Blogs & Editorial

Photo diary van 10 februari 2015 - vervelende apparaten ook!

De afgelopen dagen heb ik alleen maar ruzie gehad met de apparaten in ons huis, het leek wel of ze het met elkaar afgesproken hadden, niets werkte naar behoren! Gelukkig is voor alles een oplossing, maar soms moet je wel over engelengeduld beschikken om iets voor elkaar te krijgen! Tussen dit soort gedoe door moet ik dan ook nog aan het werk, tenslotte reviewen de beautyproducten zichzelf niet. Kijk je mee naar mijn photo diary van 10 februari 2015?

Morning! Ik maak onze groene smoothies nog iets groener.....

...door er een lepeltje Fountain the super green molecule aan toe te voegen, een voedingssupplement met hyaluronzuur en concentraat van Alfalfa, chlorophyl en kelp. Het is wel een tikje zoet, je kunt het ook mengen met water of zo innemem, een lepeltje per dag!

Gisteren heb ik mijn haar gewassen (met een hele fijne haarverzorgingslijn van Kiehl's, binnenkort meer!) en om lekker veel volume te creëeren heb ik er wat anti gravity spray van Kevin Murphy ingesprayd en bij mijn haarwortels de Root Boost van Moroccanoil. Daarna heb ik mijn haar droog geföhnt en ben ik gaan slapen, dit zorgt echt voor veel volume en lekker stug haar!

Kijk, hier word ik dan mee wakker, een behoorlijk volle bos die er wel erg wild uitziet, dat moet een beetje getemd worden!

Ik verdeel mijn haar in drie lagen, die ik apart van elkaar met mijn GHD tang glad maak, dan is mijn haar getemd en heeft het toch nog steeds volume! 

Even snel de vuilniszak naar buitenbrengen voordat Marco de grijze bak wegbrengt, dat is toch wel echt zijn werk! En op hoge hakken een kliko wegbrengen staat ook niet.....

Gisteren heb ik de schoenenkast opgeruimd en dat was hoognodig ook, ik heb vier zakken vol schoenen die wegkunnen, vrijwel allemaal van de kids, maar ook wat oude paren van mij die ik al jaren niet meer draag. Ik moet nog even kijken wat ik ermee ga doen, sommige zijn nl. nog hele mooi en vrijwel nieuw.

Dit is ook nieuw, een nieuwe wasdroger, omdat mijn oude het begeven heeft, ik denk dat hij een jaartje of zeven is meegegaan, dan is het ook wel weer tijd voor een nieuwe! En het grote voordeel is dan weer dat hij wat zuiniger is met energie, toch ook wel weer fijn.

Zie je, mijn haar is getemd, maar heeft nog steeds volume! Ik draag vandaag een combinatie van vier kleuren van het MAC X 15 warm palette, samen met Chanel eyeliner en Marc Jacobs mascara. Ik heb de Lancome Miracle Cushion foundation op en de bronzer van Charlotte Tilbury, op mijn lippen de superfijne Oh my gloss van Rimmel London in de kleur Non stop glamour, volgens mij pas in april in de winkels!

En ik draag Mad Madame van Juliette has a gun, mijn favoriete geur van dit merk, het is een stoere chypre geur met veel pittige roos, zwarte bessen, patchouli en muskus, een zalige, wat stoere geur, heel speciaal! Ik hou ook van de flacon, rood met zwart is gewoon sexy!

Minder sexy is het om boodschappen te doen....maar ja, het moet gebeuren en niemand doet het voor me, arme ik!

Nee hoor, ik heb er geen hekel aan, ik vind het altijd wel even lekker om rond te neuzen in de winkel, je komt weer eens wat nieuwe dingen tegen en dan kan ik die weer uitproberen!

Deze salade komt van Albert Heijn en is niet nieuw, lekker fris met sla, bleekselderij en gerookte zalm, ik had er eigenlijk wat extra dille bij moeten doen.

Kijk nu eens wat de postbode bracht, een deel van de MAC X Cinderella collectie, leuk om te gaan reviewen! De collectie komt volgens het officiele persbericht vanaf 14 maart 2015 bij de MAC store te liggen, ik weet niet of het ook online beschikbaar zal zijn. Hou altijd mijn Twitter in de gaten, daar meld ik nieuws als ik het krijg!

Lekkere luie katten in het zonnetje dat toevallig even begon te schijnen!

Yes, na lang sparen heeft Sem zijn Xbox One kunnen bestellen, wat is hij er blij mee! Alleen dat installeren....wat duurt dat lang, niet normaal gewoon, zo'n spelcomputer zou toch direct te bespelen moeten zijn? Nee, het heeft drie uur geduurd voor alle updates waren gedaan en de spellen geinstalleerd....gedoe dus!

Maar eerst moest de wifi extender die kapot was (iemand liet hem vallen!) worden vervangen en je raadt het al, ook dat werkte niet heel fijn...alles gedaan zoals het hoort en nog geen wifi. Gelukkig had ik twee whizz kids in huis en werd het opgelost!

Goed, Sem aan het Xboxen en dan kan ik eten klaarmaken, ik ga voor tacosalade met verse guacamole!

Bizar eigenlijk zo'n grote knoflook, hij is gewoon groter dan de ui, ik vind het handig dat het niet van die mini-teentjes zijn, maar dit is weer iets te groot, je kunt de helft weggooien!

En wat vond ik onderin de Bol.com doos waar de Xbox in zat? Een folder waar ik ook in stond, samen met Mascha en Kim, grappig om te zien, ik zal hem meenemen naar oma, die vind dat altijd leuk!

Je vindt mijn gezicht (en mijn tips) ook op Bol.com en kan er zelfs meedoen aan een leuke wedstrijd waar je een pakket t.w.v. EUR 450,00 kunt winnen van je favoriete blogger! Doe hier mee!

Ook altijd leuk, de persinformatie van Skins uitpakken, met deze bijzondere, exclusieve parfum van Abel, een speciale VIP release!

Abel maakt zijn parfums van biologisch ingrediënten en verpakt ze in een houten verpakking gemaakt van balken uit Amsterdamse grachtenpanden (natuurlijk zit er ook wel een glazen flesje achter). Leuk toch? Te koop bij Skins.

Wie wil er nu geen instant firming beauty shot? Dit goedje van REN Clean Skin care zit boordevol hyaluronzuur en geeft de huid direct een boost, je ziet er inderdaad jonger uit na een paar druppels van dit serum. Voelt fijn aan, iemand interesse in een review?

 

Vandaag wordt mijn nieuwe wasdroger afgeleverd, ik ben er al helemaal blij mee...zonder wasdroger is het echt een ramp, handdoeken worden niet lekker zacht en het duurt een eeuwigheid tot alles droog is. Nu maar weer wachten tot het volgende apparaat kapot gaat....stom gedoe altijd, maar ja, het kan allemaal niet voor eeuwig mee! Vandaag ga ik weer "ploggen" kijken of ik nog wat leuks op de foto kan zetten!

Deel dit artikel
Back to top