Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 7 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Afgelopen zondag had ik een klein verrassingsfeestje voor Bo georganiseerd voor Bo's 18e verjaardag! Ze wilde het eigenlijk niet echt vieren, maar zo'n mijlpaal kun je niet zomaar voorbij laten gaan. We zaten dus om half vijf klaar in Khotinsky in Dordrecht, te wachten op Bo!

Ik had haar BFF Roy de opdracht gegeven Bo hier naartoe te brengen, zonder te vertellen waarom, dat was nog een hele opgave, maar het is gelukt, ze was verrast!

Gezellig met de familie om de tafel met lekkere taartjes en hapjes, later kwam vriendje ook nog en hebben we er nog even gegeten met zijn allen!

Hebben jullie deze Foreo Luna al eens gezien? Of er misschien iets over gelezen? Het is ook een elektrische gezichtsreiniger, maar dan zonder verwisselbare borsteltjes en daardoor heb je in de loop van de tijd geen extra kosten, ik moet het nog gaan testen. Ik ga er maandag mee beginnen! Keep you posted!

Voor het parfumartikel van deze week moest ik al mijn favorieten bij elkaar zoeken, sommige stonden op de kast beneden en anderen juist weer boven, hebben jullie het artikel al gezien?

Dit is zo'n fijne body balm, zalig gewoon en dat verdient dus echt een eigen artikel, binnenkort online!

Hoi Asrael! Het gaat weer goed met hem, de wond geneest goed en hij is net zo schattig als altijd, de ideale patient trouwens, zelfs zijn medicijn neemt hij in zonder tegen te stribbelen!

Sem en vriendje Cristo waren vrijdagmiddag lekker vrij i.v.m. studiemiddag, ze hadden wel trek in een boterham met een spiegelei en spekjes!

Lief "cadeautje" van Yves Saint Laurent, het exclusieve palette Hearts Profusion dat speciaal om het Chinese nieuwjaar te vieren is uitgekomen, exclusief bij De Bijenkorf!

Nog meer cadeautjes, maar nu voor Bo! Deze Pandora Essence armband met Confidence charm is simpel en mooi, je kunt de armband nog uitbreiden met andere bedels, een leuke manier om iemand een cadeautje  te geven met een boodschap!

Of een wimperserum werkt? Ja dus, mijn wimpers zijn langer dan ooit! Heb jij er weleens één geprobeerd?

Wat een lieve verrassing van Chloé, een persoonlijke fles Love Story! En dat op Valentijnsdag <3

Deze bijzondere spray van Philip B. is perfect om mijn haar extra volume te geven zonder het plakkerig, droog of extreem stug te maken. Maar ik kan de geur echt niet handelen...zo enorm overheersend, zelfs bij een klein beetje, zo zonde want het is echt een super product! Hoe los ik dat nu weer op?

 

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

 

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's! Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top