Reviews

10 musthave huidverzorgingsproducten voor lente 2015

Officieel moeten we nog wachten tot 21 maart voor de lente begint, maar ik geloof dat de meteorologische inmiddels wel van start is gegaan, tijd voor een update van onze huidverzorgingsroutine! Weg met die doffe winterhuid en vale kleur, we hebben een mooie, glanzende huid nodig die goed combineert met de nieuwe lente outfits die nu in de winkels hangen. Als je vandaag start, dan heb je over een week of twee vast een mooi resultaat, kijk je even mee naar 10 must have huidverzorgingsproducten voor deze lente?

Belangrijk na de winter : update jouw gezichtsverzorgingproducten! Je hoeft ze zeker niet allemaal te veranderen, soms kun je met één nieuw product de huid direct een oppepper geven!

 

Zijdezachte reiniger

Vichy Pureté thermale Micellaire reinigingsolie EUR 15,95

 

Een goede reiniger is de basis van de huidverzorging, gebruik je een ongeschikte reiniger voor jou huid, dan zul je dat de hele dag door merken! Kortom, het loont zeker de moeite even kritisch te kijken of jouw reiniger (nog) wel goed is voor jouw huid. Droogt deze niet teveel uit en reinigt deze wel voldoende? Deze micellaire reinigingsolie van Vichy is nieuw en echt heerlijk, perfect voor een gevoelige huid omdat de olie als je deze afspoelt verandert in een mild, zacht schuim en zo alle vuil van de huid wegspoelt.

 

Activeer!

Kiehl's Iris extract activating treatment essence EUR 33,00 (vanaf mei 2015 te koop)

 

Gebruik jij al een toner? Grote kans dat het antwoord nee is en dat is echt een gemis in jouw routine! Een toner combineert een aantal interessante stappen : op een watje kun je er de restje vuil en talg nog van de huid halen en de pH waarde van de huid optimaal maken en de hydraterende en verzorgende ingrediënten zorgen voor een perfect voorbereide huid voor de huidverzorging. Deze toner van Kiehl's activeert de huid ook nog eens extra en zorgt zo voor een extra stralende huid, maar de Calendula toner is ook een echte aanrader!

 

Instant beauty shot!

REN Keep young and beautiful Instant firming beauty shot EUR 48,00 (via Skins)

 

Heb je af en toe echt een shotje jeugd nodig? Dan kun je eens op zoek gaan naar een serum dat de huid per direct een boost geeft, bijvoorbeeld door een overdosis hyaluronzuur waardoor de huid direct voller en gladder oogt, je voelt het bijna werken! Gebruik je deze Instant firming beauty shot vaker, dan zul je merken dat de huid ook langduriger voller oogt, fijn als je eens een dagje een off-day hebt!

 

No reason to hide

Philosophy No reason to hide instant skin-tone perfecting moisturizer SPF 20 EUR 39,94 (via ICI Paris XL)

 

Een lente zonnetje kan zomaar de kop opsteken en natuurlijk willen we daarvan genieten! Maar ook daartegen moeten we onze huid beschermen, want de zonnestralen zijn nu ook schadelijk voor de huid. En wat is er dan handiger dan een fijne moisturizer te gebruiken die ook een SPF 20 bevat en de huid direct een beetje mooier en glanzender maakt door licht getinte pigmenten. Het is geen BB cream of foundation, maar een dagcreme die je huid perfectioneert.

 

Nieuw leven inblazen

La Mer the intensive revitalizing mask EUR 110,00

 

Heb je een feestje of avondje uit? Dan wil je misschien wel een instant opfrisser? Wat is er dan fijner dan een verzorgend, revitaliserend gezichtsmasker? Relax even een kwartiertje met een masker dat zorgt voor glans een levendigheid en je bent klaar om te gaan, zeker in de lente gebruik ik vaker een masker dan in de zomer, lekker! Dit masker bevat (natuurlijk) het Miracle broth maar ook veel anti-oxidanten en hydraterende bestanddelen, zodat je echt per direct er frisser uitziet, net wat je soms nodig hebt!

 

Echt wakker worden!

Kenzo Cosmic night cream EUR 50,40

 

De ene nachtcreme is de andere niet, sommige zijn heel voedend, vettig en zwaar...daar knapt mijn huid niet van op, sterker nog, mijn huid kan er soms verzadigd door raken en dan straalt deze echt niet! Die nachtcremes gebruik ik niet, ik kies wel voor een lichte, maar comfortabele nachtcreme die de afvalstoffen afvoert waardoor ik 's ochtends er echt wakker uitzie. Deze luchtige nachtcreme is heerlijk, vooral de geur met lotusbloem is lekker!

 

Luchtige belletjes 

Chanel Hydra Beauty Micro Sérum EUR 82,00

 

Een vochtarme huid heeft vrijwel iedereen na de winter, dat krijg je van dagenlang binnen zitten bij de verwarming...helemaal niet goed voor de huid, hij wordt er dof en vaal door, om over fijne lijntjes maar niet te spreken. Kortom, een goed hydraterende serum is als water voor een plantje...de huid bloeit direct helemaal op, probeer het eens en je zult echt versteld staan wat een goed serum voor je kan doen!

 

Get your glow on!

Biotherm Liquid glow skin best EUR 38,00

 

Heb je jouw verzorging op orde, maar kan jouw huid nog wel wat extra glans gebruiken? Dan is dit gouden (droge) olietje boordevol anti-oxidanten heel erg fijn, het is makkelijk te doseren door de druppelaar en trekt binnen no-time in de huid voor wat extra glans. Weet je wat visagisten graag doen? Een druppeltje olie mengen dor de foundation, zo brengt deze mooier en natuurlijker op en je krijgt die mooie, gewilde J.Lo glow...ook zonder zon, dat komt door de licht oranje tint!

 

Blauw plasma?

Perricone MD Blue Plasma EUR 105,00

 

Hoe spannend ziet dit lichtblauwe plasma eruit? Het lijkt misschien een drankje, maar dat is het niet, het is wel een milde exfoliator die mild maar doeltreffend de dode huidcellen van de huid afweekt waarna jouw eigen, stralende huid tevoorschijn komt! Deze milde exfoliant werkt niet met zuren maar met enzymen uit zalmeitjes (nee, het ruikt niet vissig) en daarom kun je deze exfoliant zowel overdag als 's avonds gebruiken.

 

Smell the roses

Jane Iredale Smell the roses hydrating spray EUR 29,90

Voel je dat je huid aan het einde van de dag, op je werk of onderweg, wat droog aanvoelt? Dan is het verstandig om deze van binnenuit en van buitenaf even te hydrateren. Pak je flesje water er even bij, drink deze leeg en spray vervolgens wat van deze heerlijke, naar rozen geurende hydraterende spray over je huid...je bent direct frisser, wakker en glanzender, dat voelt zo fijn! Het voordeel van een speciale gezichtsspray boven een plens water is dat je make-up gewoon blijft zitten en de spray bevatten meestal ook hydraterende bestanddelen en anti-oxidanten die de huid echt een boost geven.

Ik heb wel weer zin in de lente, jullie ook? Binnenkort deel ik mijn must have make-up producten voor deze lente met jullie! Heb je jouw gezichtsverzorging al aangepast na de winter of ben je van plan dat te doen? Welke producten gebruik jij graag?

Deel dit artikel
Back to top