Reviews

Chanel Rouge Coco lipsticks - nieuwe kleuren & formule - swatches en review

Jullie hebben het vast gelezen, Chanel introduceert nieuwe kleuren en een vernieuwde formule van hun Rouge Coco lipsticks! Helemaal leuk natuurlijk, maar jullie zijn waarschijnlijk vooral heel nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren? Ik kan er een flink aantal laten zien en eerlijk is eerlijk, ze zijn gewoon allemaal mooi! Er is er echt geeneen die mij tegenvalt, ze zijn allemaal mooi gepigmenteerd, lekker hydraterend en mooi van kleur. Kijk je mee naar veel foto's?

 

The Pinks

v.l.n.r. 422 Olga, 424 Edith, 426 Roussy & 428 Legende

422 Olga

424 Edith

426 Roussy

428 Legende

The Nudes & The Rosewoods

v.l.n.r. 402 Adrienne, 406 Antoinette & 434 Mademoiselle

402 Adrienne

406 Antoinette

434 Mademoiselle

The Reds 

v.l.n.r. 440 Arthur, 442 Dimitri & 444 Gabrielle

440 Arthur

442 Dimitri

444 Gabrielle

The Plums & The Oranges

v.l.n.r. 450 Ina, 452 Emilienne, 416 Coco & 418 Misia

450 Ina

452 Emilienne

416 Coco

418  Misia

Review

De formule is heel fijn, maar eigenlijk was die al heel fijn vanaf het begin, de Rouge Coco lipsticks voel je amper zitten op je lippen, maar je ziet ze zeker wel. Mijn lippen voelen de hele dag gehydrateerd aan, de kleur blijft goed zitten en heeft een subtiele glans die langzaam afneemt. Ik heb het idee dat de nieuwe formule wat langer houdbaar is, soms had ik bij de oudere variant het idee dat de kleur langzaam oploste of dat ik de kleur aan het "opeten" was, dat heb ik nu helemaal niet meer. De lipstick geeft wel af op een kopje of op bestek, maar als je voorzichtig zoent zit niemand helemaal onder, ook wel fijn! Na een maaltijd moet je de lipstick even bijwerken, maar even uitwrijven kan ook prima, de dekking wordt dan iets minder maar dat kan nog prima!

 

Verder voldoet de Rouge Coco lipstick nog steeds aan de Chanel eisen, de verpakking is mooi en chique, de dop sluit goed en met een lekkere "klik", de kleuren zijn echt mooi en passend bij de trends en de kwaliteit is echt goed. Ja, de lipstick is duur, maar daar krijg je dan ook echt wel wat voor, je moet het er uiteraard wel voor over hebben!

Dat waren heel veel foto's van mijn gezicht en lippen, ik heb het nu wel genoeg gezien...haha, ik heb alle foto's natuurlijk nog moeten selecteren (het waren er ruim 500....) en dus kan ik mijn eigen gezicht nu even niet meer zien.

 

De nieuwe kleuren Chanel Rouge Coco lipsticks liggen heel binnenkort bij de Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL, ze kosten EUR 33,50 per stuk. Welke vind jij de mooiste van dit stel?

Deel dit artikel
Back to top