Fashion

Mijn fashion wishlist van februari 2015

Naast een passie voor beauty heb ik ook een behoorlijke passie voor mode! Nu zou ik niet durven zeggen dat ik er verstand van heb, ik ben zeker geen modeblogger of modejournaliste, maar ik hou er wel van. Ik shop bij voorkeur online omdat er bij mij in de buurt niet zo veel leuke winkels zijn en ik ook niet zoveel tijd heb om uitgebreid te winkelen. Gelukkig kun je online ook prima winkelen en vandaag wil ik mijn fashion wishlist van deze maand eens met jullie delen. Februari is een lastige maand, de sale is vrijwel voorbij, de winter is nog aan de gang en de lentecollecties komen langzaam binnen....what to shop?

Asos wiggle dress floral print EUR 68,57 - pas ontdekt en nu groot fan van de Wiggle dress, de perfecte jurkjes voor het voorjaar!

Calvin Klein jumpsuit EUR 95,00 - dit lijkt me een heerlijk zittende jumpsuit voor thuis! Misschien iets te casual voor gewoon op straat, al ligt het ook weer aan de combinatie natuurlijk. Calvin Klein heeft altijd fijne home basics!

Petit Bateau longsleeve EUR 60,00 - eigenlijk wil ik een klassieke wit met marine shirt van Petit Bateau, dat is altijd zo leuk!

Zoe Karssen Pal tree raglan long sleeve EUR 75,00 - ik zweer bij de tee en sweatshirts van Zoe Karssen, haar nieuwe collectie is ook weer heel leuk! Bij deze longsleeve vind ik de transparante inzetjes weer extra leuk...

Frame Denim Le Garcon leather pants EUR 1.095,00 - ja....die leren broek is er nog steeds niet, stom he? Maar dat kwam omdat ik ook weer deze tegenkwam, het model is wat losser en meer casual, ik heb al een denim versie en die zit heerlijk, maar die prijs he? En hoe hou je die broek schoon?

Isabel Marant Etoile Rawson ankle boots EUR 520,00 - Ik ben geen echt grote fan van cowboylaarsjes, maar deze vind ik dan wel weer heel leuk. Minpunt is dat ze van suede zijn, maar aan de andere kant past dat ook wel weer goed bij de uitstraling, fijne hoge hak ook!

Valentino Fringed Skirt EUR 3.500,00 - Leuk, een leren rok met franjes tot op de grond, sexy en toch ook weer wat meer bedekt, heel stoer! Deze Valentino versie is natuurlijk heel duur, maar ik zag dat Supertrash ook een soortgelijke rok had in nep leer en er komen vast meer versies binnenkort.

Zara Jumpsuit met tule EUR 59,95 - jumpsuits zijn altijd fijn om te dragen en deze van Zara ziet er goed uit, al vind ik de pijpen iets aan de wijde kant?

By Malene Birger Clothilde leather-fringed faux leather jacket EUR 840,00 - zo'n leuk jasje dat te gek staat op een jurkje of rok, maar natuurlijk ook stoer is op een jeans of misschien wel een shortje (niets voor mij hoor, maar je snapt me), combineert ook goed met de laarsjes hierboven!

Victoria Beckham Double-breasted wool-blend felt coat EUR 2.445,00 - veel te duur natuurlijk, maar zo'n jas staat op zeker op mijn wishlist, hopelijk snel zo'n soortgelijk model in een iets betaalbare variant. Victoria Beckham maakt wel prachtige dingen trouwens, echt een aanwinst voor de mode wereld!

Liberty Hera print Tana Lawn Weekend wash bag GBP 45,00 - zo'n tas zoek ik echt nog, een tas waarin ik al mijn beautyspullen kan doen als ik op reis ga. Ik heb wel een handige make-up bag, maar dit heb ik dus echt nodig!

Of toch nieuwe Nike's? Deze vond ik in de webshop van & Other Stories, morgen maar even in Parijs neuzen....

Of Toms? Dit zijn de Ink Mesh women's classic EUR 54,95 - TOMS zijn heerlijke schoentjes voor in de zomer, deze opengewerkte versie is helemaal fijn en het kleurtje lekker fris, ze vallen trouwens heel klein, neem zeker een maat groter dan je normale maat!

Topshop Wide brim Fedora EUR 36,00 - de mensen om mij heen moeten er nog een beetje aan wennen, maar ik ben helemaal fan van de hoed! Deze lente zoek ik weer een paar leuke exemplaren in mooie tinten, deze nude/roze/beige van Topshop ziet er leuk uit. Hebben jullie al gelezen dat de Topshop in Amsterdam op 26 februari 2015 opent?

 

Je ziet het misschien, ik ben nog een beetje zoekende naar een stijltje voor dit voorjaar, maar dat komt vanzelf wel als er meer lente collecties in de winkels liggen en het uiteindelijk wat beter weer gaat worden. Nu heb ik vooral items op mijn wishlist staan die nog goed te combineren zijn met mijn winteritems, zo kun je die toch nog een tijd door dragen en update je je look toch weer een beetje. Hebben jullie trouwens gezien dat er geen tas op de wishlist staat? Dat kan eigenlijk niet, morgen in Parijs maar even inspiratie op doen!

Deel dit artikel
Back to top