Inspiratie & Tutorials

10 x rood voor Valentijnsdag

Over exact een weekje is het Valentijnsdag en wat is er nu leuker dan elkaar te verwennen met een klein (of groot) cadeautje? Dat is toch altijd leuk? Ik hou ervan, al moet ik eerlijk zeggen dat ik een compleet niet romantische man heb, die mij meestal zelf op een cadeautje uitstuurt! Niet romantisch, maar wel praktisch...zo kan het ook en weet je, na 22 jaar ben ik er wel aan gewend, dus ik vind het prima. Kijk je even mee naar 10 mooie, rode items voor Valentijnsdag, varierend van een matte rode lipstick tot een praktische keukentool.....

Asos Wiggle dress - deze week kwam ik op de een of andere manier terecht bij Wiggle dress in de webshop van Asos en ik werd op slag verliefd, wat een heerlijke "retro" jurken zijn qua pasvorm en uitstraling! Ik hou ervan, zeker omdat ik er mijn favoriete hoge hakken onder kan dragen, meer heb ik niet nodig op Valentijnsdag!

Zoe Karssen Heartbreak tee - ik ben gek op de dunne t-shirts van Zoe Karssen met haar leuke, simpele printjes, deze frisse koraalrode kleur is weer zo leuk, goed te combineren met een jeans, witte sneakers en een dik wit vest!

Lulu Guiness lips clutch - eerlijk gezegd is dit een soort musthave clutch voor een beautyblogger, vind je niet? Ik heb er al verschillende keren mee in mijn handen gestaan, maar toch denk ik dat het misschien een beetje over the top is, wat vinden jullie?

Calvin Klein Infinite lace chemise - ik slaap het liefst in zo'n soort hemdje....deze rode is natuurlijk wel heel leuk tijdens en na Valentijnsdag! En ik ben fan van de lingerie van Calvin Klein, zit al gegoten!

Jo Malone Red roses bath oil - ik neem niet vaak tijd om in bad te gaan, terwijl het wel heerlijk kan zijn, zeker met deze naar roze ruikende badolie <3

Tom Ford Lip Color Matte Ruby Rush - need I say more, een matte rode lipstick van Tom Ford, ondanks dat ik er al meer dan genoeg heb, zou ik deze best graag aan mijn collectie willen toevoegen....even Marco naar Londen sturen dan maar!

Le Creuset hartvormige pan - kijk, de liefde van de man gaat door de maag en de liefde van de vrouw door de keukenbenodigdheden....ik hou van de pannen van Le Creuset, ondanks dat ze veel te zwaar zijn, en deze in de vorm van een hart zal ik echt vaker dan één keer per jaar gaan gebruiken!

Kitchen Aid chopper - ik heb altijd een haat-liefde verhouding met keuken apparaten, ik hou ervan, maar vind het altijd zo vervelend dat ze weer veel ruimte innemen in keukenkastjes of op de aanrecht, daarom heb ik er zo weinig mogelijk (alsnog staan er 4 apparaten op de aanrecht). Maar deze kleine chopper ziet er wel heel leuk uit en is vast ook praktisch, staat ook leuk bij mijn keukenmachine in dezelfde kleur.

Diptyque Tubereuse scented candle - deze heerlijke geurkaars ruikt naar rozen en heeft een speciale rode verpakking, die veel mooier dan de nieuwe kaars die pas uit is...die ruikt lekker maar ziet er echt niet mooi uit. Het oog wil natuurlijk ook wat!

Charlotte Olympia Love me heart-appliquéd suede pumps - wat een schatjes zijn dit, toch denk ik niet dat ik ze heel vaak zou dragen, misschien toch maar op zoek gaan naar "gewone" rode pumps? Of heb ik die al in de kast? Hmmm...niet felrood geloof ik, wel bordeauxrood en koraal *schrijft op lijstje*

 

Hoe gaat Valentijnsdag er bij jullie aan toe? Heb je een romantische geliefde die lekker uitpakt of gaat het bij jou er ongeveer net zo aan toe als bij mij thuis? Doen jullie aan cadeautjes tijdens Valentijnsdag?

Deel dit artikel
Back to top