Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 9 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Op zondag even spelen met make-up, gewoon voor de fun!

Dit was het resultaat

En dit de outfit, ik ging samen met Sem naar de bios!

Sem zit/ligt er helemaal klaar voor, we zijn naar Night at the Museum 3 geweest, altijd leuk!

Met voorproefje van Disney's Cinderella, maar ik weet niet of ik Sem daar mee naartoe krijg?

En we ruimden de spelletjes kast op, een deel gaat er naar de kleine neefjes en hun oma's, voor de rest moet ik nog even een bestemmin zoeken als alles nog compleet is.

Handig, bij Bol.com kun je nu ook tassen kopen!

Even mijn favoriete ontbijtje maken, avocado met gepocheerd ei, blijft heerlijk!

stt....very sneak peek van de nieuwe Chanel Les Beiges product, komen pas in april/mei in de winkel....

Deze foto stuurde ik naar Bo toen ze onderweg naar huis was, de spullen voor zelfgemaakte pasta carbonara staan klaar! En natuurlijk verse jus d'orange...Bo's verslaving

Kijk, dat krijg je als je groter wordt, zelf een omeletje bakken, tenslotte lukt dat prima!

Gisteren was ik een middagje in Amsterdam en werd ik bijgepraat over de nieuwe Clarisonic Pedi, geweldig nieuw apparaat speciaal om je voeten te verwennen, niet voor je gezicht dus! Ik ga het testen en hou jullie op de hoogte, in maart in de winkels van ICI Paris XL

Ik moest ook nog naar het Waldorf Astoria en besloot een Uber te bestellen, dan hoefde ik niet opnieuw te parkeren in de stad, mijn auto stond nl. fijn in een parkeergarage aan de rand van het centrum. De chauffeur was heel toevallig een bekende, extra gezellig en wat een luxe om voor de deur uit te stappen!

Ik werd verwacht in het chique Waldorf Astoria hotel, echt een prachtig hotel waar je zeker eens een koffie of thee moet gaan drinken, ik hou ervan! Vandaag hield Guerlain er een presentatie met o.a. deze nieuwe Ecrin 1 couleur, nieuwe mono oogschaduws en een nieuwe (geweldige!!!) mascara.

Maar ook de nieuwe Guerlain Terracotta Joli Teint poeders waren er te zien, beeldschoon zijn ze, maar dat had ik natuurlijk zelf al gezien deze week.

Haha...Olivier Echaudemaison is de Creative Director van Guerlain en bedenkt dus alle make-up producten, onder zijn leiding is Guerlain toch wel één van mijn favoriete make-up merken geworden, ik hou van vrijwel al hun producten vooral de BB cream, de poeders en de mascara's!

Maar er was ook heel veel te zien en ruiken in een andere zaal van het hotel, die was helemaal ingericht om de nieuwe geur van de Aqua Allegoria te laten zien: Teazzura

Hier werd ik wel heel enthousiast van!!! En geweldige, limited Terracotta zomercollectie die ergens in april/mei uit gaat komen, met bronzers met siliconen hoesjes net als een iPhone hoesje, waterproof oogschaduws en foundations (!) en frisse lipsticks, het ziet er te gek uit!

De vriendelijke en kundige Massaniello Bogaert is de geuren- en skincare expert van Guerlain (ik ontmoette hem al eens in 2011)  en vertelde ons alles over de nieuwe producten die eraan komen (of er al zijn), zijn uitleg bij de mooie Abeille Royale was heel duidelijk en uitgebreid. De belangrijkste werkzame stof in die lijn is de koniginnnegelei afkomstig van bijen die op bijzondere plaatsen wonen, een natuurlijk product dat soms ook weleens "op" is, waardoor producten niet geleverd kunnen worden. Grappig om te horen dat een merk daar dus last van kan hebben!

De prachtige, exclusieve lijn Orchidée Imperiale is misschien wel mijn favoriet van Guerlain, alles voelt zo extreem comfortabel en de producten geven mijn huid echt ene boost, er komen een aantal nieuwe producten uit zoals een Brightening serum en .....

....Orchidée Imperiale UV beauty proctector met SPF 50! Dat is dus echt iets voor mij, het zou perfect moeten werken als primer, het lijkt een beetje op een CC cream

Er komt een nieuwe Le Petite Robe Noire uit, de Eau Fraiche en die ruikt heerlijk! Meer daarover later, maar zeg eens eerlijk...deze fles met 1,5 liter echte eau fraiche willen we allemaal toch wel? Slechts EUR 3.000 en daar hebben dan wel een aantal dames urenlang gekamd aan de roze strik om hem extreem fluffy te maken....

Gewoon aandoen dat jurkje!!!

Olivier demonstreerde even hoe het moest, eigenlijk moet ik wat bloter blijkbaar...haha

Een heel inspirerende man die hopelijk nog lang mooie dingen blijft bedenken voor Guerlain! Leuk om hem eens te ontmoeten en te spreken!

Daarna even door naar de Guerlain Spa om een nieuwe geurkaars te kopen...die zijn zo lekker!

En toen zat ik alweer in de Uber terug naar mijn auto, even te kijken naar mijn nieuwe Toms zonnebril : the Margeaux! Wist je dat als je een TOMS bril of zonnebril koopt, TOMS dan zorgt dat er een persoon in een ontwikkelingsland ook een bril of behandeling krijgt? Voor ons is het soms "maar" een mode accessoire, maar voor zo'n persoon is een goed gezichtsvermorgen  van levensbelang, omdat ze als ze goed kunnen zien kunnen leren en werken, anders gaat dat soms niet. Goed initiatief van TOMS, die dat ook met schoenen doen, inmiddels hebben al meer dan 250.000 personen een behandeling, medicatie of bril gekregen! Meer info : www.shoptoms.nl

Ik heb de knoop doorgehakt....deze gaan het worden! Misschien lastig te geloven, maar deze schoenen lopen dus heerlijk, voor de lente heb ik mezelf maar getrakteerd op een "nude" paar, over een paar dagen in huis!

En deze foto stuurde ik vanochtend naar Sem, hij logeert bij oma en vroeg hoe het mijn zijn moestuintjes ging, de brocolli komt er ook aan!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's! Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top