Nieuws

Catrice Doll's collection limited edition eind maart/half mei 2015

In april en mei neemt Catrice ons mee naar de jaren 60, toen model Twiggy het idool was...zeg maar de Cara Delevigne van die tijd! Microjurkjes , kort jongensachtig haar, een rank figuurtje en natuurlijk de extreme eyeliner en wimpers zag je toen enorm veel, de meiden van die tijd leken wel poppetjes! Grappig, want die meiden zijn nu misschien wel jouw moeder of oma, ook mijn moeder droeg het allemaal! Catrice brengt de Doll's collection uit, zodat ook wij even terug in de tijd kunnen gaan, kijk snel even verder!

Satin Matt eyeshadow EUR 3,89

Playing in lavender heaven & Hide & Green

Be my porcelain doll

 

Matt dip eyeliner EUR 2,99

Glamour Doll mascara EUR 3,99

 

Doll lashes EUR 4,59

Ball blush EUR 3,99

Droll like a doll

 

Nail lacquer EUR 2,99

Droll like a doll & Playing in lavender heaven

Hide & Green en Be my porcelain doll

 

Cuticle tattoos EUR 2,39

Catch me if you're Ken

 

Ik hou van de zwart-witte verpakkingen met de grafische print, het ziet er direct een stuk frisser en moderner uit, ondanks dat de producten toch de jaren zestig moeten uitstralen. De inhoud ziet er ook best goed uit, ik heb de Matt dip eyeliner al getest en dat is zeker een aanrader, de Ball blush is wat aan de lichte kant maar is desondanks wel leuk, de cuticle tattoos zijn natuurlijk super om uit te proberen maar de Doll lashes zijn de echte musthaves! Probeer ze uit en als ze echt bevallen, moet je er zeker meer inslaan, ze hebben tenslotte een superprijs!

 

De Catrice Doll's collection zal eind maart 2015 in de winkels liggen (Kruidvat & Trekpleister) en is weer een limited edition, de collectie ligt tot half mei in de schappen (op=op). Wat vind jij van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top