Blogs & Editorial

Photo diary van 23 februari 2015 - Oscars & Ikea

Good morning! Tijd voor een plog ofwel photo diary van gisteren, de eerste dag van de krokus vakantie maar uitslapen was er niet bij voor mij! Geeft ook niets, want het was een prachtige dag! In de schoolvakanties werk ik gewoon door, maar probeer ik ook wat extra tijd in te ruimen om iets leuks te gaan doen met Sem, vandaag gingen we op pad voor een bureau, kijk je mee naar mijn photo diary van 23 februari 2015?

Goedemorgen! Na een lange (of korte?) nacht moet ik weer op tijd wakker worden, ondanks dat het vakantie is, ik heb zo een interview....Asrael slaapt nog even verder!

Even research doen voor mijn radio interview bij FunX over de Oscars (luister het hier). Ik ben verliefd op de coupe van Margot Robbie, deze foto heb ik al aan mijn kapster Colinda gestuurd! De kleur moet voor mij wel iets dieper zijn, maar ik denk toch dat mijn haar wat korter gaat worden de komende tijd.

Wat denk je dat ik op mij cracker heb? Slagroom of Huttenkase? De laatste natuurlijk, slagroom was voor Sem , die had hij op zijn pancakes gecombineerd met aardbeien.

Geen zin in poespas...simpele make-up vandaag!

Wat is het heerlijk weer vandaag! Sem en ik gaan even naar Ikea, hij heeft een nieuw bureau nodig en wil ook wel een nieuw bed, eens kijken of we er iets kunnen vinden. Oh ja, Asrael is ook wakker.....

Hoi! #selfie

Sem wordt groot, hij krijgt echt lange benen en uit zijn broeken en schoenen groeit hij nu opeens heel snel, voor je het weet is hij ook groter dan ik...potver!

Naast een bureau en een bed is een nieuw kastje onder zijn televisie voor de games, DVD's en boeken ook een idee....hij maakt even een foto.

Wij bestellen altijd teveel bij de lunch....dat krijg je als je niet kunt kiezen....Sem nam een entrecote met friet en ik probeerde de zalm met dillesaus....hmm...lekker is anders

Daarna even boodschappen doen bij een filiaal in Barendrecht, ze hebben daar zelfs een pick-up point, handig want zo kun je online bestellen en hoef je niet op de bezorger te wachten, maar pik je alle boodschappen zelf op.

Wij hebben gewoon even door de winkel gelopen, al had Sem niet meer zoveel zin na de hele Ikea door te hebben gelopen, snap ik, even doorzetten!

Cavalo Nero ofwel palmkool, dat ga ik deze week eens even klaarmaken, nu nog een receptje zoeken online, het lijkt in elk geval erg op boerenkool.

Ah...er was iets misgegaan met een perszending van Clarins, vervelend is dat altijd, vooral omdat ik zelf niet weet dat er iets onderweg is en er dus ook vaak heel laat achterkom. Deze lipsticks ga ik dus eens even testen!

Deze lippenolie heb ik direct getest, zo'n aparte textuur maar wel erg lekker en voedend.

Zoek de kat.....met een beetje zon worden ze altijd lekker wild en klimmen ze overal als een razende op en in.

Zelfs dame Yoshi doet dan aan boomklimmen!

Aparte wolkjes in de lucht!

Wat een mooi poeder uit de MAC X Philip Treacy collectie....komt in april uit!

Vichy heeft weer een aantal interessante introducties, zoals de Beauty deo die nu ook in een spuitbus uitkomt, een nachtcreme van Vichy Idealia en een BB cream van de Normaderm serie die naast een goede dekking ook zorgt voor de huid met onzuiverheden. 

En natuurlijk komen er ook nieuwe zonproducten aan, Vichy heeft nu ook producten die ervoor zorgen dat je sneller bruin wordt met een "tan optimizing" techniek.

Dit is ook heerlijk, The Body Shop komt in maart met een Fuji Green Tea lijn, de Bath Tea met theebuideltje is heel grappig! Nog niet getest natuurlijk, maar het lijkt me al heel leuk....

Boerenkoolsoep? Dat proberen we gewoon even, zo klaar tenslotte!

Lekker, dat wel, maar door de kruidenpasta wel erg zout, dat mag wel iets minder, volgende keer iets minder ervan in doen, dan is het prima.

Haha...Sem en ik doen ook mee aan de hype, we hebben ook moestuintjes van Albert Heijn, leuk hoor! Als kind rommelde ik graag in de moestuin van mijn opa en daarom is dit extra leuk! Normaal hou ik niet zo van tuinieren, maar in de tuin hebben we in de zomer wel altijd aardbeien, tijm en rozemarijn staan, misschien de komende zomer wel veel meer? Kruiden zijn toch altijd welkom? We gaan ons best doen....nu nog de selderij zien te krijgen!

Onder het aardappels schillen even de vlog kijken van ProjectMinecraftia, de jongens waar Bo mee naar New York is....leuk want ze gingen nu de supermarkt in.

Boerenkoolsoep en zuurkoolstampot, vandaag is het een Hollands dagje bij ons thuis, ook weleens lekker!

Even whatsappen met Bo, ze komt morgen weer terug, gelukkig maar! En ja, ze heeft natuurlijk wel wat geshopt...maar ze heeft zich best ingehouden zag ik op het creditcardafschrift, haha....

 

Zo, inmiddels is het alweer kwart over elf en ga ik de computer afsluiten, vannacht heb ik ook maar weinig geslapen! Vandaag (dinsdag dus) werk ik wel iets meer, gewoon thuis reviews maken en daarna gaan Sem en ik alles opmeten, dan kan zijn bureau besteld worden! Leuk hoor, nieuwe dingen kopen! En natuurlijk ga ik alle verhalen van Bo aanhoren als ze thuis is, maar of dat morgen is? Hangt er vanaf of ze nog even bij haar vriendje blijft! Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top