Nieuws

Guerlain Terracotta Joli Teint collectie - zomer make-up collectie 2015

Liefde op het eerste gezicht, dat gevoel had ik gisteren bij het zien van de nieuwe Guerlain Terracotta Joli Teint collectie! We moeten er nog een maandje op wachten, maar dan kunnen we de "perfecte teint" poeders ook vast beter gebruiken als de lente eenmaal begonnen is! De perfecte teint met een gezonde glow, dat staat vast op de wensenlijst van heel veel vrouwen en die kun je nu zeker krijgen met de nieuwe Guerlain Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow powder duo's. Kijk je mee naar de informatie en foto's?

Vorig jaar bracht Guerlain de Terracotta Joli Teint Beautifying foundation uit die zorgde voor een zongebruinde gezonde glans, nu krijgt deze lijn uitbreiding met mooie poeders in vier tinten.

De Natural Healthy Glow Powder Duo bestaat uit twee kleuren poeder, een warme kleur poeder met lichte textuur om de huid wat op te warmen zonder deze te verzwaren en een iets koelere, verfrissende roze of abrikooskleurige poeder die een prachtige, extra glans geeft aan de huid. 

Je brent de poeder aan net zoals elke andere bronzer, in de vorm van een grote drie met een grote poeder kwast, met een kleinere blushkwast kun je de roze of abrikooskleur nog extra aanbrengen op de jukbeenderen. En dan zie je er net zo uit als Natalia Vodianova....

 

Terracotta Joli Teint Poudre EUR 48,60

00 Blondes Clair

02 Blondes Naturel

01 Brunettes Clair

03 Brunettes Naturel

 

Terracotta Sun Sérum EUR 55,89

Hou je van een zongebruinde teint, maar wil je niet te lang in de zon zitten? Dan is het een idee om 2 druppels van deze tan booster te mengen met jouw dagcreme, het is geen zelfbruiner, maar zorgt er wel voor dat je sneller getint bent als de zon de huid raakt! Je kunt het serum ook mengen door een bodylotion om te gebruiken op jouw lichaam! Het werkt echt! De serum bestond al, maar zit nu in een andere verpakking.

Deze nieuwe producten uit de Guerlain Terracotta Joli Teint lijn kun je natuurlijk prima combineren met de bestaande producten van Guerlain, zo is de Joli Teint foundation misschien wel iets voor jou om te gebruiken als foundation in de zomer (lees mijn review hier). En als je nog op zoek bent naar een fijne mascara? De Cils d'enfer is heel goed, de waterproof versie trouwens ook, ook die heb ik allebei weleens gereviewd, je vindt ze hier.

 

Terracotta Joli teint beautifying foundation SPF 20 EUR 49,00

Cils d'enfer Maxi Lash EUR 33,50

Gloss d'enfer Maxi shine EUR 30,95

461 Pink Clip & 462 Rosy Bang

 

KissKiss Shaping cream lip colour lipstick EUR 37,50

366 Fall in love & 341 Peach Fizz

 

Ik heb de poeders inmiddels in het echt gezien en ze zijn echt waanzinnig mooi! De Guerlain Terracotta Joli Teint collectie zal vanaf 30 maart 2015 te vinden zijn bij de Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf en Douglas. Weet je al dat Guerlain sinds kort eindelijk ook online verkocht wordt bij De Bijenkorf? Niet gek!

 

Wat vind jij van deze poeders? Zien ze er niet geweldig uit?

Deel dit artikel
Back to top