Nieuws

Beautybox neemt Truly yours over!

Jullie kennen ongetwijfeld Beautybox wel? De doos vol beautyproducten die je iedere maand kunt ontvangen als je er een abonnement op neemt, zo'n verrassing is altijd leuk! Nu zijn er nog meer van dit soort "boxen" en het nieuws van vandaag is dat EEN Media, de eigenaar van Beautybox, de Truly Yours box overneemt. Dat is goed nieuws voor nieuwe en bestaande abonnee's, want door deze samenwerking zal de inhoud van de boxen alleen maar interessanter worden! 

De Beautybox van februari 2015 met o.a. een full size shower oil van Rituals, een nachtcreme van het Poolse merk Ziaja, een handige hand & lip balm van Anatomicals, een sample van minerale make-up en een mini hairspray van Toni & Guy. Wil je deze box nog bestellen? Ga dan even naar www.beautybox.nl

 

Ken je het principe van de beautyboxen nog niet? Het is echt leuk, zeker voor beautyliefhebbers, je ontvangt namelijk maandelijks een doos vol bekende en onbekende beautyproducten voor een vaste prijs. Dat zijn vaak full size producten, maar soms ook grote testers of reisverpakkingen zodat je kennis kunt maken met nieuwe producten. Je betaalt rond EUR 15,00 incl. verzendkosten voor zo'n box, maar de inhoud is eigenlijk altijd veel meer waard dan dat bedrag!

 

Ik ben in elk geval erg benieuwd naar de samenwerking tussen Beautybox en Truly Yours, de plannen voor de toekomst zijn alvast heel leuk! Ik zou eigenlijk best een "eigen" beautybox willen hebben, zodat jullie eens kennis kunnen maken met mijn favorieten, is dat een leuk idee?

Deel dit artikel
Back to top