Reviews

Bobbi Brown Brightening Brick Cranberry (& andere nieuwe kleuren)

Vorig jaar (of is het alweer twee jaar geleden?) introduceerde Bobbi Brown de Brightening Brick, een alles-in-één product dat een bronzer, blush en highlighter combineert in één product. Dat klinkt natuurlijk een tikje ongeloofelijk, want het zijn toch drie verschillende producten en hoe kun je die nu in één product stoppen? Ik weet dus ook niet of dat exact gelukt is, maar ik weet wel dat de nieuwe kleuren Brightening Bricks mooi zijn en zorgen voor een mooie glans en kleur. Kijk je even mee naar mijn review van nieuwe producten van Bobbi Brown?

de nieuwe Bobbi Brown Brightening Bricks : v.l.n.r. Coral, Cranberry & Pastel Peach

v.l.n.r. Pastel Pink, Pink & Tawny, ze kosten EUR 49,00 per stuk en daarvoor krijg 6,6 gram product.

Naast de nieuwe Brightening Brick in de kleur Cranberry kreeg ik ook nog twee oogschaduws en lipglosses van de Illuminating Nudes collectie van Bobbi Brown toegestuurd. De White Sand en Golden Peach sparkle eye shadows (EUR 31,50 per stuk) zien er in de verpakking mooi uit, maar ze geven echt vrijwel geen kleur en alleen maar glitters af. Dat is best leuk, maar dat maakt ze geen favorieten van mij, ik hou toch van iets meer pigmentatie. Maar goed, het hoort natuurlijk bij de Sparkle eye shadows, die zijn nu eenmaal zo. Zoek je alleen glans en weinig kleur op jouw ogen, dan zijn dit misschien wel "jouw" oogschaduws.

De Lipglosses in Almost Pink en Almost Peach (EUR 24,50 per stuk) voelen fijn en verkoelend aan op mijn lippen, zelfs een beetje "minty" en ik heb het gevoel alsof mijn lippen wat voller aanvoelen, alsof ze iets "geplumpt" worden, zij het heel subtiel. Eerlijk gezegd geven deze lipglosses ook geen kleur af, maar door de mooie frisse glans ogen de lippen wel heel fris en fruitig, haha! Ze plakken niet echt, maar wel iets, zoals een echte lipgloss doet!

swatches Bobbi Brown Golden Peach & White Sand sparkle eye shadows en lipglosses Almost Peach en Almost Pink (het had niet zoveel nu ze op mijn ogen/lippen te swatchen, je ziet de kleuren bijna niet)

Bobbi Brown Brightening Brick Cranberry EUR 49,00 - de poeders geven niet alleen een mooie kleur en glans, ze zorgen er ook voor dat de huid matter blijft en hydrateren door toevoeging van hyaluronzuur. De poeders zijn heel fijn en komen daardoor niet in de fijne lijntjes terecht.

Cranberry is een mooie combinatie van roze, rood en peach, volgens Bobbi Brown kun je de poeder ook met een grote poederkwast over je hele gezicht aanbrengen voor een mooie, gezonde glow en kleur. Maar ik vind de kleur wel een beetje aan de rode kant daarvoor, dat zal niet bij iedereen even goed staan, wel als je een donkere huid hebt overigens, dan kun je deze kleur wel hebben, maar hou het subtiel!

De Brightening Brick is een vrij harde poeder, die bestaat uit 6 tinten die in mindere of meerdere mate glitters bevatten, de middelste kleuren roze en rood zijn samen met de bronzer (linksonder) de meest gepigmenteerde van het stel.

close-up Brightening Brick Cranberry

swatch Brightening Brick Cranberry

op deze foto draag ik nog geen blush, wel de Lancôme Miracle Cushion foundation en de bronzer van Charlotte Tilbury, mijn oogmake-up is van MAC (X 15 Neutral warm), ik draag op mijn lippen de Almost Peach lipgloss

De Cranberry Brightening Brick Cranberry heb ik hier aangebracht als blush, dat vind ik de meest geschikte manier voor deze kleurencombinatie. De kleur is mooi en zorgt direct voor een frisse, wat warme look! Cranberry geeft een mooie glans, maar is zeker niet glitterig, de kleur blend makkelijk met mijn huid en geeft daardoor een natuurlijke look. 

 

De combinatie van verschillende kleuren zorgt dat de Brightening Bricks een levendige kleur aan de huid geven, zoals gezegd kun je ze over het hele gezicht gebruiken voor een all-over stralende look met een vleugje kleur, maar ik gebruik Cranberry toch het liefste als blush. De nieuwe kleuren zijn echt mooi, ik ben zelf ook nieuwsgierig naar Coral, dat zou best een prima kleurtje voor in de zomer kunnen zijn. De nieuwe kleuren Brightening Bricks zijn nu verkrijgbaar voor EUR 49,00 bij de counters van Bobbi Brown, o.a. bij De Bijenkorf en Douglas en blijven deel uitmaken van de vaste collectie als het goed is.

 

Heb jij weleens een Brightening Brick van Bobbi Brown geprobeerd? Welke kleur vind jij het mooiste?

Deel dit artikel
Back to top