Nieuws

MAC Bao Bao Wan collectie NL release 26 maart 2015 (MAC store & online exclusive)

Na de, voor ons ietwat onbekende, Julia Petit krijgt een nog een prachtige dame een eigen MAC collectie : Chinese juwelendesigner en IT-girl Bao Bao Wan heeft haar naam verbonden aan een prachtige, kleine collectie. De MAC Bao Bao Wan collectie is klein, maar zeer verfijnd en past perfect bij het beroep van Bao Bao, de producten zijn kleine juweeltjes! Ik zie hele mooie, warme metallics en diepe, rijke kleuren, dat wordt smullen als de producten in de winkels liggen.....

For her M∙A∙C collaboration, shot by fellow Chinese luminary Chen Man, Bao Bao Wan introduces a collection inspired by her womanly and brazen aesthetic. The face takes centre stage as she decorates the complexion with the metallic golds and rich jewel tones she so adores. Nodding to tradition while trailblazing a path for new trends, M∙A∙C and Bao Bao Wan make every face a part of the new.

Veluxe Pearlfusion Shadow Bao Bao's jewels EUR 42,00 met daarin:

  • gold shimmer
  • dark brown with silver pearl
  • pale pink shimmer
  • steel grey shimmer
  • dark rose bronze

Beauty Powder Summer Opal (light bronze with gold shimmer) prijs N.N.B. ca EUR 27,00

Lipstick EUR 20,50

Burmese Pink (bright coral pink - matte) & Forbidden sunrise (creamy orange - matte)

Lavender jade (dirty mauve with gold pearl - matte) & Romantic Breakdown (sheer nude - lustre)

 

Nail Lacquer EUR 12,00

 

Imperial Green (spring green with multidimension pearl) & Kashmir Blue (royal blue with gold pearl)

Sunset Tourmaline (plum with multidimensional pearl)

 

Zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt, zijn de verpakkingen ook uniek, het lijkt erop dat de kleur diep bruin en het oppervlak niet geheel glad, ik hoop het snel van dichtbij te kunnen zien. De kleuren en textuur van de producten ziet er goed uit, ik heb het idee dat deze collectie heel geschikt is voor de wat getintere huidjes, zeker de lipsticks zijn te gek als je een tintje hebt. En je ziet het, de matte lipsticks blijven hot!

 

De MAC Bao Bao Wan collectie zal op 26 maart 2015 te koop zijn bij de MAC stores in Amsterdam en Den Haag en als het goed is vanaf 5 maart 2015 online via www.maccosmetics.nl (data altijd onder voorbehoud!de exacte datum en verkooppunten zijn nog niet bekend, ik weet ook niet zeker of ik dat nog te horen krijg. Informeer eventueel even bij een MAC counter in de buurt, misschien weten zij momenteel meer dan ik. Ik heb het vermoeden dat de collectie zeer gelimiteerd is, hou de website van MAC, mijn Twitter en dit artikel dus goed in de gaten. Zodra ik nieuws heb, meld ik dat!

 

Wat vind jij van deze collectie? Ik vind de nagellakjes dit keer ook heel geslaagd, jullie ook?

Deel dit artikel
Back to top