Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 6 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

De beautyproducten die ik op zondag gebruikte, met een nieuwe Chanel Rouge Coco (nog even geheim welke) en een oud "nude" NARS palette uit mijn stash (wie wat bewaart....). Ik ben inmiddels al een tijdje het nieuwe Re-Nutriv serum van Estée Lauder aan het gebruiken en dat is me toch lekker! En Roberto Cavallu Paradiso neemt me even mee naar een paradijselijk eiland...Aruba misschien?

Zondag heb ik de mooie producten van de Guerlain lente collectie getest, hebben jullie de review gezien? De Meteorites Baby Glow is een leuk product maar voor mij niet echt een musthave in mijn routine...in die van jullie wel?

Mijn favorieten van de afgelopen maand, jullie hebben de meesten wel voorbij zien komen in reviews denk ik, maar de oogcreme van La Mer en het serum van Estée Lauder komen er nog aan. Ik ben heel erg blij met het Viseart palette, dat gebruik ik heel erg vaak!

Ik hou heel erg van een goed serum, maar de keuze is zo groot, dat ik onmogelijk alles kan testen! Toch staat dit Orchidee Imperiale serum van Guerlain zeker op de "te testen" lijst. Ik heb deze foto op Instagram gezet met de vraag erbij wat het duurste beautyproduct was dat je ooit hebt gekocht? En was het de prijs waard? Dit serum is nl. ook nogal aan de prijs!

Deze Ramen hebben jullie al gezien! Ik kreeg een paar keer de vraag om het recept, maar dat is er eigenlijk niet, ik heb een krachtige bouillon gemaakt en deze vervolgens over een kom met noodles en groenten gegoten...simpel en heel erg lekker. Jamie Oliver heeft er ook een recept voor!

Uit eten is altijd lekker natuurlijk! American bar & kitchen in Amsterdam is een nieuwe hotspot met fijn Italiaans eten, een aanrader als je houdt van drukke, hippe zaken...minder fijn als je een romantisch, rustig restaurant zoekt.

In navolging van veel andere merken brengt Dior nu ook een dunne, waterachtige foundation uit : Nude Air serum de teint! Er komen ook bijbehorende poeders uit, ik ga ze zeker testen.

Wat een heerlijke zomerse collectie van Bobbi Brown komt eraan : de Hot collection met een mooi, nude oogschaduwpalette en een blushpalette in drie kleuren. En die lipstick potloden zijn helemaal te gek! Binnenkort meer!

Ik heb deze week drie dagen een photo diary bijgehouden, op dinsdag was Bo jarig en ontmoette ik Francesca Tolot....

...en op donderdag was ik op bezoek bij Koffietijd! Jullie hebben het kunnen zien in de apart artikelen!

Schattig setje nagellak plus nail art tools van Essie ontvangen!

Dit is je vast ook niet ontgaan, de nieuwe producten van Essence en Catrice, heb je de video al gezien?

Philosophy heeft toch altijd fijne producten en naar deze twee van de nieuwe No reason to hide lijn ben ik best nieuwsgierig. Ik heb de ingrediëntenlijst van de Perfecting moisturizer SPF 20 al bekeken en die ziet er goed uit!!!! Nu nog tijd vinden om ze te testen!

Ik hou zo van deze hoed!!! 

Wat een dotje!

Lekker in het zonnetje rollebollen op de grond, willen we niet allemaal weleens een kat zijn?

Wat een heerlijk cadeau, de Wild Bluebell body creme en de Incense & Cedrat Cologne Intense van Jo Malone, lief!!!

Hoi! Ik draag hier Stunner van MAC, zo'n perfecte matte rode lipstick....de review komt eraan!

Vanmiddag hoorden Sem en ik klaaglijk miauwen toen we thuiskwamen van boodschappen doen, er zat een kleine rode kat in onze boom! Blijkbaar was buurkat Flip geschrokken van zijn grote evenbeeld Asrael en in de boom gevlucht! Met behulp van zijn baasje en een ladder was hij gelukkig snel gered, spannend hoor!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

 

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's! Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top