC Disney Cinderella samenwerking aan zat te komen was al een tijdje duidelijk! En op social media heb ik ook al heel wat (vage) foto's voorbij zien komen van mensen die al samples van MAC binnen hadden gekregen. Ik heb ze (nog) niet, maar ik heb inmiddels wel product foto's gevonden van alle producten van de schattige collectie! Kijk je even mee naar de voorlopige informatie over de MAC Disney Cinderella collectie die in maart 2015 te koop zal zijn bij de MAC store verkooppunten?

Eyeshadow x 6 palette in Stroke of Midnight : Vapour, a light peachy-pink; Phloof!, a frosty off-white; Omega, a beige-taupe; Quarry, a plum-brown; Satin Taupe, a silvery taupe, and Stroke of Midnight, a black sparkly plum. EUR 42,00

Iridescent pressed powder Coup d'chic (shimmery golden-peach) EUR 27,50

Beauty powder Mystery princess (silvery pinkish-beige) EUR 27,50

Lipstick Free as a butterfly (sheer golden nude) & Royal Ball (nude pink) EUR 21,00 

Lipglass Glass Slipper (sparkly champagne-pink) EUR 20,00

Lipglass Happily ever after (cool shimmery pink) EUR 20,00

Fluidline Little black bow (silvery-gray) EUR 20,00

Fluidline Macroviolet (shimmery smoky violet) EUR 20,00

Glitter Reflects pearl (white glitter)EUR 21,00 & Pigment Evil stepmother (sparkly black plum) EUR 23,50

Pigment Pretty it up (shimmery olive) EUR 23,50

Eye gloss Lightly tauped (shimmery beige) EUR 25,00

Eye gloss Pearl Varnish (shimmery white) EUR 25,00

Studio Fix Lash in Boldly Black EUR 21,50

De foto's zijn niet al te best en hopelijk kan ik jullie binnenkort betere laten zien, met eventueel aanvullende informatie zoals de Nederlandse prijzen en exacte verkrijgbaarheid. Ik heb begrepen dat de collectie voor Nederland en België gepland staat voor 14 maart 2015, maar jullie weten dat MAC het niet zo nauw neemt met deze data, we moeten het dus maar even afwachten! Uit de nieuwe informatie die ik heb gekregen blijkt dat de collectie uitsluitend verkrijgbaar zal zijn bij de MAC stores in Den Haag en Amsterdam!

Edit : inmiddels is bevestigd dat de collectie vanaf 5 maart 2015 online te koop zal zijn via www.maccosmetics.nl!

 

Ik ben zelf nieuwsgierig naar het oogschaduwpalette, dat ziet er mooi uit, al zijn de meeste kleuren niet uniek maar gewoon te koop in de vaste collectie. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar een nieuwe beautypowder en de iridescent powders zijn altijd fijn als highlighter, het beautypowder gebruikt je meer "all over" het gezicht, voor een extra mooie finish of natuurlijke glow. De verpakking vind ik niet echt waanzinnig mooi ofzo, het doet me qua kleur denken aan de Dame Edna collectie, kennen jullie die nog? Maar natuurlijk passen de verpakkingen wel bij de sfeer van de Disney film!

 

Ik hou jullie verder op de hoogte! Wat vinden jullie van deze (voorlopige) informatie van deze leuke collectie? Kijk je er naar uit? Of hou je het bij een bezoekje aan de film?

Deel dit artikel
Back to top