Blogs & Editorial

Photo diary van 11 februari 2015 - arme Asrael

Gisteren was een gewone woensdag, gewoon aan het werk, Sem lekker op tijd thuis, Bo video's aan het maken en ik aan het wachten op de nieuwe wasdroger. Klopte helemaal, tot het een uurtje of vijf werd en ik opeens Bo hoorde roepen : "Mam, Asrael zijn oor bloedt heel erg, kom snel!" Dat werd dus een tripje richting dierenarts en zo liep de dag net even anders dan ik dacht....kijk je mee naar mijn photo diary van 11 februari 2015?

Ik begin even met een fotootje van gisterenavond toen ik mijn wiggle dress van Asos even aanpaste, ik ben helemaal verliefd! Past perfect en zit geweldig, wat een zalig jurkje is dit voor het voorjaar!

Deze zwarte is ook geweldig, prachtige zware en toch lichte stof met voering en mooie split middenvoor, de rug is iets lager en ook heel mooi! Ik ben er heel blij mee en zoals ik al eerder verteld....ik wil ze nu in alle printjes en kleuren, geweldig met een paar hoge hakker eronder! 

Wow! Dit kwam ik op Instagram tegen, nieuwe MAC retro matte liquid lip colours die momenteel getest worden tijdens New York Fashion Week, hopelijk worden ze goedgekeurd en komen ze in de winkels. 

Oh ja, ontbijten...ik heb eigenlijk nergens trek in, maar vooruit...dan maar een boterham met rosbief!

Vandaag is het een hoofdpijndag en dus probeer ik het met wat extra water te verlichten, dat helpt soms wel, helaas niet altijd!

Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik dit Aerin nog steeds niet gebruikt of maar geprobeerd heb, wat erg eigenlijk! Ik kocht het ooit in het buitenland en moest er nog steeds foto's van maken....nou ja, dat ben ik dus vergeten! Misschien moet ik het nu maar eens echt gaan gebruiken?

Nieuwe MAC producten, waaronder de nieuwe Studio Concealer duo (dit is NW30/NC35) en de Haute & Naughty waterproof lash, ik kreeg ook nog een sample van de Matchmaster comcealer en Studio Chromagraphic pencil, die moet ik ook maar eens gaan testen.

Broodjes ei maken voor Bo en Sem, ik ging zelf voor speltcrackers met hummus en tomaat...alleen vergat ik een foto te maken, ik had trek!

OK, daar gaan we weer, nu gaan Sem en ik proberen om XBox Gold te regelen via de nieuwe Xbox One, opnieuw een behoorlijk uitdaging maar het is gelukt. Wat een gedoe!

Pfff......duurt lang en telkens gaat er weer iets anders mis, nou ja...hopelijk is nu alles goed!

Kijk, dit is dus niet te bedoeling, Emo mag wel aan het voeteneind liggen, maar niet hier, na de foto heb ik hem dus maar weggestuurd!

Asrael zat er gezellig bij en keek even naar buiten, naar de kippen en de voliere van de buren, altijd leuk! Hier was er dus niet aan de hand....

Pfff....dat is mijn water, niet dat van jou, Emo! Die katten drinken ook overal uit, ondanks dat er al overal bakjes water voor ze staan....

Jippie, wat kan ik toch blij worden van goed werkende, nieuwe huishoudelijke apparaten! Supersnelle levering en keurige levering, ik kan niet anders zeggen! Ik moet even wennen, maar deze Siemens wasdroger doet het vooralsnog prima. Het is een nieuwe variant die veel minder warm wordt, fijn als de wasdroger in een kleine ruimte staat.

Oh jee, dit is niet leuk, Asrael had blijkbaar een abces bij zijn oor, dat helemaal niet te zien was maar opeens open sprong, arm beest! Natuurlijk heb ik het een beetje schoongemaakt, maar we zijn toch maar even bij de dierenarts langsgegaan. Dropje kwam heel even kijken bij haar arme neef!

Stoere kat hoor, hij miauwde een beetje in de auto maar heeft zich verder goed gedragen en goed meegewerkt, de dierenarts kreeg zelfs wat kopjes van hem. Gelukkig viel het allemaal mee, de wond is schoongemaakt en Asrael kreeg een ontstekingsremmer mee, dat komt dus wel goed.

Geen tijd om te koken dus, gelukkig was er nog over van gisteren en bestelde Bo nog even een pizza! Hieronder zit dus heel veel salade, deze tacosalade kun je in Amerika vinden bij o.a. Disneyland en zo ben ik ooit op het idee gekomen, de kids eten het eigenlijk met een wrap/tortilla.

Fifty shades of grey is in de bioscoop, het kan je niet ontgaan zijn, ik twijfel nog : wel of niet naar de bioscoop gaan? Ik heb de boeken gelezen en vond ze best vermakelijk, toch maar doen dus?

Lief van Labello, een klein cadeautje voor zachte lippen voor Valentijnsdag!

Cowshed heeft fijne producten, deze shampoo en conditioner zijn nieuw en te koop Cosmania, de Knackered Cow lijn is speciaal voor droog en kwetsbaar haar, ik ben een beetje bang dat het mijn haar teveel zal voeden. Maar daar kom ik vanzelf achter als ik het ga testen!

De huidverzorging van Yves Saint Laurent is altijd goed, ik ben benieuwd of deze Dark circle corrector ook zo fijn is? Ik kan hem nog niet testen, eerst ben ik nog de nieuwe La Mer oogcreme wat langer aan het gebruiken.

Deze nieuwe Perricone md Blue Plasma Cleansing treatment is een apart product dat een combinatie lijkt te zijn tussen een micellaire reiniger en een exfoliant? Apart!

Onze arme kat, die gelukkig net zo lief en schattig is als anders, alleen dan met lelijk oor zonder haar aan de achterkant...geen gezicht! Hij heeft geen koorts en voelt zich prima, met een beetje extra verwennen en goed schoonmaken moet het helemaal goedkomen met zijn oor!

 

Vandaag wordt een interessante dag, ik ga namelijk naar de uitreiking van de Beauty Astirs, jaarlijkse prijzen die worden uitgereikt aan de beste beautyproducten. Ze worden gekozen door BeautypersNL, een groep van 40 cosmetica journalisten waaronder ik, voor de eerste keer mocht ik ook meestemmen, heel leuk om te doen. Ik ben benieuwd of vanmiddag in het Okura Hotel "mijn" gekozen producten een prijs zullen winnen! Ik hou jullie op de hoogte via Twitter en anders zien jullie het morgen zeker!

Deel dit artikel
Back to top