Reviews

Shoplog - Marc Jacobs Beauty en meer bij Sephora

Een tijdje geleden kreeg ik mijn bestelling van Sephora.com binnen met een aantal mooie items van Marc Jacobs Beauty! Ik heb ze ondertussen in gebruik en ik ben verliefd, wat een geweldige lipsticks en lipliner heeft dat merk toch, zo jammer dat het niet in Nederland te koop is! Kijk even mee naar mijn foto's en review van de nieuwe Le Marc Lip Creme en de New Nudes Sheer Lip Gel (die helemaal niet zo sheer is)....

In dit artikel hebben jullie al kunnen zien wat voor nieuwe producten Marc Jacobs Beauty deze lente heeft uitgebracht, omdat mijn ervaringen met zowel de oogschaduws als de lipproducten heel goed zijn, wilde ik ze natuurlijk wel gaan proberen! Het oogschaduwpalette is niet van de lente collectie geloof ik, maar dat maakt natuurlijk niets uit.

Marc Jacobs Le Marc lip creme 204 Amazing $ 30,00 -  luxe aanvoelend, ultra hydraterende en gepigmenteerde lipsticks die wel 10 uur moeten blijven zitten aldus Marc Jacobs. Ze brengen aan als een droom, geven onmiddelijk genoeg kleur af en maken de lippen mooi glad, de finish is glanzend maar na een tijdje dragen en wat eten & drinken vind ik de finish van deze Amazing toch echt wel mat! Dat vind ik trouwens heel fijn, want een lipstick met een matte finish die echt niet droog aanvoelt staat op de wishlist van heel veel vrouwen, denk ik! De houdbaarheid is heel goed, zelfs na eten en drinken hoefde ik niet bij te werken en als je een beetje voorzichtig bent haal je de 10 uur zeker wel!

deze lipsticks van Marc Jacobs hebben een zwarte, glanzende huls met zilverkleurige details

Marc Jacobs 204 Amazing - candy apple red - een prachtige, frisse neutrale roodtint die mooi kleurt bij verschillende huidskleuren.

hier hou ik van, een speciale, nude-kleurige verpakking voor deze nieuwe New Nude Sheer Lip Gels, leuk en lekker origineel!

Marc Jacobs New Nudes sheer lip gel 150 Eat cake $ 30,00 - ik viel als een blok voor de kleuren, verpakking en promotiefoto van deze lijn, wat een fijne, zachte lente kleuren kun je vinden! Kiezen was dan ook niet makkelijk, maar ik wilde eerst de textuur testen voor ik er meer zo kopen, ik hou nl. niet zo van transparante lipsticks en als ik de naam bekeek, dan zou je denken dat deze best licht zouden zijn. Niets is minder waar, Eat Cake dekt gewoon prima, voelt lekker licht op de lippen en is heel mooi van kleur. Hier wil ik er wel meer van, alleen al om de verpakking....

Marc Jacobs (P)outliner longwear lip pencil 304 Prim(rose) $ 24,00 - lipliners zijn hot, jullie hebben het pas kunnen lezen in het artikel over de Pencilled in collectie van MAC en als Marc Jacobs dan een nieuwe variant uitbrengt, dan ben ik extra benieuwd! De (P)outliner (love the name) is een zacht en tikje vettig lippotlood waarmee ik moeiteloos mijn lippen inkleur. Natuurlijk kun je ook alleen een randje tekenen, maar voor een mooi resultaat vaag je de lijntjes dan wel naar binnen toe uit, heb ik op de foto hieronder ook gedaan. Het lippotlood is echt niet droog, maar blijft wel heel goed zitten (dat merkte ik tijdens het verwijderen van de swatches) en dat is nu juist de bedoeling, heel fijne structuur en Prim(rose) is ook nog eens een prima kleur voor mijn lippen.

Marc Jacobs (P)outliner longwear lip pencil 304 Prim(rose) - cocoa spice - een roze/bruine tint die bijna exact mijn eigen lipkleur is, perfect als basis voor nude en roze tinten lipstick of lipgloss

Natuurlijk heb ik de lipliner en lipstick met elkaar gecombineerd, dat zorgt ervoor dat de lipstick nog langer en mooier blijft zitten! De Sheer Lip Gel is ook heel voedende lipstick met o.a. monoi boter, mirre extract en vitamine E., de lipstick glans mooi en die glans blijft ook.

Marc Jacobs (P)outliner longwear lip pencil 304 Prim(rose) - cocoa spice - & New Nudes Sheer Lip Gel 150 Eat cake - rosy nude - de perfecte combinatie!

Marc Jacobs Style eye-con no. 7 Plush eyeshadow 216 The Enigma 59,00 - een mooie combinatie van koele grijstinten en warmere brons/goud tinten met daartussen roze oogschaduws dus je met beide kanten kunt combineren. Handig, want zo is het palette geschikt voor zowel een koele als warme ooglook,  je kunt uiteraard ook alle kleuren met elkaar combineren, maar ik doe dat meestal niet. De oogschaduws zijn allemaal heel goed gepigmenteerd, bijna allemaal goed glanzend en ze hechten perfect aan de huid.

swatches Marc Jacobs Style eye-con no. 7 Plush eyeshadow 216 The Enigma

swatches Marc Jacobs Style eye-con no. 7 Plush eyeshadow 216 The Enigma

Sephora PRO Airbrush blender $ 38,00 - niet van Marc Jacobs, maar wel van het huismerk van Sephora, deze mooie kwast om foundation te blenden. De haren zijn van synthetisch materiaal en absorberen de foundation niet echt, waardoor je minder product nodig hebt. Doordat er zoveel haren op elkaar staan krijg je een mooi, egaal en airbrushed effect, ik heb de kwast al even getest maar nog niet uitgebreid, wellicht komt er nog een review van!

Ik ben er blij mee, met alle producten die ik bij Sephora.com heb besteld, het is toch altijd wel een kleine gok ondanks dat je wel swatches en reviews bij Amerikaanse blogs kunt vinden. Zo weet je natuurlijk nooit precies hoe de kleuren uitpakken op je eigen huid of lippen, maar in dit geval was alles helemaal goed!

 

In dit artikel heb ik de Amerikaanse prijzen genoemd, als je besteld bij Sephora.com dan worden de prijzen omgerekend in Euro's, naast verzendkosten betaal je ook taxes waardoor je niet meer bang hoeft te zijn voor extra invoerrechten, de bestelling wordt bezorgd door DHL, binnen een paar dagen. Wil je meer weten over bestellen bij Sephora.com? Kijk dan even dit artikel terug!

Deel dit artikel
Back to top