Blogs & Editorial

Photo diary van 12 februari 2015 - Beauty Astir Awards

Gisteren was ik bij de Beauty Astir Awards om te zien welke producten een award kregen van de jury van Beautypers NL. Ik maak ook deel uit van dat gezelschap en het was dan ook de eerste keer dat ik mee mocht jureren, heel leuk om te doen en natuurlijk was ik ook benieuwd of mijn favorieten in de prijzen zouden vallen. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 12 februari 2015? Het is niet zo'n uitgebreide, omdat ik terwijl ik dit tik behoorlijk veel hoofdpijn heb....

Morning! Ik begin de dag met een bakje havermout, maar dat viel niet zo lekker, ik heb de rest van de dag amper iets op omdat ik gewoon niet lekker was....ik hou er niet van als ik me niet lekker voel, bah!

Gelukkig is het met Asrael's oor wel wat beter, hij houdt de wond mooi schoon en heeft verder nergens last van, hij slaapt net zoals altijd en knort nog net zo hard! Hopelijk is hij er snel helemaal vanaf, lijkt me geen pretje om zo'n gat in je oor te hebben (kun je niet zien op de foto, ziet er nl. een beetje eng uit)

Mijn make-up van de dag is simpel, ik had niet teveel zin in too much, dan maar oppimpen met een rode lipstick als ik wegga!

Foto's maken van het Dior Nude Air serum, zien jullie het nieuwe serum van Dior Capture Totale ook? Dat staat hier klaar om getest te worden, het is best een interessant serum volgens mij.

Er staan nog veel parfums klaar om te reviewen, ik heb al twee artikelen klaar staan, maar wanneer ze online komen weet ik nog niet.

Als je een paar Chanel producten bij elkaar zet levert dat altijd een mooie foto op volgens mij....

Kijk, zie je de reiger op de heg zitten? Hij houdt de vijver van de buren in de gaten, hij heeft zeker trek?

Voor ik wegga wil ik nog even spaghettisaus maken, dan kunnen Marco en de kids vanavond nog even de pasta klaarmaken en de salade, ik ben nl. laat thuis.

Van dit mengseltje doe ik ook altijd een schepje bij de uien en knoflook, lekker pittig! Heb ik meegenomen uit Italië, maar volgens mij ook wel in Nederland te koop.

Nou...dit moet toch lukken vanavond?

Ik ging bijna twee uur van te voren weg, maar toch was ik te laat om even langs het hoofdkantoor van EEN Media te rijden, door een vervelende file zou ik dat niet halen en dus reed ik maar direct door naar het Okura hotel.

In het Okura hotel werden de Beauty Astir Awards uitgereikt, boven in de balzaal :-)

Alle genomineerde producten staan per categorie uitgestald op tafels, in sommige categorieën waren we 20 producten opgenomen, heel veel inzendingen dus! Kun je raden waar ik op gestemd heb inde categorie "Best Niche"?

Hoe moet je nu kiezen welke geur de beste introductie is geweest? Het is zo persoonlijk? Welke geur zou jij hebben laten winnen?

Leuk, vriendin en PR dame van Estée Lauder, Linda, haalt de Beauty Astir Award op voor de Estee Lauder Pure Color Sculpting lipstick. Helemaal terecht hoor, geweldige lipstick in mooie kleuren!

Nog meer lieve mensen op het podium, Daphne krijgt de Beauty Astir Award in handen voor Chloé Love Story!

En natuurlijk horen bij zo'n uitreiking ook BN'ers....Nicolette van Dam wint ook een award voor haar persoonlijke beauty stijl, heel terecht, ze ziet er altijd goed uit en is volgens mij een toffe meid!

De Beauty Astir Awards werden voor de 30e keer uitgereikt, speciaal voor dit jubileum kreeg (ex) fotomodel Frederique van der Wal de award voor Best Beauty Icon! Zij was dus, lang voor alle anderen, de eerste Victoria's Secret "Angel"! (al heette het toen nog niet zo)

En alle leden van BeautyPersNL komen ook nog in beeld, ik stond lekker in het midden!

Wat lief, de goodiebag stond klaar, alleen paste deze Tesla er niet helemaal in....haha, helaas moest ik mijn eigen auto maar meenemen naar huis, ook een mooie hoor!

Mijn outfit, een jurkje van Asos, camel jas van Zara en tas van Lanvin. De dress code was "with a touch of gold" en die had ik dan ook aan mijn schoenen (die je niet ziet).

Het waren zwarte veterepumps/enkellaarsjes van Tom Ford met een gouden hak...nu kun je het nog niet zien!

Ik zou nog even gezellig gaan eten met de mensen van OPI & MOOI PR, maar eerlijk gezegd wilde ik vooral lekker naar huis.....mijn paracetamol was helemaal uitgewerkt, volgende keer blijf ik zeker!

 

Sorry, niet zo'n uitgebreide photo diary vandaag, maar zoals ik al vertelde, die irritante hoofdpijn wil niet weg! Het is nu 23 uur en ik ga maar naar bed, hopelijk is het morgenochtend weg! 

Deel dit artikel
Back to top