Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 8 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Lekker vaag...het was donker op het feestje bij mijn broer, hij werd 40 en natuurlijk vierden we dat mee! Cool ook dat Bo gewoon met haar eigen auto naar de verjaardag kwam, Marco reed zelfs met haar terug als trotse vader!

Lieve Emo!

Nieuws van MAC, rechtstreeks van New York Fashion Week, een dunne "water weight" foundation die ergens in de toekomst gaat uitkomen, ik heb nog geen idee wanneer en het kan zelfs weleens helemaal niet uitgebracht worden. Op NYFW worden dit soort nieuwe producten ook getest en als ze misschien nog niet perfect zijn, dan skippen ze het soms weleens.

Het was toch best lekker weer deze week, zo'n zonnetje op mijn gezicht is altijd fijn...en nee, de strepen zitten niet op mijn huid, is de zonwering! De lipstick is de Eat cake van Marc Jacobs!

Wat een mooie box van Louboutin, een exclusieve box ook, volgens mij nu alleen nog te koop bij Harvey Nicols!

La Mer maakt echt mooie spullen, ondanks de prijs heb ik echt een paar favorieten, zo heb ik de Creme de la Mer al jaren in huis als "rescue creme" en heb ik ook al wat potjes van the eye concentrate gebruikt, nieuw is the illuminating eye cream. Review is onderweg!

Wie kent deze bijzondere Barbie nog? Deze kwam uit in 2007 met de MAC loves Barbie collectie, natuurlijk bewaar ik haar goed!

Hmm...er hangt een kat in de boom! Haha...met Asrael gaat alles weer helemaa goed, zijn oor is bijna helemaal genezen en zijn haartjes groeien weer netjes terug, taaie beesten zijn het toch ook!

Hiep hiep hoera! Eindelijk heb ik de matte lipsticks van Tom Ford, ze zijn nu te koop bij De Bijenkorf, swatches en mijn review volgen morgen, ik heb inmiddels nog een extra kleurtje gekocht! 

Gisteren in de auto, met mijn Zara hoed, mensen in mijn dorp vinden het maar gek, zo'n vrouw met hoed! Mijn lipgloss is de Almost Peach lipgloss van Bobbi Brown.

Deze foto kreeg ik van Bo, haar uitzicht vanuit haar hotel! Grappig is dat ik 1,5 jaar geleden 1 straat verder in een hotel zat, ik had ongeveer ook zo'n uitzicht alleen zat ik op de 14 verdieping en Bo op de 39e!

Hallo daar! Gespot op Instagram, mini bronzer van Tom Ford en een creme blush....ze komen deze zomer uit, ik wil ze!

Dat zijn heel wat Chanel lipsticks, hebben jullie mijn review al gezien?

Even naar Bo gestuurd deze foto, ik zoek een Marc Jacobs hoesjes voor mijn iPhone 6 plus...misschien in NY?

Wat een volle doos van Embryolisse! Ik vroeg mij nl. af of ze ook fijne reinigingsproducten in hun assortiment hebben....haha, dat mag ik nu zelf uitproberen! En hoe vind je de Gold edition van hun bekende Lait creme concentré? Die bestaat al 65 jaar!

Deze week kwamen er weer veel leuke dingen binnen, tijd voor een beautynieuws video die vandaag online komt! Ik kan niet alles op de foto laten zien, sommige producten hebben nl. nog een embargo en mogen nog niet echt te zien zijn....

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's! Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top