Reviews

Ooglift zonder operatie? Wonderstripes zijn de oplossing misschien wel!

Onlangs werd er een nieuw product geintroduceerd in Nederland : Wonderstripes! Wonderstripes zijn beautypleisters die ervoor zorgen dat een ooglift niet meer nodig is, een pijnloze en super eenvoudige methode. Dat klinkt natuurlijk heel fijn, want ik weet dat er veel vrouwen en meiden zijn die het vervelend vinden dat ze overhangende oogleden hebben. Natuurlijk heb ik de Wonderstripes getest en ik moet eerlijk zeggen dat ik best verrast ben, kijk je mee?

Wonderstripes vinden hun oorsprong in Azië, waar vrouwen dolgraag een meer ronde oogvorm hebben met een zichtbaar ooglid en daar heel veel voor willen doen. Corrigerende operaties zijn dan ook heel normaal, maar voor de vrouwen die dat er nu ook weer niet voor over hebben, zijn deze pleisters ontwikkeld. In Azië zijn soortgelijke pleisters al jaren een groot succes en na mijn test weet ik ook precies waarom, het werkt namelijk gewoon. En nu zijn deze "wonderpleisters" ook gewoon in Nederland te koop, om precies te zijn bij Douglas.

Wonderstripes zijn vrijwel transparante pleisters van een zacht, siliconenmateriaal dat goed hecht aan de huid, het aanbrengen vergt een klein beetje oefenen maar de instructies op de verpakkingen zijn heel duidelijk, fijn dat ze ook in het Nederland zijn!

Er zijn drie maten wonderstripes, afhankelijk van de grootte van jouw oog en het effect dat je wilt, tenminste ik merkte dat bij mij de maat small een iets ander effect gaf dan de medium.

Dit is de maat Small, vrij smal dus maar zeker niet heel klein, ik denk dat deze maat voor heel veel ogen geschikt is! De Wonderstripes plakken maar aan één kant, net als een normale pleister. Zorg er wel voor dat je de pleister op een schone huid aanbrengt die niet vettig is, er is een speciale lotion te koop die daarvoor zorgt.

En dit is de Medium maar, die hebben ook een iets anders vorm en zijn lastiger van het folie af te halen vind ik, maar goed als het de maat is die je nodig hebt, dan lukt het wel.

Nog even alle maten bij elkaar, bovenaan vind je Large, links ligt Small en rechts ligt Medium

Dit is een Wonderstripe, een flinterdun pleistertje dat heel zacht aanvoelt en vrijwel onzichtbaar is op de huid.

Kijk maar eens, dat zie je toch amper? En je ziet ook dat het keurig hecht aan de huid.

Zoals ik al zei vergt het op de juiste plaats aanbrengen enige oefening, maar moeilijk is het zeker niet en na 1 of 2 keer weet je vanzelf waar je de pleister moet plakken om een goed resultaat te krijgen. Je kunt in principe zeggen dat je de pleister in de arcadeboog plaatst, aan de bovenkant van de bolling van je oog.

Natuurlijk heb ik de Wonderstripes getest, als eerste onder mijn make-up, ik ben dus gestart met een schone, droge huid. Je voelt de pleister, als hij eenmaal is opgeplakt, helemaal niet zitten, hij plakt niet en doordat de pleister zo dun is, voel je echt niets, je vergeet dat je de Wonderstripes draagt! En bij mij bleven de Wonderstripes zeker een paar uur zitten, langer heb ik ze niet getest, maar als ik zag hoe goed ze nog vast zaten, geloof ik zeker dat je ze de hele dag kunt dragen. Kijk even mee naar de voor en na foto's.

links zonder Wonderstripes en rechts met Wonderstripes Medium

links zonder Wonderstripes en rechts met Wonderstripes Medium

dit zijn mijn ogen voor Wonderstripes

Ik heb de Wonderstripes geplakt aan de bovenkant van de bolling van mijn oog, zoals je ziet moest ik de puntjes nog even wat beter aanduwen. Dat kost geen moeite trouwens, ik wilde de foto gewoon iets te snel maken!

En zo ziet het eruit met de Wonderstripes! Zie je dat je toch wel meer ooglid ziet? Ik heb geen extreem overhangende oogleden, maar toch wel iets, ook omdat ik van Indonesische afkomst ben, en dat zie je met de Wonderstripes bijna niet meer! Als je heel goed kijkt, dan zie je de Wonderstripes wel iets zitten, maar van een afstandje zie je ze echt helemaal niet.

 

Wonderstripes & Make-up?

Ik vroeg mij natuurlijk wel af hoe de combinatie van Wonderstripes en oogmake-up zou uitpakken, dus heb ik dit op twee manieren getest. Nadat ik de Wonderstripes heb aangebracht, heb ik mijn normale oogmake-up met oogschaduw aangebracht en dat werkte echt niet. Jammer natuurlijk, want het zou ideaal zijn als je oogschaduws normaal kon aanbrengen over de Wonderstripes. Nee, oogschaduw blijft amper zitten op de pleister en door het heen en weer vegen van kwasten, raken de uiteinden sneller los. Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan hoe je je oogmake-up aanbrengt, gebruik je alleen een kleurtje op je onderste ooglid, dan kan het bijvoorbeeld wel en een eyeliner met mascara kan zeker ook prima.

Ik heb wat oogschaduws van Viseart aangebracht, daardoor is de Wonderstripe beter zichtbaar geworden en zijn de uiteinden los gekomen, ook al heb ik heel voorzichtig gedaan.

Grappig, nu zonder Wonderstripe....die dus ook prima als sjabloontje kan fungeren, haha!

 

Dat werkt dus niet zo goed! Maar wat wel weer aardig werkt is het aanbrengen van Wonderstripes over oogschaduw, dat "hoort" natuurlijk niet, maar uit mijn test blijkt dat de pleister toch behoorlijk goed blijft zitten en dus ook hecht aan een huid met oogschaduws. Op die manier zie je de Wonderstripes bijna niet zitten (wel een beetje), zeker als je een donkere kleur in de arcadeboog aanbrengt! Maar goed, zoals ik al zei, zo hoort het dus niet, maar je kunt het natuurlijk eens zelf gaan uittesten. Als je echt baalt van jouw overhangende oogleden of hooded eyes, dan is het misschien toch wel de moeite waard om een setje pleistertjes in huis te halen.

Het verwijderen van de pleisters gaat prima, het is zeker niet pijnlijk, en niet te vergelijken met de kleefkracht van een normale pleister, mijn huid voelt normaal aan het einde van de dag, de pleisters irriteren de huid niet.

WONDERSTRIPES from WONDERSTRIPES on Vimeo.

 

Je koopt de Wonderstripes bij Douglas of in hun eigen webshops, je kunt de Wonderstripes in drie verschillende maten kopen voor EUR 19,00 per setje (60 of 64 stuks) of je koopt een startersset met daarin de drie verschillende maten voor EUR 25,00 (84 stuks). Neem in elk geval even een kijkje op de website van Wonderstripes voor meer informatie : www.wonderstripes.nl.

 

De Wonderstripes komen dus behoorlijk goed uit de test en als jij altijd al last hebt gehad van overhangende oogleden, dan is het misschien wel de moeite waard ze eens te gaan uitproberen, het is een stuk minder ingrijpend en duur dan een ooglift bij de plastisch chirurg! Heb je vragen? Stel ze gerust en als er interesse in is, dan wil ik ook wel een video maken!

Deel dit artikel
Back to top